Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Mimar Sinan Mahallesi Atatürk Bulvarı No:257-A, Atakum 55200Sigortalar
- Diğer (İade)
el...ı
Öykümüz her zamanki gibi kızımızın dişlerindeki çürüklerdi. Uzun araştırmalar ve referanslar neticesinde hocamızla tanışma imkanı bulduk. Ve tedavimiz başladı. Ve mesleğindeki başarı ve kararlılık hem kızım konusunda hemde bizleri çok rahatlattı. Ve çok memnun kaldık.
l.....
Bebeğim için tavsiye üzerine gittim. Bebeğime yaklaşımı, bana karşı açıklayıcı oluşu çok güzeldi.
Oğlum daha önce farklı bi doktorada diş tedavisi gördü fakat dişçinin ismini duyunca bile ağlamaya başlıyordu hocamızdan allah razı olsun başka doktorun çekeceği dişe kanal yaparak dişi kurtardı hemde oğlum hiç ağlamadı
Biz çok iyi karşılandık.cocugumla çok iyi ilgllenildi .
yu...k
Tek söyleyeceğim hastalarına kendi çocuğu gibi davranıyor içten sıcak samimi
se...k
7 yaşındaki kızımızın süt dişi problemi ile bir dostumuzun deneyimi ile kendisine gittik. Muhteşem bir insan muhteşem bir doktor. Kızımızın ilk diş hekimi deneyimiydi.Çocuğumuzla baştan sona harika bir diyalog içerisindeydi. Gülerek girdik gülerek çıktık. İyi ki tanımışız.
Tel tedavisi gördüm ve sürece başladığımdan beri çok güzel,ağrısız ilerledi çok memnun kaldım.
s....r
Sezin hanımın çocuklar üzerindeki olumlu etkileri tartışmasız mükemmel. Rutin kontrol için gitmiştik ve çürük başlangıcının olduğunu öğrendik. Muayene sırasında kızım hiç korkmadı ve tedirgin olmadı. Biz ebeveynlere detaylı açıklama ve uygulamalar hakkında çok güzel bilgiler verdi.
ay...e
Cansu hocam gerek mesleki bilgisi gerek tecrübesiyle dolgu, kanal tedavisi ve diş çekimimi mükemmel bir şekilde tamamladı. Diş hekimlerine olan bakış açımı olumlu anlamda değiştirdi.
se...ı
Adem hocamıza ön dişlerimi yaptırmak için geldim. Özellikle uzmanı hekim seçmek istedim ve tavsiye üzerine Adem hocamızı buldum. Ön iki dişim kelebek diş şeklindeydi gülerken elimle ağzımı kapatıyordum fakat şu anda estetik olarak beni mutlu eden bir gülüşe sahip oldum.
Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Atakum şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 68 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kontrol Randevusu.
Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta/danışan, Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Mimar Sinan Mahallesi Atatürk Bulvarı No:257-A Atakum şeklindedir.