Hakkımızda

Özel Batman Yaşam Hastanesi , 2006 yılında Batman’da kurulan Yaşam Hastanesi, etik ilkelere bağlı, hasta haklarına saygılı ve bilimsel temellere dayalı sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. 14.000 m² kapalı alana sahip modern hastane binamız, sağlık profesyonelleri ile sağlık hizmetlerini güvenilir ve ulaşılabilir kılmayı hedeflemektedir.
Hastanemizde tanı ve tedavi süreçlerinde güncel tıbbi yaklaşımlar ve teknolojik olanaklardan faydalanılmaktadır. Yataklı servislerimiz, yoğun bakım ünitelerimiz ve ameliyathanelerimiz ile bölge halkına hizmet sunarken; hasta güvenliği, mahremiyet ve memnuniyeti temel ilkelerimiz arasında yer almaktadır.
Çocuk, erişkin ve yenidoğan hasta gruplarına yönelik hizmetlerin yanı sıra çeşitli branşlarda uzman hekim kadromuz ile tanı, tedavi ve takip süreçlerini bütüncül bir anlayışla sürdürmekteyiz.
Hastanemiz, topluma karşı sorumluluğunun bilinciyle sağlık alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek, halk sağlığını destekleyici bilgilendirme çalışmaları ve kurumsal iş birlikleri gerçekleştirmektedir.
Yaşam Hastanesi, sağlık alanındaki yasal düzenlemelere uygun biçimde hizmet sunmayı sürdürecek şekilde yapılandırılmıştır.
Lazer Destekli Kadın Sağlığı Uygulamaları
Kurumumuzda, lazer destekli sistemlerle aşağıdaki sağlık hizmetleri sunulmaktadır:
• Vajinal bölgeye yönelik yenileyici uygulamalar
• Vajinal sıkılaştırma ve daraltma işlemleri
• Hafif düzeyde idrar kaçırma şikayetlerinin destekleyici tedavisi
• Vajinal kuruluk problemlerinin giderilmesine yönelik uygulamalar
• Tekrarlayan vajinal enfeksiyonlara karşı destekleyici müdahaleler
• Doğum sonrası döneme yönelik cilt yenileme işlemleri
• Gebelik sonrası oluşan çatlakların azaltılmasına yönelik uygulamalar
• Dış genital bölgeye yönelik estetik ve fonksiyonel düzenlemeler
• Genital siğil (kondilom) gibi cilt lezyonlarının tedavisi
• Genital bölge renk tonunun dengelenmesine yönelik işlemler
• Menopoz sonrası dönem için destekleyici uygulamalar
• Cinsel ilişkide ağrı şikayetlerinin giderilmesine yönelik tedaviler
• Liken sklerozis gibi kronik durumlara yönelik destekleyici yaklaşımlar
Sunulan tüm işlemler, etik kurallar çerçevesinde, tıbbi endikasyonlar doğrultusunda ve hasta mahremiyeti esas alınarak gerçekleştirilir.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Dermatolog

Dermatolog

Diyetisyen (Beslenme Uzmanı)

Diyetisyen (beslenme uzmanı)

Göz Doktoru

Göz doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Dokuz aylık sürecimizde bize rehberlik eden doktorumuz Zehra Hanım sayesinde bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık.Bizim için en iyisini düşünmesi, kontroller dışında da ulaşılabilir olması çok kıymetli.Arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Zehra Cansağ Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

İyiki gül hocamla yollarımız kesişmiş diyorum ve herkese tavsiye ediyorum çünkü bir anne için evladını kötü görmek inanılmaz üzücüdür kızım gül hocam sayesinde çok güçlü bir insan oldu öfkesini kontrol edebilen kendini çok iyi ifade eden bize bile öğüt veren bir insan oldu minnettarım duacıyım. Gül hocam kızımda bende sizi çok seviyoruz iyiki varsınız

• Psk. Gül Dinç Psikoloji Randevusu  •

İlk gebeliğim haliyle sorularımın fazla olduğu bir dönemde hocamla tanıştık birçok farklı doktor denemiştik öncesinde ancak nadir rastlanan bir genetik hastalığım olması ve Zehra hocanın bu hastalıkla ilgili alışık olmadığım bilgi birikimi beni kendisiyle devam etme konusunda ikna etti. Tüm süreçte sorularıma güler yüz sakinlik ve engin tecrübesi ile cevap verdi ayrıca her an ulaşılabilir olması da şehirdışı planlarımızda içimizi rahat ettirdi. Doğal doğum destekçisi olduğu için son ana kadar kendisine bedenime ve isteklerime sahip çıktı bana travmasız bir doğal doğum yaşattı bebeğimi sağlıkla kucağıma almama vesile oldu şimdilerde aslında zor ve sancılı geçen uzun bir süreci sadece gülümseyerek hatırlıyorum sayesinde. Gönülden bir tavsiyedir Zehra hoca

• Op. Dr. Zehra Cansağ Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Zehra hocamla ikinci gebelik sürecimde tanıştım. sayesinde hem gebelik hem de doğum sürecim gayet güzel ilerledi ve sonuçlandı. Pozitifliği sakinliği tecrübesi ve bilgisiyle gerçekten harika bir doktor.

