Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Acil tıp doktoru, Kulak burun boğaz doktoru, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Radyolog, Psikiyatrist, Göğüs hastalıkları doktoru, Kardiyolog, Göz doktoru, Genel cerrah, Ürolog, İç hastalıkları uzmanı, Biyokimya uzmanı, Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Kalp ve damar cerrahı, Patolog, Fizik tedavi uzmanı, Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, Çocuk cerrahı, Enfeksiyon hastalıkları uzmanı, Nörolog, Dermatolog, Göğüs cerrahı, Beyin ve sinir cerrahı, Gastroenterolog, Nefrolog, Endokrinolog ve metabolizma hastalıkları dokt, Mikrobiyolog, Çocuk psikiyatristi daha fazla
Hakkımızda
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon
Orhan Önalan
Kardiyoloji
En yakın kuruluşlar
Bu klinikteki doktorlar hakkındaki görüşler
pn...k
• •TAHLİL YAPMADAN TEDAVİ UYGULAMIYOR.SURATINIZA BAKIP İLAÇ YAZMIYOR.
se...n
• •Tanidığım en iyi çocuk cerrahlarından birisi.yeni çektirdiğim US de büyüme var.idrar kültürnü aldığımda size tekrar ulaşacağım.
pa...k
• •ÇOK İYİ BİR DOKTOR KOMPLE MAYENE ETTİ. TEŞEKÜRLER
az...n
• •Hastaya karşı ilgi alaka örnek seviyede.
ay...ç
• •ben çok memnunum herkese tavsiye ederim
ha...a
• •Allah razı olsun gerçekten çok iyi bir hekim
is...e
• •yaptığınız ilaç tedavisiyle psa'm düştü endoskobiye parça gönderdik.ilgi ve alakanızdan çok memnun kaldım.teşekkürlerimi sunarım
em...ğ
• •HASAN BEY HEM BİR HEKİM OLARAK HEMDE İNSANLARA GÜLERYÜZÜ ANLAYIŞI VE SAYGISI İLE GERÇEKTEN ÖRNEK ALINMASI BİR DOKTOR.doktorlara soramazsınız neyim var diye cevap verme gereğini hissetmez ama hasan bey bıkmadan usanmadan hastalarıyla tek tek ilgilenen bir doktor .saygılarımla
me...e
• •İlgili bir doktor. Her konuyla ilgilendi ve bize cok yardimci oldu. Cok tesekkur ediyorum kendisine. Hayatinda ve meslek yasantisinda basarilar diliyorum...
ba...r
• •Tuncay bey ile karabük üniversitesi hastanesinde karşılaştık. Doktor bey konusunda uzman mükemmel bir kişi.Hastaları ile çok ilgileniyor. Boynumdaki 2 fıtığı ve kemiklerdeki keskinleşmiş yüzeyleri ameliyat ile temizledi. Ameliyat sonrası herhangi bir sıkıntı çekmedim. Çok teşekkür ederim kendilerine. Korkmadan başka memleketlerde doktor aramadan güvenebileceğiniz bir doktor
sa...c
• •babamın amelıyatını yaptı çok memnun kaldık .ankaraya gitmiştik ordaki bir doktor karabükte ahmet bala gittinizmi diye sordu .dondük geldik gerçekten çok iyi bir cerrahmış ,babam hep dua ediyor. allah razı olsun .
ab...n
• •Kendisi karabük devlet hastanesinde çalışan çok başarılı bir hekim çok kez doku nakli yapmış bir doktordur katarakt ameliyatı oldum gerçekten çok memnum kaldım Allah razı olsun