- Ana Sayfa
- Göz Doktoru
- Bursa
- Osmangazi Göz Hastanesi
Hakkımızda
2016 yılında Osmangazi Hastanesi bünyesinde kurulan kliniğimiz hizmet vermektedir.
Görevimiz 7 aylık bebeklerden 107 yaşındaki büyüklerimize kadar, herkesin dünyayı, kendilerini ve sevdiklerini daha net ve sağlıklı bir şekilde görebilmelerini sağlamak için buradayız. Doktorlarımız ve profesyonel ekibimizle, her yaş grubundaki hastalarımıza tedavi ve hizmeti sunmayı hedefliyoruz.
Göz sağlığıyla ilgili bilgilere, hastalarımızın deneyim videolarına ve daha fazlasına sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz!
Hakkımızda
- Pentecam
- Oct (Optik Kohorens Tomografisi
- Biyometri
- Kornea Topografisi
- Ffa (Fluorescein Anjiografi)
- Bilgisayarlı Görme Alanı
Telefon Numarası
- SGK
re...r
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Katarakt ameliyatından çok memnun kaldım başka bir hastanede yapılan yanlış tedaviyi fark edip çok yardımcı oldu
ru...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gözümdeki göz taşını aldırdım gayet ilgili yardımcı oldu doktor bey memnun kaldık
al...ş
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
10 yıldır gözlük kullanıyordum. Gözlük kullanmaktan sıkıldığım için gözlükten kurtulmak adına araştırmalar yaptım. Karar verme sürecinde canlı cerrahi sempozyumunuzu zledim. Osmangazi Göz hastanesinde operasyon olmaya karar verdim. Tetkikler sonucunda PRK uygundu. Doç. Dr. Gönül Karataş Durusoy operasyonumu gerçekleştirdi. Operasyon 10 dakika kadar sürdü. Operasyondan sonra görme kalitem arttı. Eşimi de artık kontroller için Osmangazi Göz hastanesine getiriyorum. Doktorumu herkese tavsiye ediyorum.
ec...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
15 senedir lens kullanıyordum. Son dönemlerde alerji ve göz kuruluğu kaynaklı problem yaşıyordum. Bülent Köse hocamıza annem geliyordu, hastaneyi buradan tanıyordum. Doktorları araştırdım. 2 yöntem uygundu Prk olmak istedim. Opr. Dr. Hüsna Topçu operasyonumu gerçekleştirdi. Kısa süren bir operasyondu. Operasyondan sonra lenssiz ve gözlüksüz bu kadar net görmek beni çok mutlu etti. Hayat konforum arttı. Doktorumu ve Osmangazi Göz merkezini herkese tavsiye ederim.
en...t
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
İnegöl’de yaşıyorum. Göz lazer işlemlerini araştırırken reklamlar vasıtasıyla Osmangazi Göz Hastanesini buldum. Yapılan yorumları inceledim ve randevu oluşturdum. Tetkikler sonucunda 2 yöntem uygun bulundu. Femto- Lasik operasyonu olmaya karar verdim. Operasyonumu Dilek hocam gerçekleştirdi. Operasyonun üzerinden 3 hafta geçti. Bilgisayarlı bir ortamda çalışıyorum ağrı sızı vs yaşamıyorum. 1. Haftadan itibaren net görmeye başladım. Oldukça memnunum. Personel çok ilgili. Doktorum çok başarılı bir doktor. Bu yüzden kuzenimi de lazer işlemleri için yönlendirdim. Herkese tavsiye ederim.
ce...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gönül hocama 2 ay önce göz çizdirme operasyonu olan smile pro oldum.süreç boyunca o kadar ilgili o kadar samimiydi ki tüm sorularımı cevapladı.Korkmama rağmen operasyonda benimle konuşarak beni rahatlattı operasyonum başarıyla sonuçlandı süreç sonrasında da aynı ilgi alaka ile takip etti yine olsam gözümü bile kırpmadan gönül hocama olurum Çok iyi başarılı bir doktor.
p ...s
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ksantelazma ve göz kapagı operasyonumu Hüsna hocam yaptı,operasyon esnasindaki yaklaşımı ve sonrasındaki ilgisinden cok memnunum.4 yillik arastirmalarim sonucu yama gerektiren ameliyatimi gozumden aldigi doku ile kapatti sonuctan cok memnunum
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Tavsiye üzerine Osmangazi göz hastanesin muayene olmaya geldim.Gozlerimde hem sulanma hem görme problemi yaşıyordum. Doktor Celal bey sol gözümde katarakt olduğunu söyledi ameliyat önerdi. Ben de vakit kaybetmeden ameliyat olmak istedim. Detaylı tüm bilgiler tarafımıza iletildi. Dün ameliyat oldum. Hiç ağrı yaşamadım ameliyat bence kolaydı hiç korktuğuma değmedi. Doktor bey herşeye cevap veriyor çok iyi bir doktor. Herkes çok güler yüzlü ve ilgili. Şuan daha 1. Gün olmasına rağmen çok guzel görüyorum. Buradaki ekip çok iyi. Kaliteli hizmet veren bir hastane. Düzenli kontroller ve damlaları damlatmak çok önemli. Ben çok memnunum. İyi ki burayi tercih etmişim.
k.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Buraya geldiğimde Doc Dr Gönül hanımın ilgisi ve tavrı beni çok etkiledi ve direk güven sağladı. Dün sağ gözümden katarakt ameliyatı oldum gözüme mercek takıldı. Bugün görüşüm muhteşem. Bu kadarını asla beklemiyordum. Çok mutluyum. Ekip gerçekten harika. Enerjisi yüksek güler yüzlü kişiler hizmet veriyor. Doktorum zaten müthiş biri. Ameliyat esnasında dahi iletişim kurup moral veriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
r.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Eşimle birlikte muayene olmaya geldik mauyene sonucu her ikimizinde katarakt vardı gözünde ve aynı gün aynı doktora ameliyatlarımizi sirayla olduk. 1 haftada iki gözümüzün islemi de tamamlandı. Doktorumuz Op Dr Husna Topçu. Gerçekten çok rahatlatıcı ve güven veren bir doktor. Eli de çok hızlı,pratik.Personeller çok ilgili. Ayrıca kullanılan cihazlar son teknoloji cihazlar. Kaliteli hizmetin adresi Osmangazi göz ailesidir. Herkese tavsiye ediyoruz.
Osmangazi Göz Hastanesi, Bursa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Osmangazi Göz Hastanesi, Bursa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Osmangazi Göz Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Osmangazi Göz Hastanesi, toplam 124 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: SMILE lazer, Excimer Lazer, Trifokal Göz İçi Lensleri, Lazer Ameliyatı, Katarakt Ameliyatı, Glokom Ameliyatı, Keratokonus Crosslink Ameliyatı, Randevu, Normal Randevu, Crosslinking.
Osmangazi Göz Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Osmangazi Göz Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osmangazi Göz Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Osmangazi Göz Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Osmangazi Göz Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Osmangazi Göz Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Osmangazi Göz Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 510 hasta/danışan, Osmangazi Göz Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi Göz Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Osmangazi Göz Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Osmangazi Göz Hastanesi nerede?Osmangazi Göz Hastanesi adresi Ulu, Ulubatlı Hasan Blv. No:62, 16220 Osmangazi̇/Bursa Bursa şeklindedir.
- Bursa bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Bursa Göz İltihabı
- Bursa Şaşılık
- Bursa Retina Problemleri
- Bursa Arpacık
- Bursa Göz Kapağı Şişliği (blefarit)
- Bursa Göz Kaşıntısı
- Bursa Alerjik göz hastalıkları