Hakkımızda

Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, Adana ve Çukurova'da 1988 yılında özel hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Tüm sağlık kadrosu, konsültan hekimleri ve diğer personelleri ile poliklinikleri, ameliyathanesi, doğumhanesi, servisleri, radyoloji ünitesi, laboratuvarı ve acil servisi ile 7 gün 24 saat vatandaşlarımıza sağlık hizmetini vermeye devam etmektedir.

daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Genel Cerrah

Genel cerrah

Nörolog

Nörolog

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

Kulak burun boğaz doktoru

Kardiyolog

Kardiyolog

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı

• NN Hayat Ve Emeklilik
  • Ray Sigorta
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Ş

1 ay önce rinoplasti için Hasan Bey’e ulaştım. İlk andan itibaren benimle çok ilgilendiler. Yapılan simülasyon sayesinde hayal ettiğim burnu kendi yüzümde görmek beni çok rahatlattı. Asistanı Kübra Hanım süreç boyunca tüm sorularıma sabırla ve samimiyetle yanıt verdi.Aradığımda her süreçte ulaşabildim. Servisteki hemşireler oldukça ilgiliydi ve ameliyat sırasında asistanı gelmiş, ailemi sürekli bilgilendirmişler. Akşam hocamız ameliyatın nasıl geçtiğini anlattı ve burnumun fotoğrafını benimle paylaştılar. Ertesi sabah taburcu oldum.
    Tampon çıkarma konusunda çok korkuyordum ama düşündüğüm gibi olmadı, hiç ağrı hissetmedim. Aynaya baktığımda ağlamaya başladım yıllardır hayalini kurduğum burnu gördüm. Biraz ödem olmasına rağmen sonuç beni inanılmaz mutlu etti. Allah hocamızdan razı olsun artık çok daha özgüvenli hissediyorum resmen hayatıma dokundu.
    İyi ki yolum Hasan Hocamla kesişmiş. Emeğinize sağlık, her şey için .

Bizi değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz, sağlığınız bize emanet

Nur hocamıza öncelikle ilgi ve alakasından dolayı çok memnun kaldık. Babamın aylarca teşhis konulamıyan çene şişkinliği için gitmiştik hemen ilk muyaneden sonra bir hafta içerisinde kanser teşhisi koyup ameliyat etti şuan babamın iyileşmesinde Nur hocamızın emeği azmi ve ilgisi sayesinde iyi oldu gerçekten pratikliği ve güler yüzlülüğü bizi çok memnun etti alanının en geçerli doktoru emeğinize sağlık hocam

• Doç. Dr. Nur Yücel Ekici Baş ve Boyun Cerrahisi  •

T

doktor çok ilgiliydi gerekli kontrolleri ve tektikleri yaptırdı ve yorumları çok olumluydu

• Op. Dr. Metin Altınkaya Genel Cerrahi Randevusu  •

Göz kapagımda agırlık ve cılt fazlalıgı vardi sonra arastırmalarım sonıcunda abdulmuttalıp taşkın buldum ust gözkapagı amaliyatını gercek leşti hiz agırlık olmadi şimdi çok mutluyum

• Op. Dr. A.Muttalip Taşkın Göz Hastalıkları Randevusu  •

Burun estetiği operasyonumdan son derece memnun kaldım. Süreç başından sonuna kadar güven veren, planlı ve profesyoneldi. Sonuç hem doğal hem de fonksiyonel açıdan çok başarılı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Bizi değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz, sağlığınız bize emanet

Yıllardır geçmeyen bir nefes almama, horlama, ağzı açık uyuma şikayetlerim vardı yollarımız hocamızla kesişti. Gerçekten daha önce ben yaşamıyormuşum. Nefes alabilmek büyük nimetmiş. Yediğim yemekten, uyuduğum uykudan her şeyden zevk alır oldum. Bu hastalık ve horlamalarım resmen evlilik hayatımı bile etkilemişti. Hocamız maddi konuda çok destek oldu her türlü insiyatifini kullandı, ameliyat öncesi - sonrası her zaman ulaşabildim ve tüm sorularıma yanıt alabildim. Şükürler olsun artık nefes alabiliyorum iyi ki yolumuz işinin ehli ailemizin doktoru Hasan Hocamızla kesişti. Bu vesileyle tekrar şükranlarımı sunuyorum. Hocamız artık Adana Ortadoğu Hastanesinde hizmet veriyormuş çok daha iyi yerlerde olacağından hiç şüphem yok, Allah ayağına taş değirmesin hocamın. Adanadaki hastalar sizin gibi bir doktora daha kolay ulaşabileceği için çok şanslı sayın hocam.

