Hakkımızda

Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 2018 yılında Aydın Merkez'de kurulmuştur. Kadrosuyla, her hastada, rahatsızlığına uygun branştaki hekim tarafından uygulanan tedavilerle hizmet vermeye devam etmektedir. Kliniğimizde her yaşta hasta için, ağız ve diş sağlığı ile ilgili tüm tedaviler, en güncel teknikler ve teknolojik ekipmanlar kullanılarak yapılmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yedi Eylül Mahallesi İzmir Bulvarı No:31/15, Aydın 09020
  • Diğer (İade)

İstanbul’da yaşıyor olmama rağmen 6 ayda bir düzenli kontrollerim için tercih ettiğim bir hekim. Mesleki bilgisi, titizliği ve hastaya yaklaşımı gerçekten çok güven verici. Süreç boyunca her aşamayı detaylı şekilde açıklaması benim için çok değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Uzm. Dt. Büşra Sanlı Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

Büşra Hanıma estetik dolgu için tavsiye üzerine gitmiştim , ön dişimde kırık vardı tek seansta dolgum yapıldı çok memnun kaldım

• Uzm. Dt. Büşra Sanlı Restoratif Diş Tedavisi Randevusu  •

Kliniğe diş taşı temizliği ve beyazlatma işlemi için tavsiye üzerine geldim. İşlemler hakkında ayrıntılı olarak bilgilendirme yapıldı, tedavilerimi rahatlıkla tamamladım. Bu süreçten ve doktorumdan çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim.

• Uzm. Dt. Büşra Sanlı Restoratif Diş Tedavisi Randevusu  •

Büşra Hanıma genel muayene için gelmiştim detaylı bir şekilde muayene yapıldıktan sonra dolgularım yapıldı oldukça güzel bir tedavi süreci yaşadım, hem güler yüzü hem de işlemler esnasındaki sakinliği ile ben de oldukça rahat bir tedavi süreci yaşadım ayrıca tüm ekip de bu şekildeydi kliniğe girdiğim andan itibaren herşeyden çok memnun kaldım.

• Uzm. Dt. Büşra Sanlı Restoratif Diş Tedavisi Randevusu  •

Diş çekiminden çok korktuğum için sürekli erteliyordum ancak Dr. Ezgi Hanım sayesinde korkmam gereksizmiş bunu anladım. Süreç boyunca çok ilgili ve açıklayıcıydı işlem düşündüğümden daha rahat geçti. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Uzm. Dt. Ezgi Aydın Kozacıoğlu Diş Çekimi  •

Y

Tavsiye üzerine çürük ve dolgu tedavisi için Büşra hanıma gittim. Oldukça memnun kaldım, kendisi çok ilgili ve kibar olmasının yanında iletişimi çok iyi.

• Uzm. Dt. Büşra Sanlı Diş Hekimi Randevusu  •

Azı dişimde bir hassasiyet olduğu için ve beyazlatma işlemi için başvurmuştum. Azı dişimde çürük görüldü ağrının sebebi bulundu ve tek seansta dolgum tamamlandı. Beyazlatma işlemi de yaptırdım sonuçtan çok memnun kaldım. Tüm ekibi herkese rahatlıkla öneririm.

Y

Büşra hanım kibarlığı, naifliği, yaptığı her işlemi tek tek anlatmasıyla hem çok ilgili hem de güven veren işinin ehli bir doktor. İl dışında bile olsam diş tedavilerim için Büşra hanıma gelirim.

Z

Merve Hanım çok kibar, güler yüzlü ve başarılı bir doktor. Kısa bir sürede ortodontik tedavim başarıyla sonuçlandı. Yapılan her işlemi detaylı bir şekilde anlatması, tüm sorularımı sabırla cevaplaması çok değerliydi emeğinize sağlık

Uzm. Dt. Merve Bulut Köse

Çok güzel ilerleyen bir tedavimiz daha bitti, güzel düşünceleriniz beni çok mutlu etti, sağlıkla mutlulukla tekrardan görüşmek dileğiyle.

Tel taktırmak için hastaneye gittim ve gömülü dişlerimin olduğunu öğrendim Uzman bir doktora görünmem gerektiğini söylediler. Bende araştırdım doktorum Merve Bulut Köse'yi tercih ettim. Doktorum Merve Hanım 'da ortodonti tedavisi gördüm. Tedavi sürecim gayet iyi ve hızlı ilerledi . 2 yıl süren tedavi sürecim bugün son buldu . Çok memnunum iyi bir sonuç aldım. İşinde tecrübeli ve bilgili bir doktor . Çok güzel ilgilendi aklımda hiçbir tane soru işaretli bırakmadı beni detaylı ve anlaşılır bir şekilde bilgilendirdi her randevu sürecimde.Doktorum kibar ve güler yüzlüydü. Elinize emeğinize sağlık . Dişlerim çok güzel oldu .İçim çok rahat istediğim sonucu aldım . Ben çok memnunum diş tedavisi görmek isteyen hastalarımızı Uzm.Dt.Merve Bulut Köse 'yi tavsiye ederim .

Uzm. Dt. Merve Bulut Köse

Hastamız tedavi başından sonuna kadar çok uyumluydu, güler yüzü her zaman motivasyon kaynağımız oldu, bundan sonra da 6 aylık kontrollerimizde sağlıkla görüşmek dileğiyle.