Hakkımızda

Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi, (Özel Park Tıp Merkezi ),1995 yılında kurulan Özel Park Polikliniği’nden aldığı deneyimle, 13 Ağustos 2015’ten bu yana Özel Park Tıp Merkezi olarak yeni binamızda İzmir Karşıyaka/Bayraklı’da hizmet vermekteyiz.

A tipi cerrahi operasyonların ve ileri radyolojik görüntüleme tetkiklerinin yanısıra, 7/24 laboratuvar hizmeti ile de sizlere poliklinik hizmetlerini kendi yerimizde vermekteyiz

Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi, 5000 m² kapalı alana sahip modern bir sağlık tesisi olarak, sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Merkezde, 2 ameliyathane, 20 yatak kapasitesi, 4 VIP oda ve otopark bulunmakta olup, 7/24 acil servis hizmeti vermektedir. Toplamda 17'den fazla birim ve klinik ile hizmet sunan Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi, Yeni Girne Karşıyaka’da konumlanmış durumdadır.

Özel Sigorta , Bankalar ve SGK ile anlaşmamız bulunmaktadır

Ürolog

Göz Doktoru

Göz doktoru

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Diyetisyen (Beslenme Uzmanı)

Diyetisyen (beslenme uzmanı)

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Psikiyatrist

• Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • senCard
  • İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
  • Tüm sigortaları göster

İlk kez kendimi bu kadar rahat hissettiğim bir kadın doğum randevusu oldu. Doktorumuz çok güler yüzlü ve kibardı. Muayene sürecinde her adımda beni bilgilendirdi ve hiçbir stres yaşamadan muayene tamamlandı. Muayene sonrası oldukça detaylı açıklamalarla içimi rahatlattı. Kesinlikle bundan sonraki kontrollerimde ya da problemlerimde gideceğim doktor olacak :)

• Op. Dr. Gonca Aksoy Özmen Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Öncelikle Herkese geçmiş olsun, bende sizler gibi bu sayfada yorum okuyarak araştırma yapmış biriyim. Bana bir ay kadar önce bir hastanede kalp ritim bozukluğu var deyip ilaç başladılar ama insan kendini bilir biraz tereddüt ettim başlamadım ve araştırma yaptım bir kaç yere daha gittim kalp pili ilaç dediler. İçime sinmeyen bişey vardı ve bu sayfa aklıma geldi ve yorumları okudum Prof. Dr. Fuat GÜNDOĞDU hoca ile ilgili yorumları gördüm ve bir umut dedim. Randevu alıp gittim hocamız çok iyi karşıladı hastanede temiz calışanlar belli bir saygı çerçevesini koruyarak konuşuyor herşey güzel. Asıl en önemli olan hocamızın gittiğim önceki hastane sonuçlarını inceledi sonra kendisi EKG ve eko çekerek gerekli açıklamayı yaptı. Çok bilgili hastayı gerçekleri anlatarak bilgilendiriyor. Eğer bu sayfayı okumasam ve Fuat hocama gitmesem çok büyük hata yapacaktım. İyiki böyle bir hoca var. Annesi ve babası iyiki böyle birinin gelmesine vesile olmuş

• Prof. Dr. Fuat Gündoğdu Kardiyoloji Randevusu  •

Ben midemde bikaç günden beri yaşadığım şiddetli ağrı için gitmiştim. Doktor bana mide ameliyatı olmam gerektiğini söyledi. Şikayetimle ilgili sadece ilaç yazdı. Ben hala ağrı çekmeye devam ediyorum. Hiç bir faydasını görmedim. Gitmenizi tavsiye etmem. Çünkü ne muayene yapıldı ne de herhangi bir tetkik istendi.

• Prof. Dr. Melih Karıncaoğlu Randevu  •

Hastaya yaklaşımı, rahatlatıcı tavırları son derece memnun kalmamı sağladı. Hekimliği de en az yaklaşımı kadar iyi. Gözünüz kapalı gidin. Kolonoskopimi yaptı bu sabah süreci ,her aşamada anlattı , sorunsuz bir kolonoskopi işlemi geçirdim.

• Prof. Dr. Melih Karıncaoğlu Randevu  •

Uzm. Dr. Ömer Bey, alanına hâkim ve ayrıntılarıyla hasta bilgilendirmeyi amaç edinmiş değerli bir hekimdir. Eşimin bel ağrılarına noktasal müdahale etti. Her hastanede Ömer Bey gibi doktorlara ihtiyaç var.

• Uzm. Dr. Ömer Dikici Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Dünyanın en tatlı en güler yüzlü doktoruyla doğum gibi eşsiz bir tecrübeyi yaşadığım için çok mutluyum…gülen yüzünü görünce doğuma dair bütün endişeriniz kapının ardında kalıyor ve sayesinde çok kolay bir hamilelik geçiriyorsunuz.5 aylık anneyim bana ikinciyi düşündüren biricik doktorum iyi ki yolumuz size düştü

• Op. Dr. Gonca Aksoy Özmen Diğer  •

P

Ben kızım için gittim kendisine, kızım da kilo alamama ve özellikle yemeklerden sonra karın ağrısı ve yemekten hemen sonra tuvalete gitme ihtiyacı için panik bir anne olarak gittim. Kendisi gönlümü öncelikle fazla ve gereksiz testlere karşıyım diyerek aldı, sonrasında yaptığı tahliller ile sadece demir depolarında eksiklik olduğunu ve onlar tamamlanınca çok daha iyi hissedeceğini söyledi. Hastaya yaklaşımı çok güzel, işinde harika sadece bir hekim değil aynı zamanda empati yapabilen bir hekim. çok uzun ve terimsel konuşmaması da ayrıca bir rahatlık. gözünüz kapalı gidin.

• Prof. Dr. Melih Karıncaoğlu Randevu  •

Annemin kalçada kireçlenme vardı. Bu sorun yürümesini engelliyor, ağrılar oluyordu. Ameliyat oldu.Doktorumuz sayesinde şuan çok iyi durumda ağrılardan kurtuldu.

• Op. Dr. Burak Koçak Normal Randevu  •

Omuzuma diğer doktorlar ameliyat teshisi koydu ancak bana uygun değildi..kök hücre tedavisi için muayene etti ve uygun buldu.. 3 Haziranda tedavim gercekleştirildi, 4 Haziran sabahı omuzumda ağrı kalmamışti..ben muteşekkirim..
    Hastane tertemiz, sakin ve calışanlar zarif insanlar..
    Yeniden doğmuş gibiyim ve Burak bey'e sonsuz teşekkürler..

• Op. Dr. Burak Koçak Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

I

Özgür Bey 'e böbrek taşı ile oluşan ağrı acı nedeni ile başvurdum. Süreç ile ilgili detaylı açıklamalar yaparak ilgisi ve güler yüzlü insani tavrı ile süreci çabuk ve sorunsuz şekilde atlatmamı sağladı. Alanında en iyi doktor olduğunu düşünüyorum güvenerek sağlığınızı emanet edebilirsiniz.

• Op. Dr. Özgür Erdoğan Diğer  •