Hakkımızda

Nora Psikoloji, günlük yaşamın getirdiği çıkmazlardan karmaşık ruh sağlığı hastalıklarına kadar geniş bir yelpazede, güncel ve bilimsel metodlar ile çözüm odaklı ruh sağlığı hizmeti vermektedir. Bireyi ve yaşadığı zorlukları psikolojik, biyolojik ve sosyo-kültürel yönleriyle bir bütün olarak ele almakta ve kendi tedavi sürecinin aktif parçası olarak görmektedir. Ruh sağlığı ile ilgili çalışmaları, tedavinin yanı sıra danışanların psikolojik dayanıklılıklarını destekleyerek ruh sağlığı hastalıklarının önlenmesi ve tedavi sonrası iyilik halinin korunmasını da kapsamaktadır.

Çalışmalarımızda bilişsel davranışçı psikoterapi, ACT terapi (Acceptance and Commitment Therapy), şema terapi, akılcı duygusal davranış terapisi ve motivasyonel görüşme uygulamaları kullanılmaktadır. Bu farklı terapi modelleri ve uygulamaları her danışan için en uygun çalışma programını seçmeye olanak sağlamaktadır. Kullandığımız yöntem ve teknikler haricinde mesleki uygulamamızın insan ilişkilerine dayandığı gerçeği, danışanlarımızla kurduğumuz iletişim ve ilişkiyi yöntem ve tekniklerimiz kadar önemli görmemizi sağlıyor.

Nora Psikoloji, bilimselliği ve meslek etiğini işleyişinin temel parçası olarak görmekte ve kendisinden hizmet alanlara aşağıdaki ilkelerle ilgili garanti vermektedir.

Gizlilik:
Bireysel başvurularda tüm bilgiler gizli tutulur. Kurumsal programlarda tüm bilgi paylaşımları gizli tutulur.

Koşulsuz kabul ve saygı:
Danışanlarımızın, hakkında yardım almak istediği her sorun işimizin bir parçasıdır ve aynı önemdedir. Her danışan eşit ve azami saygı haketmektedir.

Profesyonellik:
Psikoterapi süreci her türlü etnik, ideolojik ve dini imgeden bağımsızdır.
Daha fazla bilgi

Doktor: Psk. Kayhan Gürbüz Diğer

Kayhan Bey ile buyuk kararlar almam gereken bir donemde yardima ihtiyacim oldugunu dusundugum icin seanslara basladim. Ilgisi, takibi ve profesyonel yaklasimi oldukca etkileyici. Seanslarda kendimi anlasilmis ve desteklenmis hissediyorum.

Doktor: Psk. Kayhan Gürbüz Bireysel Terapi

İlk defa psikolojik destek alan biri için tavsiye edebileceğim bir danışman, Kayhan Bey konuyu bütünü ile ele alıp sorunu zamana yayarak çözüme ulaşıyor. Konu ile ilgili yaptığı tespitler ve benzetmeler tam anlamıyla anlatmak istediğiniz şeyler oluyor. Ben terapiye başladığım günden bu güne kendimi daha iyi hissediyorum ve kendisinden çok memnunum.

Doktor: Uzm. Kl. Psk. Ayça Aktaç Gürbüz Online Terapi

Zor bir dönemin sebebiyet vermesiyle; bir akış içinde, kıymetli ve katma değerli görüşmeler gerçekleştirdik. Memnun ve tatmin oldum, daha iyi hissettim. Teşekkürler.

Doktor: Uzm. Kl. Psk. Ayça Aktaç Gürbüz Psikoloji Randevusu

Bir süredir Ayça Hanım’dan danışmanlık alıyorum. Öncelikle çok donanımlı, tespitleri çok doğru, olaylara yaklaşımı çok iyi. Olaylara farklı açıdan bakmamı sağladı. Sorunların nedenlerini irdelememi sağladı. Seansların süresi gayet yeterli. Bu açıdan seanslardan çok fayda gördüğümü söyleyebilirim.

