Hakkımızda

Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, Adana ve Çukurova'da 1988 yılında özel hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır. Tüm sağlık kadrosu, konsültan hekimleri ve diğer personelleri ile poliklinikleri, ameliyathanesi, doğumhanesi, servisleri, radyoloji ünitesi, laboratuvarı ve acil servisi ile 7 gün 24 saat vatandaşlarımıza sağlık hizmetini vermeye devam etmektedir.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Genel Cerrah

Genel cerrah

Nörolog

Nörolog

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

Kulak burun boğaz doktoru

Kardiyolog

Kardiyolog

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı

• NN Hayat Ve Emeklilik
  • Ray Sigorta
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Çalışanlar ve doktorum güler yüzlü , ilgiliydi. Kendimi rahat ve eksiksiz bir şekilde ifade ederek tedavimi yönlendirebildiğim için memnunum

• Uzm. Dr. Önder Tangolar Psikiyatri Randevusu  •

Terapi sürecinden çok memnun kaldım. Batuhan hocam bu süreçte kendimle yüzleşebilmemi sağladı.

• Uzm. Kl. Psk. Ahmet Batuhan Şentürk Bireysel Terapi  •

Y

Uzun yıllardır (15 yıl) gözlük kullanıyordum ve açıkçası lazer ameliyatına karşı endişelerim vardı. Ancak Dr. Muttalip Taşkın’ın ilgisi, açıklamaları ve profesyonelliği sayesinde kendimi çok güvende hissettim. Ameliyatım başarılı geçti ve sonuç gerçekten harika. Artık gözlüksüz, net bir şekilde görebiliyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Op. Dr. A.Muttalip Taşkın Excimer Lazer  •

Ceyhan dan geliyorum gözlerim net görmüyordu Muttalip TAŞKIN bey ameliyatım yaptı çok memnun kaldım yaşam kalitem arttı ellerine sağlık

• Op. Dr. A.Muttalip Taşkın Katarakt Ameliyatı  •

Y

Muttalip Taşkın hocama her iki gözümde katarakt oldum muayenem çok güzel geçip ameliyatımıza karar verdik hocam Mutttalip beyin tecrübesi bir şekilde ameliyatımı yaptı çok memnun kaldım ameliyat sonrası net görüyorum kontrollerime geliyorum durumum çok iyi gidiyor

• Op. Dr. A.Muttalip Taşkın Katarakt Ameliyatı  •

Bazı sağlık sorunlarım vardı ama Hakan Hocam bu sorunları çözdü ve tedavi protokolünü çok incelikle anlattı.

• Op. Dr. Hakan Sade Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Ö

Ben 25 yıl önce omirilik kırığı ameliyatı oldum Mustafa hocama, 2 yıl önce de belfığı ameliyatı oldum. Tek güvenebileceğim doktorum Mustafa hocam 2 Kez beni sakat kalmaktan kurtardı. Sağlıklı uzun ömürler diliyorum , minnettarım Mustafa hocama sizi çok seviyorum hocam.

• Op. Dr. Mustafa Kayacan Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

Annemin vertigo rahatsızlığı için hocamıza gittik çok ilgili ve hastaya yaklaşımı iyiydi son derece memnun kaldık.

• Doç. Dr. Nur Yücel Ekici Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

İBS hastasıyım ve Nihal Hanım’a yıllardır çektiğim şişkinlik sancı ve kabızlık durumumdan geldim. 2 haftadır seans yapıyoruz ve hiç olmadığım kadar iyiyim. Kendisi işinde uzman ve çok başarılı bir diyetisyen. Herkese öneriyorum

• Dyt. Nihal Özdemir Hastalıklarda Beslenme  •

Daha beni tanımadan hemen ilaç yazdı sorunumun ne olduğunu yüzeysel bir şekilde dinledi ilacı verdi ve 1 hafta sonra gel dedi kötüydğm daha kötü oldum

• Uzm. Dr. Önder Tangolar Psikiyatri Randevusu  •

• Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, Seyhan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, Seyhan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Onkoloji Cerrahı, Onkolog, Genel Cerrah, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Radyolog, Gastroenterolog, Dermatolog, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Hematolog, Biyokimya Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Patolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göğüs Hastalıkları Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Psikiyatristi, Göz Doktoru, Girişimsel Radyoloji Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Psikolog, Pratisyen Hekim, Odyolog.
  • Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, toplam 649 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Prostat Spesifik Antijen (Psa) Testi, X-Ray, MRI, Böbrek Ultrasonu, Perkütan Nefrostomi, Esd (Sedimantasyon), Laserasyon Onarımı, Robot Destekli Ürolojik Prosedürler, Tam Idrar Tahlili(Tit), Enjeksiyon Im.
  • Hayır, şu anda Özel Adana Ortadoğu Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Adana Ortadoğu Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Adana Ortadoğu Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 187 hasta/danışan, Özel Adana Ortadoğu Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Adana Ortadoğu Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Özel Adana Ortadoğu Hastanesi adresi Ziyapaşa Mahallesi 67055. Sokak No:1 Seyhan şeklindedir.