Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Kumlu, Hatay
Ankara Haymana Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya · Daha fazlaSeyran Mahallesi Haymana Devlet Hastanesi, Ankara • Harita
Ankara Haymana Devlet Hastanesi
Yozgat Şehir Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaErdoğan Akdağ Mahallesi Viyana Caddesi No:8, Yozgat • Harita
Yozgat Şehir Hastanesi
Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi · Daha fazlaSoğuksu Mah. Vatan Cad. Çamlık Mevkii, Trabzon • Harita
Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Çankırı Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi · Daha fazlaKırkevler Mahallesi Kastamonu Caddesi No:260, Çankırı • Harita
Çankırı Devlet Hastanesi
Harran Üniversitesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Neonatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Embriyoloji ve histoloji, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazlaŞehitlik Mah. Meteroloji Cad., Şanlıurfa • Harita
Harran Üniversitesi
Özel Avrasya Hospital
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi · Daha fazlaBeştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107, Zeytinburnu • Harita
Özel Avrasya Hospital
Tokat Turhal Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diş hekimi · Daha fazlaZile Cad., Turhal • Harita
Tokat Turhal Devlet Hastanesi
Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri · Daha fazlaMeşrutiyet Mah. Huzur Sok.No:5, Zonguldak • Harita
Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi
Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaTrabzon Cad., Trabzon • Harita
Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi
Eslife Hospital Esenyurt
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaBattal Gazi Mahallesi Esen Caddesi No:127, Esenyurt • Harita
Eslife Hospital Esenyurt
Bartın Yaşam Tıp Merkezi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji · Daha fazlaKırtepe Mahallesi 168. Cadde No:9/1, Bartın • Harita
Bartın Yaşam Tıp Merkezi
Özel Osmaniye Park Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen · Daha fazlaMerkez, Karaoğlanoğlu Sk. No:20, Osmaniye • Harita
Özel Osmaniye Park Hastanesi
Ankara Özel Bilgi Tıp Merkezi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaTepebaşı Mahallesi Fatih Caddesi No:135, Keçiören • Harita
Ankara Özel Bilgi Tıp Merkezi
Iğdır Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaEvrenpaşa Cad., Iğdır • Harita
Iğdır Devlet Hastanesi
Muş Malazgirt Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diş hekimi · Daha fazlaSelçuklu Mahallesi Hastane Caddesi, Malazgirt • Harita
Muş Malazgirt Devlet Hastanesi
Van İpekyolu Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz · Daha fazlaİpek Yolu, Van • Harita
Van İpekyolu Devlet Hastanesi
Özel Level Hospital
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaTerakki Mah. Mimar Yilmaz Yaskan Cad. No/6, Zonguldak • Harita
Özel Level Hospital
Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen · Daha fazlaHastane Cad.Karşıyaka Mah. No:10, Sorgun • Harita
Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi
Tokat Zile Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen · Daha fazlaİstasyon Cad., Tokat • Harita
Tokat Zile Devlet Hastanesi
Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaYalı Mahallesi Sahilyolu Sokak No:16 Dragos, Maltepe • Harita
Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi