Hakkımızda

Kliniğimizin Hikayesi

2016 yılında Osmangazi Hastanesi bünyesinde kurulan kliniğimiz hizmet vermektedir.

Görevimiz 7 aylık bebeklerden 107 yaşındaki büyüklerimize kadar, herkesin dünyayı, kendilerini ve sevdiklerini daha net ve sağlıklı bir şekilde görebilmelerini sağlamak için buradayız. Doktorlarımız ve profesyonel ekibimizle, her yaş grubundaki hastalarımıza tedavi ve hizmeti sunmayı hedefliyoruz.

Göz sağlığıyla ilgili bilgilere, hastalarımızın deneyim videolarına ve daha fazlasına sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz!
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Göz Doktoru

Göz doktoru

Ulu, Ulubatlı Hasan Blv. No:62, 16220 Osmangazi̇/Bursa, Bursa 16220
  • SGK

R

Katarakt ameliyatından çok memnun kaldım başka bir hastanede yapılan yanlış tedaviyi fark edip çok yardımcı oldu

• Op. Dr. Mehmet Altun Göz Hastalıkları Randevusu  •

R

Gözümdeki göz taşını aldırdım gayet ilgili yardımcı oldu doktor bey memnun kaldık

• Op. Dr. M.Celal Öcal Göz Hastalıkları Randevusu  •

10 yıldır gözlük kullanıyordum. Gözlük kullanmaktan sıkıldığım için gözlükten kurtulmak adına araştırmalar yaptım. Karar verme sürecinde canlı cerrahi sempozyumunuzu zledim. Osmangazi Göz hastanesinde operasyon olmaya karar verdim. Tetkikler sonucunda PRK uygundu. Doç. Dr. Gönül Karataş Durusoy operasyonumu gerçekleştirdi. Operasyon 10 dakika kadar sürdü. Operasyondan sonra görme kalitem arttı. Eşimi de artık kontroller için Osmangazi Göz hastanesine getiriyorum. Doktorumu herkese tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Gönül Karataş Durusoy Göz Hastalıkları Randevusu  •

15 senedir lens kullanıyordum. Son dönemlerde alerji ve göz kuruluğu kaynaklı problem yaşıyordum. Bülent Köse hocamıza annem geliyordu, hastaneyi buradan tanıyordum. Doktorları araştırdım. 2 yöntem uygundu Prk olmak istedim. Opr. Dr. Hüsna Topçu operasyonumu gerçekleştirdi. Kısa süren bir operasyondu. Operasyondan sonra lenssiz ve gözlüksüz bu kadar net görmek beni çok mutlu etti. Hayat konforum arttı. Doktorumu ve Osmangazi Göz merkezini herkese tavsiye ederim.

• Op. Dr. Hüsna Topçu Göz Hastalıkları Randevusu  •

İnegöl’de yaşıyorum. Göz lazer işlemlerini araştırırken reklamlar vasıtasıyla Osmangazi Göz Hastanesini buldum. Yapılan yorumları inceledim ve randevu oluşturdum. Tetkikler sonucunda 2 yöntem uygun bulundu. Femto- Lasik operasyonu olmaya karar verdim. Operasyonumu Dilek hocam gerçekleştirdi. Operasyonun üzerinden 3 hafta geçti. Bilgisayarlı bir ortamda çalışıyorum ağrı sızı vs yaşamıyorum. 1. Haftadan itibaren net görmeye başladım. Oldukça memnunum. Personel çok ilgili. Doktorum çok başarılı bir doktor. Bu yüzden kuzenimi de lazer işlemleri için yönlendirdim. Herkese tavsiye ederim.

• Prof. Dr. Dilek Yaşa Göz Muayenesi  •

C

Gönül hocama 2 ay önce göz çizdirme operasyonu olan smile pro oldum.süreç boyunca o kadar ilgili o kadar samimiydi ki tüm sorularımı cevapladı.Korkmama rağmen operasyonda benimle konuşarak beni rahatlattı operasyonum başarıyla sonuçlandı süreç sonrasında da aynı ilgi alaka ile takip etti yine olsam gözümü bile kırpmadan gönül hocama olurum Çok iyi başarılı bir doktor.

• Op. Dr. Gönül Karataş Durusoy SMILE lazer  •

P

Ksantelazma ve göz kapagı operasyonumu Hüsna hocam yaptı,operasyon esnasindaki yaklaşımı ve sonrasındaki ilgisinden cok memnunum.4 yillik arastirmalarim sonucu yama gerektiren ameliyatimi gozumden aldigi doku ile kapatti sonuctan cok memnunum

• Op. Dr. Hüsna Topçu Blefaroplasti  •

Tavsiye üzerine Osmangazi göz hastanesin muayene olmaya geldim.Gozlerimde hem sulanma hem görme problemi yaşıyordum. Doktor Celal bey sol gözümde katarakt olduğunu söyledi ameliyat önerdi. Ben de vakit kaybetmeden ameliyat olmak istedim. Detaylı tüm bilgiler tarafımıza iletildi. Dün ameliyat oldum. Hiç ağrı yaşamadım ameliyat bence kolaydı hiç korktuğuma değmedi. Doktor bey herşeye cevap veriyor çok iyi bir doktor. Herkes çok güler yüzlü ve ilgili. Şuan daha 1. Gün olmasına rağmen çok guzel görüyorum. Buradaki ekip çok iyi. Kaliteli hizmet veren bir hastane. Düzenli kontroller ve damlaları damlatmak çok önemli. Ben çok memnunum. İyi ki burayi tercih etmişim.

• Op. Dr. M.Celal Öcal Göz Hastalıkları Randevusu  •

K

Buraya geldiğimde Doc Dr Gönül hanımın ilgisi ve tavrı beni çok etkiledi ve direk güven sağladı. Dün sağ gözümden katarakt ameliyatı oldum gözüme mercek takıldı. Bugün görüşüm muhteşem. Bu kadarını asla beklemiyordum. Çok mutluyum. Ekip gerçekten harika. Enerjisi yüksek güler yüzlü kişiler hizmet veriyor. Doktorum zaten müthiş biri. Ameliyat esnasında dahi iletişim kurup moral veriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Gönül Karataş Durusoy Katarakt Ameliyatı  •

R

Eşimle birlikte muayene olmaya geldik mauyene sonucu her ikimizinde katarakt vardı gözünde ve aynı gün aynı doktora ameliyatlarımizi sirayla olduk. 1 haftada iki gözümüzün islemi de tamamlandı. Doktorumuz Op Dr Husna Topçu. Gerçekten çok rahatlatıcı ve güven veren bir doktor. Eli de çok hızlı,pratik.Personeller çok ilgili. Ayrıca kullanılan cihazlar son teknoloji cihazlar. Kaliteli hizmetin adresi Osmangazi göz ailesidir. Herkese tavsiye ediyoruz.

• Op. Dr. Hüsna Topçu Göz Hastalıkları Randevusu  •