Bizi değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz, sağlığınız bize emanet

Babamızın yıllar önce bir yüksekten düşmeye bağlı olduğunu düşündüğümüz kuvvetli muhtemel bir kafa travma vakası vardı. Ve biz bunun tam yarım asır sonra, nöbet geçirmesi ve ardından yoğun bakıma alınmasıyla farkına varabildik. Tedavi gördüğü hastanedeki doktor babamın daha önce akciğer ameliyatı geçirmesinden dolayı ameliyat öncesi anestezinin %50 ölüm riski taşıdığını söyledi bize . Halbuki gayet başarılı bir lobektomi (tek lob) ameliyatıydı. Ütopik risklerinden ve yaklaşımlarından dolayı ayrılıp Değerli Hocama getirdik babamızı. Alın kemiklerinin kırığından kaynaklı beyin zarı ameliyatını gerçekleştirdi. Kendisi ameliyattan önce, sonra her konuda bizimle ilgilendi. Rahatlıkla cep telefonundan ulaşabiliyorsunuz kendisine. Bu gerçekten çok güzel birşey. Pazar günü iftar saatinden sonra gelip babamızın yatağında kontrolünü yapacak kadar babamızla ilgiliydi. Biz de Fekeliyiz hocam demiştim kendisine
    Saygılar..

• Op. Dr. Mustafa Kayacan Kafa Tası Kırığı Ameliyatı  •

O

Muttalip hocaya, sağlık konusunda çok güvendiğim insanların tavsiyesi üzerine gittim. Kendisine muayene olmadan önce, bilgisayar kullanırken, ekranı neredeyse hiç göremiyordum. Gözlerimi ekrana adeta yapıştırmam gerekiyordu. Gözlerim kızarıyor ve ağrıyordu. Muttalip hoca çok detaylı muayene ve incelemeleri sonunda bana gözlük yazdı. Şimdi bilgisayar kullanırken o kadar rahatım ki "Eskiden neredeyse körmüşüm" diyorum. Hocanın tedavisinden çok memnun kalınca, kızımı da göz tembelliği nedeniyle gördüğü tedavinin kontrolleri için getirmeye başladım. Onunla da çok yakından ilgilendi. Kendisi artık ailemizin göz hekimi oldu. Muttalip hoca bilgi ve deneyimi, hastalarına olan ilgisi, detaylı bilgi vermesi, muayene ve tetkiklerini büyük bir titizlikle yapmasıyla örnek bir doktor.

• Op. Dr. A.Muttalip Taşkın Göz Hastalıkları Randevusu  •

I

Aurası,enerjisi o kadar yüksek ki sürekli korkup ertelediğim ameliyata detaylı anlatımı ve güven vermesiyle ikna oldum ve iyi ki ikna olmuşum sayesinde şuan çok güzel nefes alıyorum hem eğrilik hem de burun estetik ameliyatı oldum ve şuan mükemmel bir buruna sahibim hiç korkmadan kendinizi emanet edebileceğiniz bir hekim iyi ki böyle hekimler var

• Doç. Dr. Nur Yücel Ekici Burun Estetiği  •

Üç yaşındaki oğlumu ağzı açik uyuması horlaması ve sık sık hasta olması sebebiyle kendisine muayene götürdük.Hocamız bizim anlayabileceğimiz dilden hastalığimız hakkında bilgi verdi ve kafamızda asla soru işareti birakmadı.Geniz eti amaliyatı ve kulagına gerekirse tüp takilması gerektiğini ancak öncesinde ilaç tedevisi vereğini ilaca karşılık vermezse amaliyat yapacağını söyledi.Üc hafta takip etti malesef ilaçla küçülmediğinden amaliyat önerdi.Hocamiz herşeyi bizim anlayacağımız dilden anlattığı için hiç şüphe etmeden ameliyatı kabul ettik.Geniz eti ve kulak amaliyati birlikte oldu amaliyat sonrası oğlum ağrı kesici ilaç bile kullanmadı ağzı açık uyuması sona erdi ve daha iyi duya bildiği için konuşması artı iyiki yollarımız keşişti.

• Doç. Dr. Nur Yücel Ekici Geniz Eti Ameliyatı  •

• Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, Seyhan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, Seyhan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Onkoloji Cerrahı, Onkolog, Genel Cerrah, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Radyolog, Gastroenterolog, Dermatolog, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Hematolog, Biyokimya Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Patolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göğüs Hastalıkları Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Psikiyatristi, Göz Doktoru, Girişimsel Radyoloji Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Psikolog, Pratisyen Hekim, Odyolog.
  • Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, toplam 666 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Prostat Spesifik Antijen (Psa) Testi, X-Ray, MRI, Böbrek Ultrasonu, Perkütan Nefrostomi, Esd (Sedimantasyon), Laserasyon Onarımı, Robot Destekli Ürolojik Prosedürler, Tam Idrar Tahlili(Tit), Enjeksiyon Im.
  • Hayır, şu anda Özel Adana Ortadoğu Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Adana Ortadoğu Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Adana Ortadoğu Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 204 hasta/danışan, Özel Adana Ortadoğu Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Adana Ortadoğu Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Özel Adana Ortadoğu Hastanesi adresi Ziyapaşa Mahallesi 67055. Sokak No:1 Seyhan şeklindedir.