Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
- Konya Sanayi Odası
- Konya Ticaret Odası
sa...l
Yaklaşık 1 yıl 8 ay süren diş tedavim bugün bitti. Tedaviye başlamadan önce dişlerim gerçekten çok bozuktu ve bu kadar iyi bir sonuç alınabileceğini açıkçası düşünmüyordum. İnternetten araştırarak Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz’a gittim. İlk randevuda tedavi planı açık ve net bir şekilde anlatıldı. Sonraki süreçte de her randevuda, gelinen aşama, yapılan işlemler ve bundan sonra neler yapılacağı konusunda düzenli olarak bilgilendirildim. Sorduğum her soruya sabırla detaylı ve açıklayıcı cevaplar verildi. Bugün tellerim çıktı ve ortaya çıkan sonuç, hem sürecin nasıl yönetildiğini hem de verilen emeğin karşılığını net şekilde gösteriyor. Dişlerimin bu kadar düzgün ve güzel olabileceğini açıkçası hayal bile edemezdim. Baştan sona düzenli, planlı ve sorunsuz ilerleyen bir tedavi oldu.Emre Bey süreci çok iyi yöneten, her detayıyla ilgilenen bir hekim. En az kendisi kadar ekibi de her zaman ilgili, güler yüzlü ve işini bilen insanlardan oluşuyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz
Ayrıntılı ve motive edici yorumunuz için teşekkür ederiz. Tedavideki iş birliğiniz için ayrıca teşekkür ederiz, geçmiş olsun.
ze...
Çok korkarak gitmeme rağmen Emre Hoca detaylı açıklamalarıyla bizi gerçekten rahatlattı. Hem çok ilgili hem de işinde oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum. Bugün tellerim takıldı ve süreç o kadar rahat geçti ki ne zaman bittiğini bile anlamadım; hiç ağrı hissetmedim. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebileceğimiz bir uzman.
Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz
Güzel ve motive edici yorumunuz için teşekkür ederiz. Geçmiş olsun dileriz.
ce...
Burcu hocam işinin ehli,detaylı bir şekilde bilgilendirme yapıyor ve en uygun tedavi yöntemini uyguluyor ,hem kendimin implant tedavisini hemde kızımın dolgu işlemini yaptırdım memnun kaldım..
me...u
Daha önce eşim ve çocuklarım Burcu hocama diş tedavisi yaptırmıştı. Ben de kaplama ve implant tedavisi için gittim. Gayet kolay ve sorunsuz bir süreç oldu. Sayesinde ağzımda yıllardır geçmeyen çürük kokusu son buldu
er...y
Hastamız doktorun iletişimini ve yapılan hizmeti beğenmiş. Hiçbir sorun görmemiş.
Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz
Güzel bildiriminiz için teşekkür eder geçmiş olsun dileriz her zaman kliniğimize bekleriz.
ah...r
Sorunlu bir dişim için gittim bundan önce gittiğim diş hekimine 15 kez gitmişimdir çok sorun yaşadım. Burcu hocama eşim ve kızlarım gidiyordu bende gittim ve çok memnun kaldım hocam Güzel ve sağlıklı dışlerle güzel günler benimle artık...
ay...u
Burcu Hanım işlem sırasında her şeyi anlatarak ilerliyor kendisi çok kibar dolgu işlemi yaptırdım ve çok memnun kaldım
ni...ç
1.5 yıllık tel tedavi sürecim tamamlandıktan sonra estetik dolgu sürecim için başvurduğum dünyalar tatlısı bir diş hekimi başka bir hekim tarafından özensiz ve oldukça hatalı yapılan dişlerimi çok güzel bir şekilde yeniden yaptı ve sağlıklı çok güzel bir gülüşe sahibim artık gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz iletişimi çok tatlı işini özenle yapan bir diş hekimi.
m…...ö
Diş çekimi ve dolgu uygulamalarımı Burcu Hanım başarıyla yapmıştır. İkisinden de memnun kaldım hem güleryüzlü hem de işini özenle yapıyor kafanıza herhangi bir şey takıldıysa da o soruları da siz dilediğiniz sürece detaylı bir şekilde aydınlatıyor içiniz rahat bir şekilde gelebilirsiniz.
m…...ö
1 yıl 5 ay süren tel tedavim, tecrübeniz ve profesyonel yaklaşımınız sayesinde başarıyla tamamlandı. Tedavi boyunca süreçler verimli ilerledi ve bana süreçle ilgili yapılması gerekenler konusunda her seferinde detaylı bilgi verdiniz.
İşinin ehli tutumunuz sayesinde kendimi her zaman güvende hissettim. İlginiz ve emeğinizden çok memnunum.
Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz
Olumlu yorumunuz bizi motive etti teşekkür ederiz. Geçmiş olsun diler, güzel gülüşler dileriz
Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Selçuklu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ortodontist, Diş Hastalıkları Uzmanı.
Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 79 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, Diş İmplantı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı).
Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 168 hasta/danışan, Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Yazır Mahallesi Dr. Sıddık Özmerzifonlu Caddesi No:43/F Selçuklu şeklindedir.