Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Dermancan Tıp Merkezi kadrosunda 3 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 2 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Dermancan Tıp Merkezi Adana ilinde Güzelyalı mahallesi T.özal Bulvarı Zemin K. Dosteller apartmanı adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

Özel Dermancan Tıp Merkezi
Toros Mahallesi Şehitler Bulvarı No:95/A, Çukurova 01170
  • Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Eureko Sigorta

İğne korkumdan dolayı akupunkturdan uzak durdum. Özlem hocamın sıcak kanlı ve güler yüzlü yaklaşımı tüm endişelerimi unutturdu. Migrenim için başladığımız tedavinin ilk seansından itibaren hem zihinsel hem fiziksel olarak bir rahatlama ve hafifleme hissettim. Muayene ve tedavi esnasında gösterdiği nezaket ve mesleki özeninden çok memnun kaldım.

• Uzm. Dr. Fatma Özlem Sapmaz Randevu  •

Ş

ş....d

Özlem hanıma lipödem tedavisi için başvurdum. Tedavi sürecim boyunca güler yüzlü ve ilgiliydi. Alanında uzman, konu ile ilgili sorulan soruları detaylı bir şekilde anlatan ve hastasıyla ilgili harika bir doktor. İyi ki yollarımız kesişmiz

ay...s

Özlem hocama geçmeyen bacak ağrılarım için gitmiştim. Bacaklarımda kilo vermeme rağmen incelmeme ve kolay morarma oluyordu. Detaylı muayene sonrası lipödem tanısı aldım ve lipödem için lenf drenaj cihazı, eswt ve lipödem masajıyla bacaklarımda belirgin incelme oldu. Üstelik bacak ağrılarım çok rahatladı. Bacaklarımda ince kılcal damarlarda vardı onlara kanatma tedavisi yaptı. Kılcal görünümleri de azaldı. Özlem hanım güleryüzlü hastasını iyi dinleyen ve hastalıklara yönelik uygun tedaviler yapan kendini geliştirmiş bir hekim. İyi ki sizinle yolumuz kesişmiş Özlem hocam

hi...t

Özlem hanıma bir yakınımın tavsiyesiyle geldim. Benim ameliyat önerilen bel fıtığım vardı. Özlem hanıma geldiğimde 15-20 adım zor yürüyordum. Bel ağrım bacağıma yayılıyor ve uyuşukluk yapıyordu. Bana akupunktur tedavisi uyguladı birkaç seans sonra ağrılarım rahatlamaya başladı. Zamanla yürüme mesafem arttı. Merdiven inip çıkmakta çok zorlanıyordum artık daha rahat merdiven inip çıkıyorum. Yaptığı tedavi sonrası ağrılarım tamamıyla geçti şu an bahçe işleriyle uğraşabiliyorum yeniden.Özlem Hanım ayrıca hastasını iyi dinleyen iletişimi güçlü ve sizin anlayan bir doktor. İyi ki arkadaşım vesile olmuş ve onunla tanışmışım. Benim gibi ağrıları olan herkese doktor hanımı öneriyorum.

b....b

Geçmeyen omuz ağrılarım ve bel ağrılarım vardı. Resmen özlem hanımın bağımlısı oldum. Akupunktur ve noral terapilerle her seferinde toparladı beni. Artık başım agrisa özlem hocaya koşuyorum iyiki önerileri dikkate almışım ve kendisine gitmişim. Pozitif enerjisi de işini ne kadar severek yaptigini gösteriyor iyiki iyiki özlem hanım

nu...r

Okadar ilgili okadar sevecen bir hoca ki.. Resmen kas ağrımı en minimuma indi 2 seans sonrası hiçbirşey kalmayacağından eminim.. iyiki siz hocam

• Uzm. Dr. Fatma Özlem Sapmaz Randevu  •

V

v.....

Bir spor müsabakasında yaptığım ters bir hareketten dolayı belim tutulmuştu ve doğrulamıyordum.imdadıma ÖZLEM hoca yetişti.Hem tecrübesi hem bilgi birikimi, akupunktur ve diğer işlemler derken vücudumu doğrultabildim.Hocamın ellerine sağlık suan sahalarda tekrar rahatlıkla koşabiliyorum.Ayrıca güler yüzü ise işini severek yaptığını ortaya koyuyor

Ö

ö.....

Benim canım doktorum erken menopoz şikayetim vardı. Kadın doğum doktorum yumurtalarının tamamen bittiğini söyledi ve hormon tedavisi önerdi. Bu arada sıcak basmalarım çok yoğundu ve daha bir takım rahatsızlıklar yaşıyordum. Hormon tedavisi için de çok kararsızdim. Tesadüfen Özlem hocama bahsettiğimde, akupunkturun bu anlamda etkili olacağını söyledi ve bütün süreci detaylı bir şekilde anlattı. İlk seasntan sonra sıcak basmalarım tamamen yok oldu ve sonraki ay regl olmaya başladım. 7 aydır devam ediyor tedavim ve düzenli olarak adet görüyorum. Kadın doğum doktoruma kontrol için gittiğimde kendisi de çok şaşırdı ve yumurta görünüyor dedi. Özlem hocama çok minnettarım, güler yüzlü,samimi ve muhteşem bir doktor. İyi ki varsın canım doktorum,iyi ki tanıdım seni

• Uzm. Dr. Fatma Özlem Sapmaz Diğer  •

Kendisiyle 6 ayı doldurduk. O kadar bilgili o kadar ilgili ki. Kendisiyle görüşüp önceki doktorumun yazdığı ilaçları revize etmiştik. Kısa bi süre önce ilaç kullandığım için çevrem tarafından zorbalanmıştım ve ilacı kendim bırakmaya karar verdim. Ancak bu süreçte başarılı olamadım ve tekrar doktorumun kapısını çaldım. Kendisi bana neden ilaç kullanmam gerektiğini, diğer insanları neden duymamam gerektiğini, ilacı kullanmaya devam edersem ya da bırakırsam hangi aşamalardan geçeceğimi tane tane anlattı. İyi ki varsınız hocam.

• Uzm. Dr. Muhammed Mutaz Mehafel Diğer  •

Cildimde ,mantar olabileceğini düşündüğüm kaşıntı oluyordu .Dr.Hasan bey, bunun mantar olmadığını söyledi.Eğzamayı çok güzel tedavi edecek ilaçlar verdi.Eğzamam geçti.Malum havalar çok sıcak.Bu seferde cildimin başka yerinde egzama çıktı.Tekrar gittim .Güzel şekilde hastayı dinliyor.İlac yazdı.Şu an verdiği ilacı kullanacağım.

• Uzm. Dr. Hasan Kurt Diğer  •