Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi
Hakkımızda
Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi kadrosunda 2 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet tıbbi genetik uzmanı, bulunmaktadır. Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi Ankara ilinde Cinnah Cad.no:47/a adresinde bulunmaktadır.
Hakkımızda
Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi
100. Yıl, Reşit Galip Cd. No:18/A, 06700 Çankaya/Ankara, Ankara
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Konusunda deneyimli, mükemmel bir doktor. Sayesinde ilk tüp bebek denemesinde gebelik gerçekleşti. Kendisine teşekkür ediyorum. Sonsuz saygılar...
Uzm. Dr. Sertaç Şen • Tüp Bebek
he...i
Tüp bebek yaptırmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum, çok ilgili ve işinin ehli bir hekim. Allahın izni ve Sertaç Hoca' nın uzmanlığı ile anne oldum. Allah razı olsun...
Uzm. Dr. Sertaç Şen • İnfertilite ve Tüp Bebek
Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi, Ankara şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi, Ankara şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Embriyolog Ve Histoloji Doktoru.
Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi, toplam 124 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, İnvitro Maturasyon, Prenatal Ultrason, Genital Estetik, Abdominal Ultrasonografi, Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti), Laparoskopik Tubal Sterilizasyon, Ea(Endometriyal Ablasyon), Endoskopi, Servikal Koni Biyopsisi.
Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta/danışan, Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi nerede?Özel Gen-Art Kadın Sağlığı Tüp Bebek Ve Üreme Biyoteknolojisi adresi 100. Yıl, Reşit Galip Cd. No:18/A, 06700 Çankaya/Ankara Ankara şeklindedir.
Bazı hastaneler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Yakınlardaki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Çankaya bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri