Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği
Hakkımızda
Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği
Çok kıymetli Seher hocamla 3yıl önce bel fıtığı ağrılarım için ozon almaya başlayınca tanıştık çok faydasını gördüğüm için halen devam ediyorum.Hocam ilk tanıştığımız günden beri ilgisi alakası samimiyeti güleryüzü mütevaziliği hep aynı çok değerli bir hoca iyiki tanımışım kendisini
n ...k
Yıllarca çözüm bulamayıp mecburen kabullendiğim rahatsızlıklarımın nedenini çok kısa bir süreçte bana gösterdi Seher hanım.. İyi ki kendisini tanıdım. Sürecimiz devam ediyor herşeyin daha da iyiye gideceğine kesinlikle inanıyorum
ha...
10 yıldır Fibromiyalji ve ibs rahatsızlığım var fibromiyaljiye baglı çok fazla agrım vardı ibs rahatsızlıgımdan dolayıda ne yesem şisiyordum sürekli gitmedigim doktor kalmadı hiçbir ilacin faydası olmadı 1 yıl önce doktor seher hanıma tafsiye üzerine gittim ve bana ozon tedavisi başladı bunun yanısıra diyet onerdi yanısıra bazı takfiyeler verdi tedavimin ikinci haftasından sonra ağrılarımda azalmalar başladı karnımdaki şişlik indi 10 seyans ozon tedaviden sonra yasam kalitem arttı artık yorgun kalkmuyorum agrılarım geçti cok sık grip olurdum ozon tedaviden sonra hiç olmadım artık ayda bir hatirlama dozu alıyorum iyki Seher hocamı tanımışım
Merhabalar.Ben bundan 11 ay önce şiddetli baş ağrısı ve basınç, halsizlik ,nabız düşüklüğü, tansiyon düşüklüğü,alerjik sorunlar şikayetleri ile hocamıza başvurdum.Bilmedigim bir bölüm olduğu için başlangıçta çok tedirginim.Hocamızın samimi yaklaşımı ve aydınlatmaları sayesinde kısa sürede endiselerimden kurtuldum .Uygulanan tedaviler sonunda bu gün kendimi çok daha iyi hissediyorum.
bü...
Doğum sonrası halsizlik,enerji düşüklüğü, sık ve çabuk hastalanma, dikkat dağınıklığı vb şikayetler ile hocama başvurdum. İlk andan itibaren hayran kaldım. Sizi dinledikten sonra beslenme, uyku düzeni, egzersiz, takviye destekleri her konuda bilgilendirme yapıyor. Daha önce bu şekilde hizmet aldığım doktor olmadı. Sorduğum her şeye cevap verdi. Söylediklerini ve önerdiği destekleri uygulamaya başladıktan 1 ay sonra bariz şekilde etkileri görmeye başladım. Her muayene sonrası aklına takılan bir şey olursa bana ulaşabilirsin diyor. İlgisi, alakası, nazik yaklaşımı harika. Sayesinde şifalanıyorum. Hocam nerede olursa olsun artık ben ordayım
el...
Merhabalar. Yaklaşık 8-9 aydır Seher Hanım’ın ozon, mezoterapi ve benzeri uygulamalarından düzenli olarak yararlanıyorum. Her muayenede güler yüzlü, sabırlı ve süreci detaylı şekilde açıklayan bir yaklaşım sergiliyor. Denemek istediğim bazı işlemler konusunda da ihtiyacım doğrultusunda yönlendirmelerde bulunuyor. Dün 8 nokta lifting uygulaması yapıldı. İşlem öncesinde süreci ve beklenen değişimleri anlaşılır biçimde aktarmıştı. Bu sabah yüzümdeki yenilenmeyi fark ettim ve bunun doğal bir tazelik oluşturduğunu gördüm. Seher Hanım’ın değerlendirmeleri, uygulama sırasındaki özeni ve dikkatli yaklaşımı güven veriyor. Çalışma arkadaşları olan hemşirelerin de iletişimi kibar ve randevu sürecinde oldukça düzenliler. Genel olarak süreçten memnun kaldığımı belirtmek isterim.”
r.....
7-8 yıldır internet sistiyal sistit(ağrılı mesane sendromu )hastasıyım.Bircok ürolog muayenesi ve tedavisi olmamam rağmen sonuç alamadım.Takip ettiğim grupta ozon tedavisi için Seher hanıma geldim ilgisi,kişiliği ve tedavisi beni çok rahatlattı şikayetlerim büyük ölçüde hafifledi normal hayata döndüm.harika bir doktor kendisine çok minnettarım meslek hayatında başarılar dilerim.
bu...
Kendisi hem annemin ozon tedavi süreçlerini detaylı açıklamaları yenilikci bilgi birikimi tedavi yöntemleri ile hem iyileştiririyor hemde sizi dinleyip tedavi planınızı bizzat yapıyor cok memnunuz iletişimi ve bize kattığı iyileştirici yöntemleriyle iyiki tanımışız seher hocamizi.bende kendisinde çeşitli mezoterapi işlemleri yaptırdım cok memnun kaldım
ka...a
Hayatınızda bazı şeyler yolunda mı gitmiyor olabilir insalık halini gitmeye bilir ana seher hoca ile tedaviye başladıysanız sağlığınızın yolunda gitmeme gibi bit şansı yok sorduğunuz sorularınıza cevapları ile araştırmacı kişiliği ile harika bir hekim 7 yıldır süre gelen bağırsak düzensizliği,sündirim bozukluğu,hazımsızlık ,uyku problemleri,depresif tavırlarım ve yorgunluk şikayetleri ile başvurduğum polikliniğe tedavinin başlangıcından bu güne kadar harika bir yol kay ettik.Ozon tedavisine ek Önerileri ve takviyeleri ile şuan kendimi harika hissediyorum mutluyum huzurluyum ve kaygılarım artık yok iyi ki Seher Türk ERİKCİ hocam ve değerli ekibi var memnuniyetle tavsiye ediyorum.Sağlıcakla kalın
s....ü
İyi ki Seher Hanım ile yollarımız kesişti ki şifa buluyorum yıllardır geçmek bilmeyen omuz ağrılarima ozon tedavisi iyi geldi ki anlatamam takviyelerle ve bilgisi sayesinde kilo problemime çözüm buldu ..enerjisi güler yüzü zaten motive kaynağım iyi ki var Seher hocam
Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği, Mezitli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği, Mezitli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Göz Doktoru.
Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği, toplam 75 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Teknesyumlu Tiroid Tarama, Preoperatif Değerlendirme, Uyku Laboratuvarı (CPAP), Melanom Alınması, Meme Kanseri Genetik Testi, Robot Destekli Cerrahi, Nebulizatör, Uyku Testi (Polisomnografi), Bronkoskopi, Tirektomi.
Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta/danışan, Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği nerede?Mersin Toros Devlet Hastanesi Mezitli Semt Polikliniği adresi Kel Veli Caddesi, Kale Yolu No.10 Mezitli şeklindedir.