Hakkımızda

Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi, farklı branşlarda sağlık hizmeti sunan bir sağlık kuruluşudur. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan hastane, ameliyathaneleri, yoğun bakım üniteleri, laboratuvarı ve acil servisiyle hizmet vermektedir.

Uzmanlık alanlarımız
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kardiyolog

Ortopedi ve travmatoloji uzmanı

Genel Cerrah

Genel cerrah

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Göz Doktoru

• Unico Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • senCard
  • Tüm sigortaları göster

İlk günden beri çok ilgili psikolojik olarak hastayı rahatlatıyor ilgili ve alakası üslubu çok iyi sonuc dan çok memnun ayrıldım.

• Doç. Dr. Güray Bulut Diğer  •

P

Bence harika bir insan herşeyden önce o bir anne ve yeni bir anne olan ben ona inandım ve güvendim çok başarılı bir doğum oldu harikasınız

• Op. Dr. Muhabbet Haliloğlu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

R

İlk gebeliğim için gittiğim muayenede yeterli bilgilendirme yapılmadığını düşündüm. Muayeneler çok kısa sürdü ve sorularıma detaylı cevap alamadım. Kalp atımı kontrolü sırasında süreç hızlı ilerlediği için ne olduğunu anlamakta zorlandım.

İlk gebeliğim olduğu için daha açıklayıcı ve ilgili bir yaklaşım beklerdim. Muayeneden birçok soru işaretiyle ayrıldım ve bu durum benim için olumsuz bir deneyim oldu.

• Doç. Dr. Asiye Uzun Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

T

Şefik hoca ,
    Güven verici , samimi
    Çok ilgiliydi şikayetimi büyük bir dikkatle dinledi
    Çözüm odaklı

• Op. Dr. Şefik Çitçi Randevu  •

Okan bey’e bir düşme sonucu bileğimdeki ağrı sebebiyle gittim . Kendisi bileğimde meydana gelen kırık sebebiyle güzel bir tedavi uyguladı bu süreçte korkularımı yendim .Şuan daha iyiyim kendisi bu süreçte bize aydınlatıcı yaklaşımlarıyla yol gösterdi iyi ki karşılaşmışız

• Op. Dr. Okan Tezgel Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

Rahim sarkması şikayetiyle uzun süredir çok zorlanıyordum, günlük hayatım bile etkilenmişti. Ameliyat olma fikri beni çok korkutuyordu ama doktorumla ilk görüşmeden sonra içim gerçekten çok rahatladı. Asiye hocanın ilgisi, yaklaşımı ve her şeyi tane tane anlatması insana inanılmaz güven veriyor. Ameliyatım düşündüğümden çok daha rahat geçti, iyileşme sürecimde de bir an olsun yalnız hissetmedim. Asiye hocayla tanıştığım için kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum.

• Doç. Dr. Asiye Uzun Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Ö

Doğum sonrası ilk kontrol için gittik. Bebek neden erken doğdu. Kilo kaybı var bebeği besleyememişsiniz gibi cümleler işittik. Yeni doğum yapmış bir Anneyle empati yapıp kelimelerini öyle seçmeli. Moralimizi yerle bir etti. Eşim doktor odasından çıkınca hüngür hüngür ağladı. Kaldı ki farklı doktorlara gittik ve durumun hiçte anlattığı kadar vahim olmadığını öğrendik. Vahim olsa bile anlatış biçimi seçtiği kelimeler çok önemli bir doktorun. Kötü bir deneyimdi.

• Uzm. Dr. Yüksel Enöz Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Tatlı diliyle sizi rahatlatan ve çocuğunuzu en ince ayrıntısına kadar muayene eden harika doktorumuz.

• Uzm. Dr. Selen Gür Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Zorlu ve stresli geçen hamilelik süreçlerinin en yardımsever kahramanı. Iyiki yollarımız kesişmiş.

• Doç. Dr. Derya Kanza Gül Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Her detayına kadar anlatıp aklımızdaki bütün soru işaretlerine cevap veriyor içim rahat bir şekilde ayrılıyorum

• Op. Dr. Necla Ülker Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •