Mudanya Devlet Hastanesi
Aydınpınar Mahallesi Sarı Caddesi No:2, Mudanya
v.....
Hem insanı duruşu, hem alanındaki yorumlarj ile tam bir doktor ..iletişimi çok kuvvetli, soruları dinler ve detaylı yorumlar..tavsiye ederim.devlet hastanesjnden ve Bursa dan umarım ayrılmaz .yüksek tansiyon ve vitamin eksikliği tedavisi mukemmel takipleserek süreci olumluya çevirdik.agir engelli anneme de çok desteği oldu.Bursa icin mükemmel bir değer.
1-) Doktor randevu saatinde odasında yoktu, bir süre bekledik.
2-) 5-6 yıldır aynı şikayetim var her gün kullanmam gereken haplar var, geçen ay da bu doktora geldim kendi bildiği hapı yazdı. Etki etmedi 15gün sonra bıraktım ve eczaneden parayla kendım kullandığım hapları aldım.
3-) Haplarım bitti ve mhrs den sadece bu dr. a randevu açıldı aldım hemen kendisine tekrar şikayetimi anlattım kullandığım hapı söyledim çnceki yazdığı işe yaramadı onu söyledim ve ....... kullandığımı söyledim, ben onu yazmam dedi.
Sebebini sorduğumda yazmıyorum, açıklama mı yapacağım tarzı konuştu.
yüz üstü baktı bir şey yok dedi ve kendi bildiği hapı yazdı yine aynısını ben bunu yazarım sadece dedi.
Sanki anlaşma yapmış gibi sürekli aynı hapı yazıyor ve benim alerjime kesinlikle etki etmiyor.
z....d
Hiçbir şekilde memnun değilim. Ayak burkulması için gittim. Emara yolladı. Emar sonuclarina bakmadan krem yazıp gönderdi. 2023 kasım-aralık ayında gittim ve ayağım hala şiş
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Harika bir doktor, son derece ilgiliydi. Babamın yüksek çıkan şeker ve kolesterol değerleri için gelmiştik. Tüm değerlere tek tek baktı. Akabinde bizi diyetisyene de yönlendirdi. Allah razı olsun kendisinden.
Burun şikayetiyle gittim yıllarca nefes alamadığımı belirttim. Detaylı muayene etmesini bekledim burun deliklerime bakarak burnumda hiçbir şey olmadığını söyledi detaylı incelemesini bekledim fakat burun spreyi yazarak beni gönderdi. Kesinlikle randevu almayın ve gitmeyin.
en...z
Harika bir doktor 13.09 2024 tarihinde kan sonucum için gittim çok ilgili açıklayıcı ve bilgiliydi. Sorunun kaynağına inen ve baştan savmak yerine en küçük ihtimalimbile göze alan bir doktordu bundan sonra her zaman ilk tercihim Serdar Seyhan bey.
p.....
Doktor hanımla 4 seans görüşmemiz oldu. Benim sorunum insanlardan uzak durmak sürekli uyku hali ve en nihayetinde işe bile gitmek istememekti. Kendisinin konuşması insana yaklaşım tarzı güven veriyor. sanki aklınızdan geçen düşüncelerinizi anlıyor gibi.artık o kötü düşüncelerim eskisi gibi değil.ne kadar teşekkür etsem az devam etmeyi düşünüyorum.
ş.....
Şule Hanıma birkaç aydır gidiyorum. Ailemin de ısrarları sonucunda kendisi ile görüşmeye başladım. Tedaviye başlamadan önce çok sinirliydim. Çevremdeki herkese yerli yersiz çıkışıyordum. Doktor hanım ile görüşmelerimiz sonrasında uyguladığı teknikler faydasını gösterdi. Kendisine çok teşekkür ederim.
se....
Bel fıtıgı sebebiyle gittiğim olcay bey çok anlayışlı davrandı. Ayak agrılarım için önerdiği tabanlık çok işime yaradı günlük hayatımda rahatlama sağladı kendisini kesinlikle tavsiye ederim güler yüzüyle bizleri mesut etti.
ey...e
Eşim bipolar onu dinliyor ilaçlarını takip ediyor sırf onunlani değil talebimiz olmamasına rağmen 3 yaşındaki kızımı da in inceliyor ne yapmamız yönünde bilgiler veriyor yani işini bu kadar çok seviyor ve dikkat ediyor. Sabırlı her konuşmaya önem veriyor bir Dr daha ne yapsın.. iyiki varsın hocam Allah sayınızı arttırsın..
Mudanya Devlet Hastanesi, Mudanya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Mudanya Devlet Hastanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Mudanya Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Mudanya Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Mudanya Devlet Hastanesi, toplam 1 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu.
Mudanya Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Mudanya Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mudanya Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Mudanya Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Mudanya Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Mudanya Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Mudanya Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Mudanya Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta/danışan, Mudanya Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mudanya Devlet Hastanesi nerede?Mudanya Devlet Hastanesi adresi Aydınpınar Mahallesi Sarı Caddesi No:2 Mudanya şeklindedir.