Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
400 yatak kapasitesi, biri hibrit olmak üzere 20 ameliyathanesi ile sunduğu hizmetlerle sağlık sistemimiz içerisindedir. Ayrıca 250 kişilik konferans salonu, 3 adet dersliği ile hastanemiz; lise ve üniversite düzeyinde uygulama eğitimi ve sağladığı staj olanaklarıyla sağlık eğitimi vererek önemli bir misyon üstlenmiştir.
Akademik kadroya sahip olan hastanemiz 2019 yılından itibaren “Atlas Üniversitesi Tıp Fakültesi Medicine Hastanesi” olarak, etik tutumu ve ilkeli duruşundan taviz vermeden, ülkemiz ve dünya tıbbına hizmet vermeye devam edecektir.
öz...l
Kızımin 6.parmagi vardı Mehmet müfit hocam ameliyat etti aldırdık inaninki daha bir ay olmadı dikiş izleri bile yok gibi çok başarılı bir hocamız Rabbim böyle doktorlarımızın sayısını arttırsın sorunsuz sıkıntısız ameliyatimuz geçtiği için hocamiza sonsuz şükranlarımı sunuyorum çocuklara karşı nasıl sabırlı ve iyi ..
İyiki varsınız hocam
na...
Eşimin varikosel ameliyatı için kendisine geldik , aşırı güler yüzlü ilgili bi doktor , hastalara psikolojik olarak bile ayriten destek sağlıyor . Varikosel ameliyatımızı bugün gerçekleştirdik ve kendisinden çok çok memnun kaldık , kesinlikle Müslüm hocaya terddüt etmeden gelebilirsiniz
be...y
Annem Günay Oğuz'un her iki diz protez ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Yusuf Pirinçci hocama çok teşekkür ederiz.Hastasına özenli ve güleryüzlü oluşu da kesinlikle çok kıymetli.Başarılarınız daim olsun hocam..
ü....k
Bugün Mehmet Serkan beye ses kısıklığı bogaz agrisi v.s şikayetlerim için başvurdum ve iyiki gitmişim çok memnun kaldım ilgi alaka sorularımı çok güzel kibar ve açıklayıcı şekilde karşılık verdi muayene cihaz kullanirken da çok nazik ve kıbardi teşekkür ederiz basarilinin devamını dileriz
be...a
El tırnaklarımdaki siğiller için gitmiştim. Çok beklemedim hemen muayeneye alındım. Muayene sırasında güzel ilgilenildi. Tedavi olarak siğil olan bölgelere gaz sıkıldı ve dokuz gün sonra tekrar gelmem istendi. O süreç boyunca da iltihap kapmaması için krem yazdı. İkinci kere gittim. Yeniden gaz sıkıldı ve gaz sıkma bitti. 2 kere olarak anlaşılmıştı. Ve siğil için en etkili sonuç olan tedavi bu demişti doktor. Her gaz sıkıldığında çok fazla ağrı çektim ve gaz sıkıldığı gün ağrıdan ağlıyordum o derece ama sonucunda faydası olacak diye dayanmıştım. Sonucunda ise gaz sıkılan yerlerden dolayı siğil alanları biraz büyüdü karardı krem sürdükçe yumuşadı sonra düştü ve ardından hemen geri çıktı. Yani tedavinin hiç bir faydası olmadı. Ek olarak da siğil olan bölgede büyüme oldu.
mu...k
Korona iken doktor Nimet hanıma muayene olduk. Çok anlayışlı bir şekilde bizimle iletişim kurdu. Muayeneden sonra gerekli tetkikleri yaptı, durumun ciddi olduğunu ifade etti ve tedaviyi başlattı. Önce ki doktorların verdiği ilaçların tedaviye katkısı (tam manada) olmamıştı ama doktor Nimet hanımın verdiği serum ve ilaçlar hızla iyileşme yolunda bize yardımcı oldu. Çok daha hızlı atlattık. İyi bir göğüs hastalıkları uzmanı, etrafımızda ki insanlara da tavsiye ediyoruz. Allah razı olsun doktor hanımdan.
se...m
Bir önce ki doktorumun Ameliyat hatası yüzünden çok zorlu bir süreç yaşadım. İkinci bir ameliyat olmak zorunda kaldım ve iyi ki bu süreçte müslüm hocayı bulduk. Her türlü anlamda bütün ilgisini hastasına veren bir doktor. Yaptığı işin ehli. Bu zorlu süreçi en iyi ve en kısa sürede müslüm hoca sayesinde atlattım. Ona herşey için burdanda teşekkür ederim.
a ...d
Dr Müslüm performed sophisticated prostate surgery for me this week. He was very professional and very cooperative during and after surgery. During the inpatient follow ups he was very close to my feelings and pains, very professional and understanding and helped me to speed up the recovery process. I strongly recommend him for any patient who wants the best doctor I ever met during my treatment then surgery process. Allah bless you Dr Müslüm. My experience, You are Super Super Super. Moreover, his assistants and all staff at Medicine Hospital are super medical heros. Thank you all.
en...n
Yaşadığım onca böbrek ağrısına rağmen bir sürü doktora gittim hiç biri Müslüm hoca gibi bana güven vermedi. Müslüm hocayla ilk görüşmeden sonra ameliyat olmaya karar verdim. Sıkıntılarımdan ve ağrılarımdan kurtuldum. Gönül rahatlığıyla kendinizi teslim edebileceğiniz bir doktor. Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.
co...r
2 ay ağrı içinde farklı hastanelere gitmeme rağmen ilaç verip yolladılar Müslüm hoca ile tanışıp görüşmemiz de net konuşması degerlendirmesi aynı gün içinde 1 saatlik operasyon ile ağrılarımı dindirdi ilgisi alakasindan dolayi kendisine çok teşekkür ederim
İletişim
Bağcılar bölgesindeki Nörolog klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Dermatolog klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Ürolog klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Daha fazla (15)Bağcılar Tam Kan Sayımı-Hemogram
Bağcılar Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Bağcılar Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Bağcılar Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Bağcılar Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Bağcılar Hemoglobin A1c(Hba1c)
Bağcılar Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü
Bağcılar Perkütan Iğne Aspirasyonu
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Küçükçekmece bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri