Hafiziye Mahallesi Kazım Karabekir Bulvarı No:50/1, Van 65100
  • Diğer (İade)

İmplant tedavim çok başarılı geçti. Süreç boyunca gösterilen sabır, ilgi, yapılan açıklamalar ve titiz çalışma sayesinde gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim.”

• Dt. Fatma Geyik Baştürk İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri  •

Diş hekimine uzun süredir yaşadığım diş ağrısı ve hassasiyet şikâyetiyle başvurdum. Randevu sürecinden itibaren hem hekim hem de asistanları oldukça ilgili ve güler yüzlüydü. Muayene sırasında sorunum detaylı şekilde incelendi ve uygulanacak tedavi hakkında anlaşılır bir dille bilgilendirildim. Sürecin nasıl ilerleyeceği, işlem sırasında neler hissedebileceğim ve sonrasında nelere dikkat etmem gerektiği açıkça anlatıldı.

Tedavi esnasında kendimi rahat hissetmem için özen gösterildi. Özellikle hekimimin sakin ve açıklayıcı yaklaşımı kaygılarımı azaltmada çok etkili oldu. Asistanlar da hem hazırlık aşamasında hem de işlem sırasında son derece destekleyici ve nazikti.

Tedavi sonrasında şikâyetlerimde belirgin bir azalma oldu ve süreç beklediğimden daha konforlu geçti. Hem profesyonellik hem de hasta iletişimi açısından oldukça memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir hekim ve ekip olduğunu düşünüyorum.

• Dt. Fatma Geyik Baştürk Kanal Tedavisi  •