Eslife Hospital Esenyurt
Kimi arıyorsunuz?
Eslife Hospital Esenyurt
Battal Gazi Mahallesi Esen Caddesi No:127, Esenyurt
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
sa...m
kendisine karabükte çalışırken gitmiştim dört beş sefer zannediyorum. İk seferden sonra daha başka kimseden randevu almamaya karar verdim ve öyle de yaptım. dolgu, kanal, kaplama temizlik pek çok tedavi hepsinden iyi sonuçlar aldım, eli de çok yumuşak hiç canım yanmıyor hiç tekrar uyuşturma ihtiyacı olmadı tam yerini buluyor, çok da pratik hem hızlı hem titiz-isabetli çalışabilmek büyük hüner
Eslife Hospital Esenyurt, Esenyurt şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Eslife Hospital Esenyurt, Esenyurt şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Genel Cerrah, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Kardiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Dermatolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Ürolog, Psikiyatrist, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nörolog, Biyokimya Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Radyolog.
Eslife Hospital Esenyurt hangi hizmetleri sağlıyor?Eslife Hospital Esenyurt sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Eslife Hospital Esenyurt ile iletişime geçin.
Eslife Hospital Esenyurt adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Eslife Hospital Esenyurt DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eslife Hospital Esenyurt kurumundan nasıl randevu alabilirim?Eslife Hospital Esenyurt bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Eslife Hospital Esenyurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Eslife Hospital Esenyurt kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Eslife Hospital Esenyurt ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Eslife Hospital Esenyurt hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Eslife Hospital Esenyurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Eslife Hospital Esenyurt nerede?Eslife Hospital Esenyurt adresi Battal Gazi Mahallesi Esen Caddesi No:127 Esenyurt şeklindedir.
Bazı hastaneler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar