Abdurrahman Mahallesi Şehit Nezih Turan Dursun Caddesi No:18/5, Edirne 22100
  • Vakıfbank Sigorta

Y

hekim Agah Bey ve ekibi çok güleryüzlüler oturduğum koltukta aile evinde gibi hissettim. Agah bey yapılması gereken tüm tedaviyi tane tane açıkladı. Verdiği güven ve elinin hafif olması tüm korkularınızı yok ediyor. Bundan sonra gözüm kapalı dişlerim agah bey e emanet.

Dt. Agah Tümay Akgün

Tespitleriniz ve güzel yorumlarınız için Akgün Dent ailesi olarak teşekkür ediyoruz

Eşimin implant ve diş tedavisi planlaması için tavsiye üzerine Agah Bey’e başvurduk. Daha önce böyle kapsamlı bir süreci özel bir klinikte tecrübe etmediğimiz için işleyiş hakkında bilgi eksikliğimiz ve çekincelerimiz vardı. Ancak kendisi, ilk muayenede tüm dişleri tek tek inceleyerek, tedavi sürecinden kullanılacak malzemelere ve zamanlamaya kadar, aklımızda hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde bizi çok detaylı bilgilendirdi.

Tamamen hastanın iyiliğini düşünen tedavi tercihleri ve dürüst yaklaşımı ile bizim güvenimizi kazandı. Teşhislerindeki muazzam isabeti ve hastasına olan samimi yaklaşımı bizi çok memnun etti. Klinik ortamı son derece hijyenik. Özellikle Agah Bey ve ekibinin çocuklarımıza karşı gösterdiği nazik ve hoşgörülü tavır bizim için çok kıymetliydi. Tedavi sürecimiz tamamlandığında deneyimlerimizi tekrar güncelleyeceğiz; ancak şu anki izlenimlerime dayanarak kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.

Dt. Agah Tümay Akgün

Tespitleriniz ve güzel yorumlarınız için teşekkür ediyoruz.

ilk defa gittim güler yüzlü personel deneyimli bir kodro ile karşılaştım sorunum ile ilğili tüm detayları anlattılar çok stresliydim yarım saat içinde bir dişimi çekildi yanınla beraber iki implant koyuldu

C

20 lik dişim için gitmiştim saniyeler içinde dişimi cektirdim hiç anlamadım bile, çok memnun kaldım

O

Muayene, uygulanan dolgu işlemi ve sonrasında gayet memnun kaldım.