Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şarkiye Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:23/A, Ordu 52100Sigortalar
- Diğer (İade)
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
er...
Hocamızın ne kadar bilgili ve olaya hakim olduğu yorumlarından ve detaylı açıklamalarından belliydi düzgün ve ilçesine acik guleryuzlu anlayışlı ve sempatik gayet de ilgiliydi.
gü...
11 yaşındaki oğlum da çene geriliği vardı ortodonti uzmanı Rabia hanım'la gerçekleşen randevumuzda kendisi bize gayet güler yüzlü ve profesyonel bir şekilde şeffaf plagin ne kadar kolay ve estetik olduğunu tıbbi açıdan yararlarını anlattı bize bu konuda yardımcı oldu oğlum şimdi çok daha mutlu ve kolay bir şekilde şeffaf plağinı kullanıyor. Rabia Hanım ve ekibini profesyonelliginden ve Güler yüzlerinden dolayı herkese tavsiye ediyorum
Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Ordu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Ordu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı.
Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 44 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Gülüş Tasarımı, X-Ray, Kanal Tedavisi, Çene Implantasyonu, Diş Çekimi, Diş Bakımı, Diş Ilacı Kullanımı, Ağız Cerrahisi, Apikal Rezeksiyon, Dental Anestezi.
Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta/danışan, Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Şarkiye Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:23/A Ordu şeklindedir.
Bazı hastaneler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar