İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü
Hakkımızda
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü
Değerli doktorum Prof. Dr. Murat Kara ile bir arkadaşım sayesinde tanıştık …gerçekten insanın halinden anlayan bir doktor. Benim akciğerimde olan buzlu cam görüntüsünün yanında birkaç nodül oluşmuştu.Bundan önce Yapılan pet sonucunda karar verilememişti. (2024 Ekim )…Murat hocam 2025 Ocak ayında tekrar pet istedi. Benimle kınuşurkenki sakinliği, sorularıma uzaktan bile olsa kısa sürede geri dönüşü,hastasını psikolojik olarakdesteklemesi ,bir profösörün hastasını bekletmeden telefonla geri dönmesi uzun zamandır tanışmadığım doktor örneğiydi.. işinin ehli olması ise onu benim gözümde 10 kat yukarı çıkardı. Prof. Dr.Murat Kara…İyi ki varsınız…
sa...
Murat hocam sizin insanliginzi beyfendilinizi merhametinizi yüzünüzdeki tebessümü sizi anlatmak ne kelimeler yeter ne cümleler yeter tam bir ay boyunca annemi ameliyat etmek için 40 kilo olan midesi olmayan safrakesesi olmayan annemi kilo aldırmak için uğraşan ve zor bir olan ameliyatı akciğerindeki tümörü ameliyat eden sn.hocam ve sonrasında gece gündüz takibini yaparak bizim elimizi hiç bırakmayan hocam iyi ki varsınız Rabbim sizin gibi değerli doktorların sayısını çoğaltsın siz ve ekibinizdeki değerli doktorlara ekibinizdeki hemşirelere sonsuz minnettarız.
em...e
Yumurtalık kistimle ilgili yaşadığım endişeli süreçte bana gösterdiğiniz ilgi, sabır ve güven için minnettarım. Başka bir doktorun yumurtalığımla birlikte almak istediği kisti, bir tıp öğrencisine anlatır gibi detaylıca açıklamanız beni gerçekten rahatlattı. Yumurtalığımı almadan operasyonu kolaylıkla yapabileceğinize olan güveniniz sayesinde ameliyata huzurla girdim.
Her şey
nc...f
5 aylık bir süreçten sonra Prof.Dr.Murat Kara ile tanıştım.Hocaminizin bilgisi anlayışı kişiliği hastalariyla olan iletişimi o kadar muhteşemdi ki beni cesaretlendirdi ve hiçbir detayı atlamadan hızlıca ameliyatımi gerceklestirdi.Bu 5 aylık süreçte birkaç dr gezdim bise yok dendi kireçlenme var dendi usutmussun dendi iyi ki böyle değerli hocalarımız var kendimizi güvende hissetmemize vesile oluyorlar canım hocam Allah başımızdan eksik etmesin sizi ,siz ve değerli ekibinize iyi ki varlar siz harika bir doktorsunuz bütün korkularımı silip attınız minnettarım , rabbim size sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin
şe...
. 34 yaşındayim patoloji sonucum malesef menengiyom gred 3 cikti. Yeni ışın tedavisine başlayacağım. Rasim hoca ilk izlenimde sağ olsun profesyonel hekimliği, ilgisi ve samimiyetle güven verdi. Her şey yolunda olacak inşallah.
ar...u
merhaba, Babam bir sabah kaltığında idrarını yapamadı acilen hastaneye gittik gittiğimiz hastanede babamda prostat ve akciğerinde büyük bir tümör olduğunu öğrendik o anda yıkıldık ne için gidiyorsun ve neyle karşılaşıyorsun çalıştığım işyerinde gelen misafirimiz sayesinde Prof.Dr. MURAT KARA ile tanıştık ve ona
1 ay boyunca neler yaşadığımızı anlattım oda hemen aradı ve çok ilgilendi babanı yarın hemen getir muayene edicem dedi gittik bütün tetkiklere baktı ve oradada bazı işlemlerimiz yapıldıktan sonra hemen ameliyat edildi şuan an için her şey yolunda olacak prostat ameliyatımızda güzel geçecek ve babam iyi olacak
mu...a
Eşimin geçmeyen öksürük şikayeti nedeniyle kendisine muayene olduk bronkoskapi yapılmasına karar verdi ve işlem için başka bir doktorun yolunu tuttuk işlemi doktor iki kez yaptı. İlk bronkoskopi sonucumuz iyi çıktı ama işlemi yapan doktor ikinci kez akciğerden örnek aIınması gerektiğini söyledi ve ikinci kez bronkoskopi yaptı. İkinci bronoskopi sonucunda bunun bir tümor olduğunu bizlere söyleyerek onkoloji bölümüne kemoterapi almaya gönderdi biz tabiki şok olduk, dünyamız yıkıldı. Bunun üzerine direkt Murat KARA hocamızın yanına giderek durumu kendisine anlattık hocamız durun önce bir tomografi çekelim akciğerin durumunu görelim dedi tomografiyi çektirdik ve kitlenin kendiliğinden küçüldüğünü gördü hocamız kemoterapi almadan olaya müdahale etti ve hastayı izlemeye aldı az kalsın yok yere kemoterapi alacaktık. Murat hocadan Allah razı olsun işini iyi yapan ender doktorlardan, telefonlara cevap veren, kibirsiz bir doktor ve ülkemizde iyi ki böyle bir doktor var.
