Limonluk mah. 24104 sk. pektaş skala ofis kat 6 no 18, Yenişehir

Dudak dolgusu yaptırdım çok doğal tam istediğim gibi oldu çok ilgili ve güleryüzlü her sorumu detaylı açıklamalarıyla beni yıllardır ertelediğim yaptırmaktan çekindiğim meme estetiği ameliyatı için gün almama sebep oldu

• Op. Dr. Meriç Kahraman Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu  •

Sadece başarılı bir operasyon değil, aynı zamanda bana güven veren, her aşamada sabırla bilgilendiren ve ilgisini hiç eksik etmeyen Meriç hocamla yollarımızın kesişmesi benim için büyük bir şans. Göz kapağı ameliyatım beklediğimden çok daha konforlu geçti, sonuçtan çok memnunum,kendimi daha özgüvenli hissediyorum.Aynaya her baktığımda iyi ki diyorum. İyi ki Meriç hocam İyi ki sizi tercih etmişim
    Başarılı sonuç için hocama minnettarım ve gönül rahatlıyla Meriç hocamı tavsiye ederim.

Ş

Meriç hocam da 28 Ocak'ta karın germe ameliyatı oldum çok güzel bir süreç geçirdim ameliyat olmak isteyen hiç tereddütsüz olabilir. İlgisi mütevaziliği ile harika bir insan

I

Burun ameliyatım çok güzel oldu.yollarimiz iyiki kesişti nefes almak mükemmel şekliyle öz güvenim geldi sizin sayanizde iyi ki siz

• Op. Dr. Meriç Kahraman Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu  •

Merhaba Meriç hocam göz kapaklarımdan ameliyat etti beni, gerek ameliyat öncesinde operasyona ruhen hazırlanmamdaki yardımlarından gerekse ameliyat sonrasında zamanlı zamansız tüm sorularıma yaklaşımından dolayı kendisine minnet duyuyorum

C

Burun ameliyatım gerçekleşti. Daha iyileşme sürecinde olmama rağmen çok güzel oldu.

• Op. Dr. Meriç Kahraman Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu  •

Ben Meriç Hoca da rinoplasti ameliyatı oldum. Sonuçtan gerçekten çok memnunum zor bir burun şeklim olmasına rağmen burun şekli tam istediğim gibi oldu ve çok zor nefes alan biri olarak şu an çok rahat bir şekilde nefes alabiliyorum. Gerçekten hem nefes hem şekil problemleriniz varsa kesinlikle öneririm.

Ş

Ben rinoplasti operasyonu geçirdim, gerek süreç öncesinde, gerekse süreç sonrasında hep ilgiliydi ve her soru işaretini rahatlatıcı bir şekilde giderdi doktorumuz. Ameliyat sonrası ödemli halini bile bir çok kişi çok beğendi, titizlikle süreci ilerletti çok memnun kaldım iyi ki Meriç Kahraman diyorum