Kocaeli Şehir Hastanesi
Tavşantepe Mahallesi Akif Sokak No:72, İzmit 41060
şe...
Bebeğimin ayağında çıkan şeyler için gittim direkt görünce uyuz dedi ısrarla 3 aydır var ama başka yerinde yada bizde yok dedim uyuz dedi ilaçları kullanınca daha kötü oldu ayakları farklı doktorun önerisiyle ilaçları bıraktık hemen uyuz ilacını kullanarak bebeğimin cildini daha berbat etti
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
si...k
Volkan Bey e göğüs ağrısı şikayeti ile gitmiştim. Sabırla tüm şikayetlerimi dinledi ve gerekli tetkikleri yaptırdı. Çok kibar, anlayışlı ve hastasını can kulağıyla dinleyen bir hekim. İlk defa bir hekim hakkında yorum yazıyorum çünkü gerçekten çok memnun kaldım. Allah razı olsun. Rabbim ayağına taş değdirmesin böyle hekimlerimizin. umarım çok daha iyi yerlere gelir..
a....a
Tırnağımda oluşan bir leke için gitmiştim İlk defa Yasemin hocama muayene oldum İlgisi alakası ve güler yüzü ile gerçekten muhteşem bir hekim her şeyi detaylı bir şekilde anlattı yaklaşımı çok güzeldi.
fi...z
Evrim hanım işini aşkla yapan harika bir doktor çok ağır zatürre geçiren kızım için elinden gelenin fazlasını yaptı ve doğru tedavi ile kızım şuan daha iyi iyiki tanımışız mükemmel bir doktor
ok...e
Annemin skolyoz ameliyatı için gittik.cok zor bir ameliyat oldu.doktorumuz fatih bey çok ilgilendi.hakkını ödeyemeyiz.guler yüzü, ilgisi ,her sorumuza sabırla ve ilgiyle cvp vermesi çok iyiydi..kesinlikle memnunuz ve tavsiye ederiz.ameliaytimiz da çok başarılı geçti.eline emeğine sağlık.iyiki sizi bulmuşuz.
kı...n
Evrim hanıma ilk defa bugün gittik Sakarya 'dan .O kadar net ve güzel açıkladı ki kızımın durumunu .Zatürre geçirmişti kızım ,zatürre geçmesine rağmen öksürük arada bir oluyordu.Cocuk doktorlari hep birşeyi yok diyerek gönderdi bizi.Ama Evrim hanım sorunu anladı,ciğerlerimiz enfeksiyon almış yeniden,astıma doğru ilerlemiş.iyi ki gelmişsin dedi kendisi de tam zamanında gelmişsin dedi ,farklı ilaçlara, cihazlara başladık,inşallah 6 hafta sonunda atlatacağız tamamen.
Kocaeli Şehir Hastanesi, İzmit şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kocaeli Şehir Hastanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Kocaeli Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Kocaeli Şehir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Kocaeli Şehir Hastanesi, toplam 5 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Kistik Fibrozis Testi(Ter Testi), Çocuklarda Astım, Astım, Nebülizatör Tedavisi.
Kocaeli Şehir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kocaeli Şehir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kocaeli Şehir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kocaeli Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kocaeli Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kocaeli Şehir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kocaeli Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Kocaeli Şehir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta/danışan, Kocaeli Şehir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Şehir Hastanesi nerede?Kocaeli Şehir Hastanesi adresi Tavşantepe Mahallesi Akif Sokak No:72 İzmit şeklindedir.