Özel ADN International Hastanesi
- Acıbadem (TSS)
- Acıbadem Sağlık Grubu (ÖSS)
- Allianz Sigorta
- Groupama Sigorta
- HDI Sigorta
- SGK
- Türkiye Sigorta Tüm sigortaları göster
Seanstayken kendimi güvende hissettim. Bir şekilde konuşurken sırdaş gibiydi. Anlattıkça rahatladım. Kendime güvenimi geri kazandım. Son zamanlarda her şey üstüme geliyor gibiydi. Bir çeşit bunalım diyebilirim. Meltem hanım bence insanı okuyor. Bana verdiği tavsiyeler sayesinde daha ertesi gün farklı düşünmeye başladım. Kendimi başarısız hissederken aslında her şeyi başarmak hırsıyla yanlis bir düşüncede olduğumu anladım. Bakış açım değişti. Anlattıkça rahatladım. Önemli sandığım şeyleri ben gözümde büyütmüşüm. Önem sıralamasi yaptım ve sonuçlar benim için gayet ferahlatıcı oldu. Tavsiye ederim.
Hasta
2 çocugumuz da süreç de yanımizda oldu çok iyi bir insan ilgili ve sevecen insancıl, normal doğum oldu 2 çocugumuz da kendisi süreçte çok iyidi herşey için teşekkür ederiz.
Özel ADN International Hastanesi, Nizip şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel ADN International Hastanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel ADN International Hastanesi ile iletişime geçin.
Özel ADN International Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel ADN International Hastanesi, toplam 115 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi.
Özel ADN International Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel ADN International Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel ADN International Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel ADN International Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel ADN International Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel ADN International Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel ADN International Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta/danışan, Özel ADN International Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel ADN International Hastanesi nerede?Özel ADN International Hastanesi adresi Mimar Sinan Mahallesi Niğbolu Sokak No:1 Nizip şeklindedir.