- Ana Sayfa
- Göz Doktoru
- Konya
- Özel Konya Göz Hastanesi

Hakkımızda

Her yaş grubundaki göz hastalıkların tanı ve tedavisinde hekimlerimizin öncülüğünde 15 yıldır sizinle birlikteyiz. Genel göz muayenesinden kornea nakline kadar tüm göz sağlığı hizmetleri Konyagöz Hastanesi çatısı altındadır.
Konyagöz Hastanesi 38 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.
Konya ilinde 2 farklı lokasyonda bulunan şubelerimiz ile sadece Konya ili ve çevresine değil tüm Türkiye’ye ve uluslararası hastalara da hizmet verecek kapasite, donanım ve tecrübeye sahibiz.
Hakkımızda
Konyagöz Hastanesi 38 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterGöz doktoru
Daha fazla bilgi
Cihazlar
- Biometri (Lens Star)
- FFA Anjiyosu
- OCT (Optik Koherens Tomografi)
- Kuru Göz Testleri
- Korneal Topografi Sirius
- FFA Anjiyosu
- Göz Ultrasonu
- Tonometre
Özel Konya Göz Hastanesi
Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı), Konya 42250Sigortalar
- Ak Sigorta
- Vakıfbank Sigorta
- Zurich Sigorta
g....y
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gözümde leke vardı bu durumda görmemi engelliyirdu. Arkadaş tavsiyesi ile Dr.Fikret uçar hocama geldim.ameliyat oldum (PTK) ameliyat başarılı geçti lekeden kurtuldum görmem daha güzel netleşti.Dahabonce gözlüksüz dolasamıyordum. fakat şimdi sadece güneş varken gözlük kullanıyorum.Fikret hocama ve ekibini kutlarim
d....p
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gözümden uzak ve yakın görme şikayetiyle geldim. Araştırmalarım sonucu işinin ehli olan doktor Fikret uçar hocama geldim. lazer ameliyatı oldum. Şu an görmem güzel net görebiliyorum.
m....o
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gözünde göz kuruluğu şikayeti ile Fikret uçar hocama geliyorum.Damka tedavisi uyguluyor.Fikret hocamın hekimliği,güleryüzü ve hastaya yaklaşımından memnun olarak ayrılıyorum.Hastanedeki personeller ilgili illerini severek yaptıkları belli oluyor
k....y
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kızımın gözünde goz kaymasi şikayeti ile Fikret uçar beye gelmiştim ameliyatını Fikret hocam gerçekleştirdi gözünün kayması düzeldi hocamın ellerine sağlık.
f....a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gözümde bulanık görme şikayeti ile ve gözluk numaram hızlı ilerliyordu Tavsiye üzerine Fikret uçar beye geldim katarakt ameliyatı oldum mercek takıldı ameliyat sorunsuz gerçekleşti.ilaç alerjim olduğu için biraz endişelendim fakat korktuğum gibi olmadı görme bulanıklığı geçti kısa sürede sonuçlandı ameliyatım. Fikret hocamın ellerine sağlık
m....y
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Benim miyop astigmatım vardı bu şikayetimle Dr.Fikret UÇAR 'a geldim.Muayene ve kontroller sonrasi lazer ameliyatımı yaptı.
Kendisine minnettarım
s....k
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Uzağı göremiyordum çocukluktan bu güne kadar gözlük kullanıyordum tavsiye üzerine Dr.Fikret uçar hocaya geldim muayene oldum aynı gün Lasik yöntemi ile lazer ameliyatı oldum ve gene aynı gün gözlüklere elveda dedim.
b....c
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gözümde et büyümesi vardı tavsiye üzerine Fikret uçar beye geldim pterjim ameliyatı oldum çok memnun kaldım tavsiye ederim.gozumde ameliyat izi belli belirsiz kaldı .
h....d
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gözümde sürekli göz yaşı akıyordu ve enfeksiyon oluyordu kızarıklık şikayeti oluyordu.Tavsiye ile Dr.Fikret uçar beye geldimm göz yaşı Kanal tıkanıklığı olduğunu söyledi ve ertesi gün kanal ameliyatı DSR oldum ameliyatim zor olmadi ameliyat sonrası göz kapama dahi olmadan evime döndüm bugün kontrole geldim.elhamdulillah bir sikayetim kalmadı.bu şikayetten olan kişilere tavsiye ederim Fikret hocamı .ayrıca Fikret hocamın eline sağlık.
f.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
2 yıl önce Fikret hocama gözümden ameliyat olmuştum çok memnun kaldım diğer gözüm içinde bu yıl olacağım tekrar geldim hocamın samimiyeti ilgisi güler yüzle karşılaması beni çok güvende hissettiriyor.
Özel Konya Göz Hastanesi, Konya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Konya Göz Hastanesi, Konya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Diş Hastalıkları Uzmanı, Acil Tıp Doktoru.
Özel Konya Göz Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Konya Göz Hastanesi, toplam 189 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü.
Özel Konya Göz Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Konya Göz Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Konya Göz Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Konya Göz Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Konya Göz Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Konya Göz Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Konya Göz Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 1292 hasta/danışan, Özel Konya Göz Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Konya Göz Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Konya Göz Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Konya Göz Hastanesi nerede?Özel Konya Göz Hastanesi adresi Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı) Konya şeklindedir.
- Konya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Konya Retina Problemleri
- Konya Glokom
- Konya Keratokonus
- Konya Üveit
- Konya Göz Kapağı Şişliği (blefarit)
- Konya Auralı Göz Migreni
- Konya Alerjik Konjonktivit