Muğla Marmaris Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Muğla Marmaris Devlet Hastanesi
Çamdibi Mahallesi 320. Sokak, Marmaris 48700
tu...
Mehmet Onur bey ile hamileliğimi ilk öğrendiğim haftada tanıştık ve doğuma kadar geçen bütün hamilelik dönemimde kontrollerimi sağladı. Ve aklımıza takılan sormak istediğimiz merak ettiğimiz her konuda bize destek oldu ve bilinçli bir şekilde hamilelik dönemi gecirdim. Doğumum da sezeryan doğum oldu desteğini her an hissettim.Çok memnun kaldık her şeyden önce çok iyi bir hekim ve çok iyi bir insan .Ekibi de öyle yanında bulunan Sekreter ve Ebe Hanım dahil Ameliyatima giren her bir kişi çok değerliydi benim için Allah hepsinden razı olsun. Benim ilk doğumum ve çok güzel bir anı olarak kaldı hep de bu şekilde anlatacağım.
mi...e
2007 Kocaeli Karamürsel Devlet Hastanesi kızımın doğumu gerek hamilelik sürecinde gerekse doğum ve sonrasında hiç bir sorun yaşamadım. Allah razı olsun ondan. Akın Bey öncelikle çok iyi bir insan. Sonrasında da çok iyi bir hekim. Çok sabırlı İyi ki siz
ay...r
Gördüğüm en guleryuzlu,rahatlatıcı doktor diyebilirim. Gebeliğimin 4. Ayından sonra gitmeye başlamıştım hamilelik boyunca takibimizi yapti hiçbir sorun yaşamadık güler yüzü bir kez bile düşmedi. Dogumumuz olduğu gun nöbetçi degildi katilamadi fakat ertesi gun odamıza kadar ziyarette bulunup beni ve bebegimizi gördü. Herseyden once cooook iyi bir insan
ez...
Oğlumun sünneti için sayın doktorumuza başvurduk. Sıkıntı olmadan gerçekleşti. İlgisi ve alakası için şükranlarımızı sunuyoruz. Güler yüzü, nezaketi bizlere ve bebeğimize pozitif enerji sundu kendisini çok seviyoruz başarılı bir hekim
me...a
Yıllardır pcos için hormon takibindeyim sürecimi çok iyi yönetti,kısacası beni doğurtsa 10 tane doğururum öyle güzel güven veriyor
k.....
İki defa hemoroid ameliyatı oldum Hüseyin beyin yanında ikisinden de iyi sonuç alamadım bir buçuk ay bitmesine rağmen makatımda ilk günkü gibi açık yaralar var. Başka doktora danıştım hatta makatımda daralma olduğunu söyledi tekrar ameliyat olabilirmişim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Sayin hocama babami goturdum.Burun ve kulak bolgesindeki kanserlesmis dokuyu guzelce temizledi ve hastasiyla cok yakindan ilgilendi.Kendisine hersey icin cok tesekkur ediyorum.Ayrica oksurugu vardi, alerji imiş.Onu da tedavi etti kendisi.Allah razi olsun hocamdan.
y....e
40 yıldır bana ızdırap çektiren ve birçok ilaç, yöntem denediğim ağız içi aft problemimi daha önce hiç bir doktorun vermediği bir ilaç ile çözdü.. artık aft problemim en fazla 2 gün sürüyor ilaç sayesinde. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
di....
Tatilimi gecirdigim Datça'dan sabah 5 de beni acilen Marmaris'e aldirtan Dr Bayram Oğhan , ambulans hastaneye gittiginde orada bekliyordu. Hizla verdigi kararla uyguladigi tedaviyle aritm sorunumu sorunsuzca cozdu. Hastanede oldugum surece ilgisini hic eksik etmedi. Kendisine sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum. Iyi ki varsiniz. Marmaris sizin degerinizi bilmeli.
b....a
Eşim bir ay önce doğum yaptı hem miyom hemde plasenta previa riski vardı çok dikkatli bir şekilde kontrolünü yaptı pandemi döneminde olmamıza rağmen çok rahat ve korkusuz bir şekilde bebeğimizin dünyaya gelmesini sağladı gerçekten işini çok iyi yapan bir Doktor kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır (ayrıca ablamızın marmariste ve muğlada moğul gebelik) geçirdiğini bilen tek kişi herkeze tavsiye ederiz saygılar Akın beye
Muğla Marmaris Devlet Hastanesi, Marmaris şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Muğla Marmaris Devlet Hastanesi, Marmaris şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Radyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Dermatolog, Çocuk Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Muğla Marmaris Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Muğla Marmaris Devlet Hastanesi, toplam 99 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diş Dolgusu, Köprü, Kemik Grefti, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Çene Eklemleri Tedavisi, Pembe Estetik, Dental Anestezi, Lokal Anestezi, Estetik Porselen.
Muğla Marmaris Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Muğla Marmaris Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muğla Marmaris Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Muğla Marmaris Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Muğla Marmaris Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Muğla Marmaris Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Muğla Marmaris Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Muğla Marmaris Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta/danışan, Muğla Marmaris Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muğla Marmaris Devlet Hastanesi nerede?Muğla Marmaris Devlet Hastanesi adresi Çamdibi Mahallesi 320. Sokak Marmaris şeklindedir.