Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Alsancak Mahallesi Şehit Hikmet Özer Caddesi No:94 D:1, Etimesgut 06790
- Diğer (İade)
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
P
pe...
Merhaba bir ay önce kanal tedavisi ve estetik diş dolgusu yaptırdım .Çok memnun kaldım.Guler yüzü anlayışı harikulade.Normalde ben diş denilince kaçan birisiyim hep erteledim.Taki sevgili Ömer Faruk hocamı tanıya denk Elleri hcok hafif iğne korkusu olmasına rağmen hiç hissetmedim Emeklerine yüreğine sağlık benim gibiyseniz hocamızı tavsiye ederim Allah razı olsun başarılar diliyorum
Dt. Ömer Faruk Delibaş • Randevu
Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Etimesgut şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 32 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Kontrol Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Randevu, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Hassas Bağlantılı Protezler, Diş Eti Estetiği, Estetik Porselen.
Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Dent Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Alsancak Mahallesi Şehit Hikmet Özer Caddesi No:94 D:1 Etimesgut şeklindedir.