- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Didim (Yenihisar)
- Özel Didim Egemed Tıp Merkezi
Hakkımızda
Özel Didim Egemed Tıp Merkezi, 16 poliklinik odası, 14 tek kişilik hasta odası, 2 suit hasta odası ile beraber ameliyat salonu ve fizik tedavi ünitesi ile özel tıp merkezidir.
Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Aile Hekimi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Pratisyen Hekim, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Dermatolog, Ürolog, Radyolog branşlarında hastalarımıza sağlık hizmeti sunmaktayız.
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterÇocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Fizyoterapi ve rehabilitasyon uzmanı
Kulak burun boğaz doktoru
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Dermatolog
Ürolog
Daha fazla bilgi
Cihazlar
- Fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi
Cumhuriyet Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No:63, Didim (Yenihisar) 09270Sigortalar
- Vakıfbank Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Ç
Telefon numarası doğrulandı
Randevu doğrulandı
çi...ç
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Telefon numarası doğrulandı
Telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Randevu doğrulandı
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Didim’e tatil için gittik. 1.5 yaşındaki bebeğimiz ateşlendiği için internetten bulup kendisine gittik. Muayene ederken ki naif yaklaşımı, bebeği zorlayıp ağlatmamaya çalışması , Teşhis için yaptığı tetkikler ve ona göre recetelendirme yapması, sorularima verdiği cevaplar ve saat gibi tıkır tıkır işleyen bir sistem olması bizi çok tatmin etti. Ahmet bey
Özel Didim Egemed Tıp Merkezi, Didim (Yenihisar) şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Didim Egemed Tıp Merkezi, Didim (Yenihisar) şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Aile Hekimi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Pratisyen Hekim, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Dermatolog, Ürolog, Radyolog.
Özel Didim Egemed Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Didim Egemed Tıp Merkezi, toplam 96 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Cinsel Terapi, Robotik Cerrahi.
Özel Didim Egemed Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Didim Egemed Tıp Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Didim Egemed Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Didim Egemed Tıp Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Didim Egemed Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Didim Egemed Tıp Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Didim Egemed Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Özel Didim Egemed Tıp Merkezi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Özel Didim Egemed Tıp Merkezi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Didim Egemed Tıp Merkezi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Didim Egemed Tıp Merkezi nerede?Özel Didim Egemed Tıp Merkezi adresi Cumhuriyet Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No:63 Didim (Yenihisar) şeklindedir.
Bazı hastaneler
- Didim (Yenihisar) bölgesindeki Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı klinikleri
- Didim (Yenihisar) bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Didim (Yenihisar) bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri
- Didim (Yenihisar) bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
- Didim (Yenihisar) bölgesindeki Dermatolog klinikleri
- Didim (Yenihisar) bölgesindeki Ürolog klinikleri
- Didim (Yenihisar) bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri
- Didim (Yenihisar) bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Didim (Yenihisar) bölgesindeki Radyolog klinikleri
- Didim (Yenihisar) bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
- Didim (Yenihisar) Mide Hastalıkları
- Didim (Yenihisar) Albers-Schönberg Hastalığı
- Didim (Yenihisar) Alerji
- Didim (Yenihisar) Altını Islatma Problemi
- Didim (Yenihisar) Amipli Dizanteri
- Didim (Yenihisar) Ankilozan Spondilit (AS)
- Didim (Yenihisar) Artrit
- Didim (Yenihisar) Artroz