di...l
Geçmeyen şiddetli öksürük şikayetim nedeniyle çektirdiğim tomografide(BT) yüksek çaplı nodül tespit edilmişti. Murat hoca 'dan randevu alıp muayene oldum. Gerekli olan tüm tetkiklerin hızlı bir şekilde yapılmasını sağladı. 2. biyopsi sonucuna göre biyopsi işlemini yapan Mustafa hoca onkoloji servisine yönlendirip, kemoterapiye başlamamız gerektiğini söyledi. Bizim için tam bir yıkım anıydı.(43 yaşındayım). Sonuçları değerlendirmesi için Murat Hoca ile görüşmeye gittik. Murat Hoca sonuçları ve benim genel durumumu değerlendirerek acil Bt çekimi istedi. Bt sonucunda kitlede %30 civarı küçülme olduğunu tespit etti .Dünyalar bizim oldu. Beni boş yere kemoterapi almaktan kurtardı...Bilgisi, tecrübesi, hasta ile olan empatisi, anlayışı itibari ile işini layıkıyla yapan ,müthiş bir doktor. Ülkemizde iyi ki onun gibi doktorlar var. Ben ve eşim kendisine minnettarız. İyi ki varsınız hocam..
l....k
Annem için bugün kendisine muayene olduk. Annemin akciğerinin bir kısmınin işlev yapmadığı ve o kısmın alınması gerektiğini söyledi. Ameliyat ve süreç hakkında bizlere bilgi verdi. Çok etkilendiğimiz bir yönü oldu ki ülkemizin böyle akademisyen, eğitimci doktorlara hep ihtiyacı var. İnsan olarak tek tek açıkladı her sorumuza cevap verdi dinledi. Tutum davranışları ile Prof.dr unvanının sonuna kadar hakkını veren bu doktorumuza şükranlarımı sunuyorum. Bu ülkenin böyle işini iyi yapan karakterli doktorlara ihtiyacı var.
nu...r
Annem Fatma Fayiz, 2018 yılında meme kanseri teşhisiyle bir tedavi sürecine başladı. Ancak yıllar içinde radyoterapinin bir yan etkisi olarak ortaya çıkan radyasyon nekrozu nedeniyle göğüs bölgesinde büyük bir yara oluştu. Bu yara zamanla enfekte oldu ve annemin ameliyatını yüksek riskli oldugu soylendi. Tam da umudumuzu kaybetmek üzereyken Prof. Dr. Murat Kara Hocamız ile tanıştık ve hayatımız değişti.
Murat Hoca, annemin ameliyatını büyük bir başarıyla gerçekleştirdi. Sternum (iman tahtasi) ve kaburgaların bir kısmı alınıp yerine tel destekler yerleştirildi.
Annem, bu hayati ameliyat sayesinde sağlığına kavuştu. Bu süreçte Murat Hoca’nın sadece bilgi ve tecrübesi değil, aynı zamanda gösterdiği ilgi, samimiyet ve insan sevgisi de bizim için çok değerliydi.
Kendisine ve ekibine minnettarız. Anneme yeniden bir hayat armağan ettiniz. Sizin gibi doktorlara sahip olduğumuz için çok şanslıyız.
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü, Fatih şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü, Fatih şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Radyasyon Onkoloğu, Onkolog, Patolog, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Genel Cerrah, İç Hastalıkları Uzmanı.
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü, toplam 47 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Radyoterapi, Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi), X-Ray, Radyofrekanslı Ablasyon, Pet/Bt Tarama, Lökoferez, MRI, Eksternal Radyoterapi, Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart).
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta/danışan, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü nerede?İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü adresi Millet Cad. Fatih şeklindedir.