Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Hakkımızda
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
- Diğer (İade)
h....ş
Hamileliğimin başından sonuna ve hatta doğumdan sonrasında bile bize sürekli destek verdi. Gece gündüz demeden sorduğumuz her soruyu cevapladı. Aklımızda hiç soru işareti bırakmadan bizi doğuma hazırladı. İlgi ve alakasından dolayı Nagihan hocamız ve ekip arkadaşlarına minnettarız.
fa...m
Şu an 7 yaşında olan kızımın doğduğu günden beri doktoru olan Samet hocamız Kayseri için büyük bir şans. 7 yıldır her hastalığımızda bir telefon kadar yakınımızda olduğu için minnettarız. En son yaşadığımız İnfluenza salgınında uyguladığı tedavi ve ilaçlar sayesinde kızım birkaç gün içinde toparladı ve çok hafif bir şekilde hastalığı atlattı.
Olumlu ve kibar hasta iletişimi sayesinde bugüne kadar her sorumuza detaylı ve tatmin edici cevaplar alabildik. Çocuk doktoru arayışında olan ebeveynlere içtenlikle öneririz.
me...k
6 yaşındaki oğlumun hangi doktora gidersek gidelim geçmeyen alerjileri sebebiyle kesişti yollarımız şimdide kardeşinin doktoru hani kısaca ailemizin doktoru Samet bey Çok ilgili.Teşhis ve tedavilerine çok güveniyoruz. Kendisi konusunda uzman, son derece bilgili ve ilgili bir doktordur. Hem hastalık sırasında hem sonrasında verdiği bilgilerle sizi rahatlatır.
ze...
I was followed by Dr. Nagihan Sari throughout my second pregnancy. She is very caring, kind, and knows her job well. I gave birth by cesarean section, it was very easy, and I recovered very quickly. I really had a happy delivery with Dr. Nagihan Sari. I highly recommend her.
h....b
Çocuğum doğduğundan belli doktor arayışındaydım ve sonunda doktorumuzu bulduk. O kadar ilgili naif doktor gerçi doktordan daha fazlası alerjik ve atopik bir çocuğum için ilgi ve alakasından çok memnun kaldık kendi çocuğu gibi gece gündüz ilgisi için ve asistanı da o kadar güler yüzlü alakalı ki her şeyi tek tek sabırla anlatıp tedavileri hep çözüm bulan güzel doktorumuz abimiz iyi ki varsınız. Gerçekten ellerinizden şifa bulmaya devam ediyoruz . Allah'ım ailenizle beraber önce sağlık sonra huzur mutluluk başarı getirsin. Dualarımız sizinle hep sağlıklı olun . Güzel yürekli Doktorumuz.
se....
Nagihan hocamla ilk çocuğuma hamileyken tanıştık. İkinci hamilelik sürecinde de hiç düşünmeden onunla devam ettim. Süreç içinde ilgi alakası ve bilgilendirmeleri o kadar iyi ki sizi rahatlatıyor. İki doğumu da sezeryan yapmış biri olarak günlük hayatıma dönüşüm çok hızlı oldu.
tu...e
2 aylık bebeğim de idrar yolu enfeksiyonu, beslenme sorunları için gitmiştik Samet hoca ya bütün testleri ve tahlilleri yaptırdı ayrıntılı inceledi bebeğimin doğduğu andan itibaren bütün çizelgesini kontrol etti doğru bir tedavi ile çok şükür bebeğim rahata kavustu. Hem bilgisi ile hem sakinliği ile bize çok destek oldu kizimda ki sorunlar tamamen ortadan kalktı
r....h
Hamileliğimi Nagihan hanım ile geçirdim. Sakin ve güleryüzlü. Çok memnunum o kadar ilgiliydi ki çok güzel bir doğum geçirdim onun sayesinde. Kesinlikle tavsiye ediyorum
a....ç
Doğuştan kalp rahatsızlığım vardı ve Nagihan hocam bu süreçte bizi hiç yalnız bırakmadı. Ayrıca erken doğum riksinden dolayı serklaj ameliyatimi da gayet başarılı şekilde yaptı.
Gerek ilgisi , gerek güler yüzü ile hep olumlu karşıladı bizi. Hasta psikojisinden cok iyi anlayan bir doktorumuz.iyiki yollarımız kesişmiş.kesinlikle her anne adayının gözü kapalı güvenebileceği bir hekim bilgi ve tecrübesiyle her anne adayının yolunun nagihan hocama düşmesini diliyorum
ay...n
Alanında başarılı olduğu kadar ilgili bir doktor. Kızım doğduğunda doktor arayışındaydık. Yeğenimin doktoruydu. O vesileyle kızımı da Samet hocama götürmeye başladık. İyi ki de böyle yapmışız. Aylık kontrollerimizde bize bebeğimizle alakalı her şeyi detaylı bir şekilde bize anlatıyor, her sorumuza bizi tatmin edecek şekilde cevap veriyor. WhatsApp üzerinden sorduğumuz sorulara çok kısa süre içerisinde cevap veriyor. Aylık kontrollerimizde kafamızda bir sürü soru ile gittiğimiz zaman rahatlamış bir vaziyette odadan çıkıyoruz. Güler yüzü ilgisi alakası iletişimi kesinlikle muhteşem, alanında da uzman, tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, Melikgazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, Melikgazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, toplam 143 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Cinsel Terapi, Aşılama Yöntemi, Ooforektomi, Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi), Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı, Epizyotomi, Minimal Invaziv Cerrahi, Üçlü Tarama Testi, Endometriyal Biyopsi, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol).
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 190 hasta/danışan, Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi nerede?Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi adresi Tacettin Veli Mah. Seyyid Burhanettin Bulvarı No:58 Melikgazi şeklindedir.
- Melikgazi bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Melikgazi bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri