Mersin Özel Su Hastanesi
  • CEGA Assistance
  • Deutsche Assistance
  • Doğa Sigorta Kooperatifi
  • Ethica Sigorta
  • Ethica Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Eureko Sigorta
  • Eurocross Mideast Assistance
  • Falck Global Assistance
  • Global Assistance (Czech Republic)
  • Global Assistance (Poland)
  • Groupama Sigorta
  • Halk Bankası A.Ş. Mensupları
  • Halk Hayat Ve Emeklilik
  • Halk Sigorta
  • Halk Sigorta (TSS)
  • Halkbank Mensupları
  • International SOS
  • Katılım Emeklilik Ve Hayat
  • Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş. (TSS)
  • Mapfre Sigorta
  • NN Hayat Ve Emeklilik
  • NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
  • Neova Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Neova Sigorta
  • QNB Finansbank Sigorta
  • QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Ray Sigorta
  • Ray Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Ray Sigorta A.Ş. (ÖSS)
  • Roland Assistance
  • SGK
  • Sompo Japan Sigorta A.Ş. – Check-Up (ÖSS)
  • Sompo Japan Sigorta A.Ş. – Fiba (ÖSS)
  • Sompo Sigorta
  • Sompo Sigorta A.Ş. (TSS)
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Nippon Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Unico Sigorta
  • Zilveren Kruis
  • Tüm sigortaları göster

Meltem Hanım alanında Uzman olarak işini layıkıyla yapan en iyi doktorlardan birisi. Yüzyüze olsun uzaktan olsun her türlü soruları yanıtlayan her türlü konuda destek olan mükemmel bir doktor. Alanında gerçekten çok başarılı. Serklaj olup 2 düşükten sonra 3.ncü çocuğumun düşmemesi için her türlü desteği uzaktan sağladı. Başarıları daim olsun.

• Op. Dr. Meltem Koç Çakar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Canım Meltem hocam …
    Hamilelik gibi hayatın en özel ve hassas döneminde insanın karşısına sizin gibi güven sağlayan , sabırla her soruya içtenlikle cevap veren ve en önemlisi güler yüzlü tatliş bir doktor çıkması büyük bir şans . Sadece mesleki bilginizle değil , güler yüzünüz ve hastalarınıza verdiğiniz moral ile de bu süreci çok daha güzel ve huzurlu geçiriyoruz . Ayrıca bebeğimizin cinsiyetini erken (10.haftada ) ve doğru şekilde tespit etmeniz de bize ayrıca büyük bir güven verdi. İyi ki yollarımız kesişmiş , iyi ki varsınız hocam :)

• Op. Dr. Meltem Koç Çakar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

T

Yıllardır yakın ve uzak gözlügü takarken, Tahsin Hoca'ya sadece genel bir göz muayenesi için gitmiştim. Kendisi yaptıgı birkaç testle gözlerimde katarakt olduğunu ve ameliyat olmam gerektigini söyledi. Bir hafta içerisinde yaptığı iğnesiz, kansız ve acısız iki operasyonla hem katarakt sorunumdan hem de gözlük takmaktan kurtuldum. Tahsin Hoca gibi yurtdışı deneyimli, nitelikli ve insancıl bir doktora denk geldigim için kendimi çok şanslı ve ayrıcalıklı hissediyorum. Artık yağışlı havalarda sarp arazilerde bile gözluk takma derdi olmadan, diledigim gibi doğa yürüyüsleri yapmaya tekrar başlayacak olmanın da heyecanını yaşıyorum. Henüz benim gibi genç sayılabilecek bir yaşta, özellikle diyabet sorunu olan ve güneş ışınlarına fazla maruz kalan herkese mutlaka rutin bir şekilde bir göz doktoruna gitmelerini ve gözlerini muayene ettirmelerini tavsiye ederim

• Uzm. Dr. Tahsin Dönmez Diğer  •

Devlet hastanesi koşullarında bile harikalar yaratan kapısında onlarca sıra bulunan bir hekim Silifke çok önemli bir kdu kaybetti ama neyse ki hala aynı şehirdesiniz. Gebelik sürecimde takibimi yapan canım doktorum iyi ki yollarımız kesişmiş. Beni çok rahat bir şekilde yönlendirdiniz herkese tavsiyemdir. Su hastanesine siz lazımdınız oldu. Kızımın adı bile deniz oldu düşünün daima kendini geliştiren o eğitimden bu eğitime koşan kişiliğiniz de cabası valla aklıma çok şey geliyor da bebem durmuyor

R

Deniz i mize sağ salim kavuşmazı sağlayan Deniz bey. Deniz Bey in güleryüzlü ve hep olumlu yaklaşımı hamileliğimi stressiz tamamlamamı sağladı. İyi ki Deniz Bey Silifke ye gelmiş tanıştık. Doğum sonrası ilgisi ve yönlendirmesi korkularımı yok etti. Bundan sonraki kontrollerimi de Deniz. Beyle devam ederim yolu açık olsun

• Op. Dr. Deniz Aydın Ceylan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

İkinci doğumumda çok önerdiler bu doktoru ve çok iyi ilgili mesleğinin hakkını veriyor çok memnun kaldım

• Op. Dr. Deniz Aydın Ceylan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Herzaman ilgili ve güleryüzlü ikinci doğumumda son aylarda gitmeme rağmen çok güzel ilgilendi her anlamda çok iyi iyiki yollarımız kesişmiş

• Op. Dr. Deniz Aydın Ceylan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

İlgili anlaşılır ve güler yüzlü...Bir kadın için büyük şans.İstediğiniz her an cevap alabileceğiniz soru sormaktan çekinmeyecegiz bir hekim

Ç

5 yıldızdan daha fazlasını hak ediyor bence. Hastalarla ilgilenmesi sakinlestirmesi ve sonuçları çok güzel açıklaması bütün testleri tek tek üzerinde durması doğrusu çoğu doktor normal muayene edip gönderirdi ama deniz hocam tek tek ilgilenirdi çok çok memnun kaldım. Doğum yaparken direk uyutun beni demiştim ve çok korkuyodum deniz hocam sakin olmamı önerdi ve ameliyat ortamindaa çok sakin ve motive ederek yarı uyusturup doğumum gerçekleşmişti. Cok çok memnun kalmıştım.

• Op. Dr. Deniz Aydın Ceylan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Deniz bey tanıdığım ve alanında en iyisi diyebileceğim biri. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hastalarına olan bağlılığı ilgisi ve inanılmaz bilgi ve donanımı ile her kadın tereddütsüz onun yanında ilerleyebilir. Hocam iyiki yollarımız kesişmiş sizinle .. hamilelik ve doğum sürecimdeki katkılarınız destekleriniz asla unutulmaz sonsuz