Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
- Diğer (İade)
Kanal tedavisi için kendisini tercih ettim önceki kanal tedavisini yeniledi çok ilgili ve düzgün bir doktor , temiz ve titizlikleri güzeldi.
i̇...k
Eray hocamla 3 yılı aşkın süredir tanışıyoruz. İmplant ve köprü işlemlerimi başarılı bir şekilde bitirdi. Diş tedavisinde güven çok önemlidir. Eli çok hafif ve çok naif bir hekim.
i̇...u
Hastaya yaklaşımı, profesyonel diş tedavi sürecini yönetmesi çok iyi
Bir diş çekimi bundan daha kolay olamazdı. Ortam nezih, insanlar güler yüzlü.
me...
Tavsiye üzerine gittiğim Tuğçe hanımdan çok memnun kaldım.
Uzun işlem yapılmasına rağmen 5 yaşındaki oğlum anestezi olmadan işlemleri yaptırdı.
İletişimi mükemmel
Tercihimin doğru olduğunu söyleyebilirim
r.....
Yapılacak işlemle ilgili detaylı bilgi vermesi, son derece hijyene dikkat edilmesi, el hafifliği ve güler yüzü ilk dikkatimi çeken özelliklerdi.
ş....ç
5.5 yaşındaki kızımı götürdüm, çok memnun kaldım, tuğçe hanımın çocuklarla iletişimi gayet güzel ilgiliydi, aynı anda 2 kanal tedavisi yapıldı, kızım agrı sızı acı hissetmedi yapılırken, sonrasında da eve geldiğimizde uyuşukluk geçince çok hafif bir agrı oldu o da çok normal agrı kesici verdim, bir süre sonra o agrıda kalmadı. Ertesi gün mutlu bir şekilde uyandı hiç bir sorun sıkıntı olmadı.
i̇...g
Diş Hekimi Tuğçe Hanım'ın çocuklarla iletişimi mükemmel ve yaptığı işin kalitesi üst düzeyde!
ab...n
Kanal tedavisi olacak dişlerimi dolgu ile kurtaran Tuğçe hocaya dürüst ve temiz işçiliğinden dolayı eline sağlık
eb....
Tuğçe Hanım dişime kanal tedavisi ve estetik dolgu yaptı.Daha önceden kırılan dişimi damağımdan kolaylıkla çıkardı çok memnun kaldım Güler yüzlü samimi ve işinde titiz olmasından dolayı herkese tavsiye ederim
Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Balıkesir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 81 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Lamina Uygulamaları, Çocuk Diş Tedavisi, Estetik Dolgu, Pedodonti, Sedasyon, Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri, Koruyucu Diş Hekimliği, Süt Dişi Çekimi, Çocuklarda Yer Tutucular.
Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta/danışan, Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Ertuğ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Yıldırım Mahallesi 26007. Sokak No:7/1 Balıkesir şeklindedir.