• Op. Dr. Zehra Cansağ Normal Doğum  •

Şuan kucağımda 40lı bebeğimle yazıyorum. İlk birkaç muayenede sıcaklık alamasamda sonradan çokk sevdiğim bir hekim oldu kendisi. İyi ki zehra hoca gebelik sürecinden doğuma kadar olması gerektiği gibi özenle ilgilendi.Ama doğum zamanı benden çok çaba gösterdi desem yeridir. Hakkınız ödenmez hocam. 24 saat süren doğum sürecimin her anında yanımdaydı,haberdardı. Sayın gebe arkadaşlarım hiç şüpheye düşmeden gitmeniz gereken tek Hekim, batmanın bir numarası

• Op. Dr. Zehra Cansağ Doğal Doğum  •

Zehra hocamı uzun araştırmalar sonucunda bulmuştum ve iyi ki bulmuşum diyorum biraz geç tanıştık bu benim ilk doğumumdu ve hem doktor yönünden hemde sürecin nasıl geçeceğiyle ilgili en ufak bi fikrim bile yoktu Zehra hocam doğum şeklini ben nasıl istediysem acil bişey olmadığı sürece benim istediğim doğrultuda ilerletti ve suni sancısız vajinal doğumum gerçekleşti gece sancılarım tuttu ve kolaylıkla iletişime geçebildim doktorumla sabaha karşı doğumum oldu ve doktorum gelene kadar o kadar korktum ki geldiğinde hocam çok korkuyorum dediğimi hatırlıyorum beni sakinleştirişi diğer doktorlar gibi bağırdığım zaman azarlamayışı bi doktordan daha fazla ilgi gösterişi o anda bile gözümden kaçmamıştı hocam eğer yorumu okuyosanız iyi ki siz güler yüzünüz hep daim olsun

• Op. Dr. Zehra Cansağ Doğal Doğum  •

Hamileliğimin 5. Haftasından doğuma kadar süreci Zehra hoca ile geçirdim Başarılı bir sezaryen oldum.Çok şey yazardım da,kısacası bebeğim erkek kız olsa adını Zehra bile koyabilirdim o kadar memnun kaldım:)

• Op. Dr. Zehra Cansağ Doğum  •

Gebeliğimin başında başka bir doktora giderken Zehra Hoca'yı sosyal medyadan görüp takip etmeye başladım ve süreci kendisiyle devam ettirmeye karar verdim. Bu da gebeliğimin en güzel en doğru kararı oldu. Süreç boyunca ne zaman kontrole gitsem en yoğun kalabalığın oluştuğu kapı Zehra Hoca'nın kapısıydı. Bu kadar sevilip tercih edilmesi asla şaşırtmıyor. İşini o kadar aşkla severek yapıyor ki her bir hastasına ayrı ayrı ilgi gösterip zaman ayırıyor asla aceleye getirmiyor. İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizdim ve birçok zaman ne soracağımı bilmiyordum. Buna rağmen süreç boyunca hep ben sormadan kendisi her konuda bilgilendirdi, sakinleştirdi. Onun sayesinde hiçbir zaman endişe duymadım. Doğumum da yine onun sayesinde çok kolay ve güzel geçti. Kendisine bu süreçte denk gelmek benim ve minik mucizem oğluşum için büyük bir şans oldu. Çevremdeki bütün kadınlara da kendisini aşkla anlatıp öneriyorum. Aynı bölgede oldukça herhangi bir kadınsal rahatsızlıkta gideceğim tek doktor sanırım.

• Op. Dr. Zehra Cansağ Doğum  •

Zehra hanım da ikinci sezeryanımı oldum.Gebelik boyunca bir telefon kadar hep yakınım da oldu ve sürekli dönüş sağladı. En ufak bir aksilikte bile sakinliğini hep korudu ve hasta olarak tatmin edici cevaplar verdi. Kendisi deneyimli ve tecrübeli bir doktor. Sakinliği, mütevaziliği,deneyimi ile her kadının gitmesi gereken bir doktor. Zehra hanımla tanışmayan her kadın biraz eksik kalır.

• Op. Dr. Zehra Cansağ Sezeryan Doğum  •

zor zamanlarımda çıkmaz sandığım olaylar içinde yol gösterip herseyin aslında nekadar basit olduğunu bana gösterdi destegi naifliği anlayışı beni sıkılmadan dinleyişi hersey için minnettarım

• Psk. Gül Dinç Normal Randevu  •