Doktor: Psk. Kayhan Gürbüz Randevu

Merhabalar Kayhan Bey ile 6 seanstır görüşüyorum OKB ve Anksiyete gibi problemlerle gitmiştim. İlk önce biyografisine baktım ve çok donanımlı olduğunu gördüm kendisini internetten buldum. Çok verimli 6 randevu gerçekleştirdik ve her gittiğimde çok ciddi adımlar kaydettim. İlk başta sık sık olan görüşmelerimiz şimdi ayda 1 olacak şekilde kontrol durumuna geldi. Herkese tavsiye ederim eğer bir sorununuz varsa ve aşamıyorsanız veya destek almak istiyorsanız kesinlikle ertelememelisiniz Kayhan Bey’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım kendisi işinde gayet başarılı bir danışman.

Doktor: Uzm. Kl. Psk. Ayça Aktaç Gürbüz Psikoloji Randevusu

Ayça hanim işinde uzman ve aynı zamanda benim güncel ve iş yaşamımıda dikkate alarak yardımcı oluyor çok memnun ve çok rahatım onunla olan seanslarımda. Kisisel tereddutlerimi bile nazikçe yatıştırıp bana yardımcı olmaya devam ediyor çok teşekkürler. Tavsiye ediyorum ihtiyacı olanlara sevgiler.

Doktor: Uzm. Kl. Psk. Ayça Aktaç Gürbüz Yetişkin Terapisi

Ayça Hanım ile yaklaşık 2 yıldır terapi sürecindeyim. Terapi sürecim bir yana hayatımda böyle donanımlı, nazik, her şeyi ile dört dörtlük bir insan olduğu için çok mutluyum. Terapi sürecimde kaygı ve endişelerim, ailevi geçmişim ve annelik sürecimle ilgili kendisinden destek alıyorum. Karşılıklı yoğun emek gerektiren bir süreden sonra şu an beni baştan aşağı anladığını görüyorum ve son hızla iyileşme sürecine geçtiğimi söyleyebilirim. Söylediği örneklemler ve çözümlemelerle her seferinde aydınlanıyorum, kendim ve hayatla ilgili farkındalığım, kabulüm hiç bu düzeyde olmamıştı. Hakkınızı ödeyemem, teşekkürler Ayça Hanım.

Doktor: Uzm. Kl. Psk. Ayça Aktaç Gürbüz Çözüm Odaklı Terapi

Kayıplar insan hayatında bazen kendisini çaresiz yalnız hissettiriyor.Tam da böyle bir durumda Ayça hanimla tanıştım.İyi ki de tanıştım Bilgisi, samimiyeti ve güler yüzü sayesinde terapilerle şuan çok iyiyim.Hayata başka açıdan bakıyorum artık.

Doktor: Psk. Kayhan Gürbüz Bireysel Terapi

Seanslara yeni baslamis olmama ragmen Kayhan Bey sakinlestirici, rahatlatici yaklasimiyla endiselerimi gidermeye basladi bile. Daha mutlu ve huzurlu olmam icin birlikte bir yol haritasi cizdik ve uzerime dusenleri zaman zaman yapmasam dahi yargilamadan, kotu hissettirmeden yol gostermeye devam etti. Herkese tavsiye ediyorum.

Doktor: Psk. Kayhan Gürbüz Bireysel Terapi

Kayhan beyle anksiyete ve takinti sorunlarim uzerine gorusuyoruz. Kendisinden yillar once de terapi alip memnun kalmistim. Yargilamadan dikkatlice dinlemesini, nokta atisi sorular ile dusundurmesini ve yonlendirmelerini cok kiymetli buluyorum. Destek almayi dusunen herkese tavsiye ediyorum.

İletişim

Alsancak Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:67/2, Konak Google Haritalar'da göster