- Ana Sayfa
- Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı
- Kadıköy
- Kozyatağı Central Hospital
Kozyatağı Central Hospital
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Genel cerrah
- Gastroenterolog
- Göğüs hastalıkları doktoru
- Kardiyolog
- Protetik diş tedavisi uzmanı
- Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı
- Diyetisyen (beslenme uzmanı)
Kadıköy 1 adres
Hakkımızda
Central Hospital Kozyatağı Şubesi, İstanbul Anadolu Yakası’nda sağlık hizmeti sunan bir sağlık kuruluşudur. Kurum bünyesinde farklı tıbbi branşlarda tanı ve tedavi hizmetleri sunulmaktadır.
Kozyatağı şubesinde, erişkin ve çocuk hasta gruplarına yönelik sağlık hizmetleri ilgili mevzuat ve etik kurallar çerçevesinde yürütülmektedir. Tanı ve tedavi süreçlerinde güncel tıbbi yaklaşımlar esas alınmakta, gerekli durumlarda multidisipliner değerlendirme yapılmaktadır.
Kurum bünyesinde; dahili ve cerrahi branşların yanı sıra kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, nöroloji, kardiyoloji gibi çeşitli alanlarda hizmet verilmektedir. Ayrıca laboratuvar ve görüntüleme birimleri ile tanı süreçleri desteklenmektedir.
Acil servis ve yoğun bakım ünitelerinde ilgili hasta gruplarına yönelik takip ve tedavi süreçleri yürütülmektedir. Bununla birlikte ağız ve diş sağlığı ile böbrek hastalıklarına yönelik diyaliz hizmetleri de sunulmaktadır.
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterKadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Genel cerrah
- Halk Sigorta
- SGK
it....
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Çok memnun kaldım, açıklamaları yaklaşımı çok iyiydi Yasemin hocamın.Her şeyi çok güzel açıkladı.
be...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Yasemin hn ilk defa geldim. Çok memnun kaldım. Detaylı muayene detaylı açıklama konusunda uzman olması bundan sonraki süreçlerde de gelmemi sağlayacaktır
gi...m
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
27.03.2026 da Dr.Bey ile randevum vardı. Tek randevuda çölyak olabileceğimi söyledi ve tüm testlerim, biopsim herşeyim pozitif çıktı. 37 yaşındayım. 15 yıldır troid hastasıyım bir sürü endokrin doktoru gördüm. Ama kimse Göktuğ Bey gibi 3 tane tahlil sonucumdan yola çıkarak teşhis edemedi. Kendisine minnetarım. İyi ki yollarımız kesişmiş
k....t
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gizem hanıma saç, yüz ve bedendeki egzama şikayetleriyle gittim. Kendisinin hassas yaklaşımı güncel tedavi yöntemlerini uygulamasıyla birlikte egzama şikayetlerim sıfıra yakın bir hale geldi. Bu durumu nasıl kontrol altına alacağım konusundaki yaklaşımları da bana kazandırdı. Oldukça ilgili, vakit ayıran ve detaylı bilgi veren bir hekim.
