Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yedi Eylül Mahallesi İzmir Bulvarı No:31/15, Aydın 09020Sigortalar
- Diğer (İade)
me...l
Ezgi Hanım gerçekten işinin ehli. Hem son derece temiz ve hijyenik çalışıyor hem de profesyonelliğiyle güven veriyor. Diş çekimi gibi insanı tedirgin eden bir durumda bile rahat hissettirdi. İşlem süreci boyunca özenli, sakin ve açıklayıcıydı. Eli çok hafifti, işlem sonrasında neredeyse hiç ağrı hissetmedim, şişlik ise yok denecek kadar az oldu. Eğer siz de benim gibi yıllardır yarı gömülü 20’lik dişinizi korktuğunuz için çektirmeye cesaret edemediyseniz, gerçekten buna gerek yok. Tüm süreç beklediğimden çok daha güzel geçti, gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
se...z
Merve hanımla daha ilk görüştüğüm zaman kesinlikle benim doktorum olmalı dedim şeffaf plak tedavim için tedaviye başladık. O kadar sıcakkanlı ve sevecen bir doktor ki kendisinden çok memnunum en ufak bir ağrımda bile muayene ediyor ve çok ilgileniyor, daha plaklar takılalı 5 gün olmuş ama dişler düzelme yoluna girmiş gelecek olan herkese gözüm kapalı tavsiye ediyorum mükemmel bir hekim
Uzm. Dt. Merve Bulut Köse
Pozitif yaklaşımıyla hastamız bizi çok mutlu etti, tedavimiz keyifle, güzel bir şekilde ilerliyor, tedavi sonunda da güzel gülüşüne kavuşması dileğiyle.
s....ş
Harika ve güler yüzlü bi doktor.çok ilgili ve tedavi sürecim sayesinde daha hızlı
Uzm. Dt. Merve Bulut Köse
Güzel düşünceleriniz benim için çok kıymetli ve motive edici teşekkür ederim, tedavimizin keyifle devam etmesi dileğiyle.
se...z
26/08/2025 tarihinde Ezgi hanım iki tane yirmilik dişimi çekti, eli o kadar hafif ki neredeyse hiçbir şey hissetmedim Biri tamamen gömülüydü biri çıkmıştı ama ikisinin çekimi toplam yarım saat bile sürmedi mükemmel bir doktor Çok ilgileniyor ve çok tatlı biri iyi ki sizi tercih etmişim iyi kiiiiii
e....m
Genel muayene için Büşra Hanımdan randevu almıştım, ayrıntılı olarak muayene edildim yapılacak işlemler tek tek anlatıldı, iki çürüğüm ve bir dişimde de kırık olduğu görüldü dolguyla kurtarılabileceği söylendi tek seansta tedavilerim bitti bu süreçteki ilgisinden çok memnun kaldım.
Sakinlike açıklayarak eğlenceli yaptı kızımın dolgularını rahat geçirdik
ze...l
Merve hanımın eli gerçekten çok iyi. Şeffaf Plak Tedavim çok kısa sürede olumlu sonuç verdi, hızlı ilerledi. Ayrıca tedavi sırasında her durumu açıklaması (bu aletle şu işlemi yapıcam kısa sürecek, bu işlem bi beş dk sürecek gibi) ve kibarca bilgilendirmesi stresinizi azaltıyor. Ortodonti tedavisi deyince Merve Hanım :)
Uzm. Dt. Merve Bulut Köse
Şeffaf plak tedavisinden memnun kalmanız beni ve çalışma arkadaşlarımı çok mutlu etti, sağlıklı günlerde gülümsemeniz dileğiyle. Tedavinin aşamalarını bilmek hastalarımız için çok kıymetlidir, sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz.
Büşra Hanım’a genel muayene için gitmiştim. Dişlerimde sararmadan rahatsızdım. Ara yüz dolgumu yaptı. Çok memnun kaldım. Dişlerimdeki sararmalar gitti. Yakın çevreme de tavsiye ettim. Onlarda Büşra Hanım’a gitmeye başladılar, memnun kaldılar.
f....e
Ön dişimde kırık vardı. Estetik olarak rahatsızdım. Tavsiye üzerine Büşra Hanım’a geldim. Yapılacak işlemleri detaylı şekilde anlattı. Dişime uygun rengi seçtikten sonra tek seansta dolgumu yaptı. Çalışan herkesten çok memnun kaldım. Diğer işlemlerim için de tekrar tercih edeceğim.
h....d
Tel tedavi sürecinde gerek ilgisi gerek samimiyeti ile tedavi sürecini tatlı hale getiren biri. Merve hanımdan önce başka doktorlarda tedavi gördüğümden kaynaklı kendisinin her detayı özenle yaptığını görmemek mümkün değil. Kendisinden çok memnunum eminim diğer hastaları da benimle aynı fikirdedir. Tellerim çıktıktan sonraki süreçte de bana olan yoğun ilgisinden kaynaklı çok memnun kaldım.
Uzm. Dt. Merve Bulut Köse
Tedavisi devam eden hastamız şehir değişikliği nedeniyle kliniğimize başvurdu, kontrollerine devam ettik ve güzel bir gülüşle tedavimizi bitirdik, bundan sonraki süreçte 6 aylık kontrollerimizle görüşmeye devam edeceğiz, yeni gülüşünle sağlıklı ve mutlu
günler dilerim.
Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Aydın şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Aydın şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Çocuk Diş Hekimi, Endodontist, Ortodontist, Restoratif Diş Tedavisi Uzmanı, Oral İmplantoloji Uzmanı.
Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 103 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Pedodonti, Çocuk Diş Tedavisi, Ağız Bakımı Eğitimi, Koruyucu Diş Hekimliği, Süt Dişi Çekimi, Çocuklarda Yer Tutucular, Koruyucu Dolgu.
Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 138 hasta/danışan, Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Yedi Eylül Mahallesi İzmir Bulvarı No:31/15 Aydın şeklindedir.