Mimar Sinan Mahallesi Atatürk Bulvarı No:257-A, Atakum 55200
  • Diğer (İade)

Öykümüz her zamanki gibi kızımızın dişlerindeki çürüklerdi. Uzun araştırmalar ve referanslar neticesinde hocamızla tanışma imkanı bulduk. Ve tedavimiz başladı. Ve mesleğindeki başarı ve kararlılık hem kızım konusunda hemde bizleri çok rahatlattı. Ve çok memnun kaldık.

• Doç. Dr. Sezin Sezgin Özer Diş Hekimi Randevusu  •

L

Bebeğim için tavsiye üzerine gittim. Bebeğime yaklaşımı, bana karşı açıklayıcı oluşu çok güzeldi.

• Doç. Dr. Sezin Sezgin Özer Diğer  •

Oğlum daha önce farklı bi doktorada diş tedavisi gördü fakat dişçinin ismini duyunca bile ağlamaya başlıyordu hocamızdan allah razı olsun başka doktorun çekeceği dişe kanal yaparak dişi kurtardı hemde oğlum hiç ağlamadı

• Doç. Dr. Sezin Sezgin Özer Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi  •

Biz çok iyi karşılandık.cocugumla çok iyi ilgllenildi .

• Doç. Dr. Sezin Sezgin Özer Diş Hekimi Randevusu  •

Y

Tek söyleyeceğim hastalarına kendi çocuğu gibi davranıyor içten sıcak samimi

• Doç. Dr. Sezin Sezgin Özer Süt Dişi Çekimi  •

7 yaşındaki kızımızın süt dişi problemi ile bir dostumuzun deneyimi ile kendisine gittik. Muhteşem bir insan muhteşem bir doktor. Kızımızın ilk diş hekimi deneyimiydi.Çocuğumuzla baştan sona harika bir diyalog içerisindeydi. Gülerek girdik gülerek çıktık. İyi ki tanımışız.

• Doç. Dr. Sezin Sezgin Özer Süt Dişi Çekimi  •

Tel tedavisi gördüm ve sürece başladığımdan beri çok güzel,ağrısız ilerledi çok memnun kaldım.

• Uzm. Dt. Gökcan Ertaş Ortodonti Randevusu  •

Sezin hanımın çocuklar üzerindeki olumlu etkileri tartışmasız mükemmel. Rutin kontrol için gitmiştik ve çürük başlangıcının olduğunu öğrendik. Muayene sırasında kızım hiç korkmadı ve tedirgin olmadı. Biz ebeveynlere detaylı açıklama ve uygulamalar hakkında çok güzel bilgiler verdi.

• Doç. Dr. Sezin Sezgin Özer Çocuk Diş Tedavisi  •

Cansu hocam gerek mesleki bilgisi gerek tecrübesiyle dolgu, kanal tedavisi ve diş çekimimi mükemmel bir şekilde tamamladı. Diş hekimlerine olan bakış açımı olumlu anlamda değiştirdi.

• Dt. Sevinç Cansu Kayıran Diş Dolgusu  •

Adem hocamıza ön dişlerimi yaptırmak için geldim. Özellikle uzmanı hekim seçmek istedim ve tavsiye üzerine Adem hocamızı buldum. Ön iki dişim kelebek diş şeklindeydi gülerken elimle ağzımı kapatıyordum fakat şu anda estetik olarak beni mutlu eden bir gülüşe sahip oldum.

• Uzm. Dt. Adem Boyun Estetik Dolgu  •