İlgili ve bilgili doktorları bulmanın zor olduğu bu dönemde kendisiyle karşılaştığım için kendimi şanslı sayıyorum :)
t....u
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kendisiyle tüm gebelik takibini yürüttük.Muayenelerde olumsuz bir şey yaşamadık; sevecen,ilgili bir doktordu.Muayene dışında ulaşmak zordu.karnım çok erken indiği için kontrollerde devamlı bir erken doğum riski olup olmadığını sormama rağmen yok deyip farklı bir tetkik yapmadı.36. Haftada bir anda amniyon sıvısı sızmaya başladı, hastaneye yatışım yapıldı.Mesai saati sonrasıydı,Telefonla görüşmek istedim müsaade edilmedi,nöbetçi doktor görsün istedim doktorunuz takip ediyor dendi,akciğer geliştirici vs yapılmadı,sadece nts yapıldı,erken doğuma gireceğim söylendi.Doktoru hastaneye yatışımdan 13 saat sonra görebildim,normal doğum konuşmuştuk,erken doğum sebebiyle bir anda sezaryene döndük. Bebek doğum anında iyiydi, bebek odasına alındığında(ten tene temas bile edemedim, talebimle çok az yanağıma değdirdiler) nefesi hızlandı denip yoğunbakıma alındı. 18 gün yoğun bakımda kaldı. 15 gün göremedik, emziremedim, temas edemedim.Çocuğum hayata dezavantajlı başladı.Hayatımın en kötü tecrübesiydi
gü...u
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
82 yaşındaki hipertansiyon ve kalp ritim bozukluğu hastalıkları olan annemi ileri seviye bel kanal darlığı rahatsızlığını başarılı bir ameliyatla gerçekleştirdi. En başından taburcu gününe kadar ilgi ve güleryüzü eksik olmadı Allah razı olsun hocamızdan, ameliyatı başarı ile gerçekleştirdi. Ayrıca anestezi doktoru hocamız ve ilgilenen kalp doktorlarımız da gerekli tüm imtinayı gösterdiler.servis hemşireleri görevlileri de gerekli ilgiyi fazlasıyla ilgilendiler
ya...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Figen hanımla bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştık o arkadaşımdan Allah bin kere razı olsun o kadar ilgili ve bilgilı bir doktor yaklaşık 14 yıldır tanıyorum kendisini 2 kızımıda normal doğum yaptırdı gece 4 de doğum yaptım hadi güzelim ver bebeğimi diye diye çok güzel bir doğum yaptırdı normal dogumdan yana kendisi onu çok seviyorum şimdide bir kaç hafta sonra 3 kızımı Alacağım kucağıma onuda normal planlıyoruz ne zaman mesaj atsam anında cevap yazan her şeyi detaylı bir şekilde anlatan güler yüzlü pozitif bir dokror canım doktorum her kese tavsıye ediyorum eşimde bende onu çok seviyoruz iyiki tanımışım onu
ze...i
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hamileliğimde kendisine öneri ile gitmiştim gittikten sonra neden bu kadar övdüklerini anladım, keşke en başından beri gitseydim dediğim birisi. İşinde çok başarılı detaylıca her şeyi açıklıyor güler yüzlü ve üslubu çok iyi. Doğumun kendisi sayesinde çok güzel geçti bebeğimi çıkardığı an hoş geldin tatlişim demesini unutamıyorum, işini severek yapıyor belli ki.Kendisine sonsuz sevgilerimi iletiyorum.
ze...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Sevil Hocam'a Sol Lateral Malleol kırıği ile geldim. Güleryüzü ve beni detaylıca dinlemesi, verdiği moral ve uyguladığı tedavi sayesinde 2. Ayın sonunda rahatlıkla yürümeye başladım. Kendisine çok minnettarım. Saygı ve sevgilerimle
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Cengizhan Hocam ile 2015'te hamilelik sürecimde tanıştık. 40. haftamda suyumun bitmesi ve doğumun başlamaması sebebiyle zorunlu sezaryen oldum. Bu süreçte bana çok yardımcı oldu, çok rahatlattı. Bilgisine çok güvendiğim bir doktor.
Kozyatağı Central Hospital, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kozyatağı Central Hospital, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Dermatolog, Nörolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Nefrolog, Gastroenterolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Kozyatağı Central Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Kozyatağı Central Hospital, toplam 622 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Periton Diyalizi, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Yenidoğan Takibi, Apgar Skoru, Yenidoğan Işitme Taraması, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Fototerapi, Çocuk Gelişim Testi, X-Ray, Hemaferez.
Kozyatağı Central Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kozyatağı Central Hospital DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kozyatağı Central Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kozyatağı Central Hospital tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Kozyatağı Central Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Kozyatağı Central Hospital aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Kozyatağı Central Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam 106 hasta/danışan, Kozyatağı Central Hospital hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kozyatağı Central Hospital hangi sigortaları kabul ediyor?Kozyatağı Central Hospital tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kozyatağı Central Hospital nerede?Kozyatağı Central Hospital adresi Kozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19 Kadıköy şeklindedir.
- Kadıköy bölgesindeki Psikolog klinikleri
- Kadıköy bölgesindeki Radyolog klinikleri
- Kadıköy bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
- Kadıköy bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
- Kadıköy bölgesindeki Ortodontist klinikleri
- Kadıköy bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
- Kadıköy Doğum
- Kadıköy Kısırlık