Yeşilyurt Mahallesi Şehit Kaan Onat Sokak No:1/2, Tarsus 33500
  • Diğer (İade)

ar...

Yoğun bir diş ağrısı şikâyetiyle başvurduğum klinikten son derece memnun ayrıldım. Zorlu bir süreç olmasına rağmen, hemen çekim demek yerine tedavi yolunu seçen ve tüm detayları önden açıklayan hekimim sayesinde kanal tedavisi ve kaplama süreçlerim başarıyla tamamlandı.
    1 yaşındaki bebeğimle gittiğim seanslarda tüm ekibin güler yüzlü ve destekleyici tavrı sayesinde gözüm arkada kalmadan tedavimi olabildim. Hekimimin eliyse son derece hafifti; tedavi boyunca yok denecek kadar bir ağrı hissettim. Sabırlı, sıcak yaklaşımı ve her an ulaşılabilir olması da ayrıca güven verdi.
    Uzun zamandır bu denli güvende hissedebileceğim bir doktora denk gelmemiştim. Ortamın da son derece hijyenik ve modern olması sebebiyle açıkçası bu denli göz dolduran bir kliniğin tedavi maliyeti başta gözümü korkutmuştu fakat hiç de korktuğum gibi olmadı, bütçe anlamında da içimi rahatlattılar. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

• Dt. Hilal İrem Aksoy • Kanal Tedavisi  •

Irem hanim güler yüzlü disiplinli çocuklarla iletişimi mükemmel ötesi iyi ve gercekten işinde cok deneyimli

• Dt. Hilal İrem Aksoy • Diş Hekimi Randevusu  •

O

o....r

Çok ama çok memnunuz kızım dişçi korkusunu yendi 0 ağrılı işlem için tek adres diyebilirim

• Dt. Hilal İrem Aksoy • Acil Diş Çekimi  •