Mimar Sinan Mahallesi 1399. Sokak No:25 Alsancak, Konak 35220
  • Beyşehir Ticaret Odası
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Care & Create
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Fiba Emeklilik
  • Fiba Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • TEB Sigorta
  • Tarsim Sigorta
  • Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
  • Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
  • Terme Ticaret Borsası
  • Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Türk Exim Bankası
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • İstanbul Ticaret Odası
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

50 yaşındayım, rahmimde çok sayıda miyom vardı ve rahim kitlesel olarak çok büyümüştü. Gülçin Hocam müthiş bir hassasiyetle aşama aşama ne yapılması gerektiğini, nasıl yapılacağını, riskleri, operasyon öncesinde ve sonrasında ne tedbirler alınması gerektiğini tane tane anlattı. Operasyonun laparoskopik (kapalı) yapılacağını, fakat gerekirse açık ameliyata dönülebileceğini söyledi. Rahmimden 650 gramlık bir kitle şeklinde miyomları çıkardı, ayrıca rahim ve yumurtalıkları da aldı ve bunu yaparken açık ameliyata dönmedi. Gülçin Hocam sayesinde kanamasiz, iyileşme süresi en kolay olacak şekilde operasyonumu oldum. Operasyon sonrasında herşeyimle kendisi ilgilendi, büyük bir titizlikle kan değerlerimin, genel durumumun normale dönüşünü izledi, ağrımın olmadığından emin oldu. Kendi alanındaki uzmanlığı ve ustalığının yanısıra, hastasının her türlü sıkıntısıyla sabırla, güler yüzüyle, rahatlatıcı tavırlarıyla bizzat kendisi ilgilenen Gülçin Doktorum ile iyi ki bu süreçte birlikteydik.

• Op. Dr. Gülçin Çetin Uysal Diğer  •

Tüp bebek sürecinde tanıştım Emre hocamla. Hayatımın en kaygılı ve stresli süreciydi ama Emre hocamın desteği ve rahatlatan açıklamalarıyla süreç çok daha kolay hale geldi. Her aradığımda ulaşabilmek, bi telefon kadar uzak olması ve sorduğum sorulara hiç bıkmadan cevap vermesi benim için çok önemliydi iyi ki yollarımız kesişmiş iyi ki Emre hocamla bu sürece girmişim

• Doç. Dr. Emre Başer Randevu  •

Emre bey riskli devam eden hamilelik sürecimde bize inanılmaz iyi geldi. Gerek güler yüzü gerekse de her ihtiyaç duyduğumuz anda bizimle iletişimde oluşu sayesinde mükemmel bir hamilelik süreci geçirdim. En büyük iyikilerden biri oldu bizim için, kızımızı sayesinde sağlıkla kucağımıza aldık.

Sayın Op. Dr. Soner Özdemir,

Tarafınızdan gerçekleştirilen yüksek tibial osteotomi ameliyatım sürecinde göstermiş olduğunuz ilgi, titizlik ve mesleki özveri için size içtenlikle minnettarım

Ameliyat öncesi bilgilendirmeleriniz, operasyon sırasındaki profesyonelliğiniz ve ameliyat sonrası süreci yakından takip etmeniz, hem fiziksel hem de moral olarak kendimi güvende hissetmemi sağladı. Sayenizde sağlığıma yeniden kavuşma yolunda çok önemli bir adım attım.

Alanınızdaki bilgi birikiminiz, hastaya yaklaşımınızdaki nezaket ve güven veren tutumunuz için minnettarım. meslek hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim.

Saygılarımla,
    Bülent Kubilay Tugay

• Op. Dr. Soner Özdemir Diğer  •

Y

36 yaşında, ilk gebeliğini yaşayan bir anne olarak gebelik öncesinden doğum sonrasına kadar sürecim planlı ve düzenli şekilde takip edilmiştir. Gebelik öncesi hazırlık döneminden itibaren hamileliğim boyunca olası riskler değerlendirilmiş ve gerekli önlemler alınmıştır. Her randevuda detaylı bilgilendirme yapılmış, sorularım çoğu zaman önceden açıklanarak süreç anlaşılır şekilde ilerletilmiştir. Gebelik sürecinde yalnızca anne adayı değil, baba adayı da bilgilendirilerek sürecin birlikte ve bilinçli şekilde yönetilmesi sağlanmıştır.
    Gebelik şekeri nedeniyle takipte olduğum endokrinoloji doktoru ve detaylı ultrasonu gerçekleştiren perinatoloji doktoru ile iletişim kurularak süreçler koordine edilmiştir. Sezaryen doğum sonrasında da anne ve bebek düzenli kontrollerle izlenmiş, doğum sonrası dönemde de tıbbi takip sürdürülmektedir. Süreç boyunca planlı, ilgili ve düzenli bir takip yaklaşımı uygulanmıştır.

• Op. Dr. Gülçin Çetin Uysal Randevu  •

Ş

Gebeliğimi harika geçirmemi sağlayan doktorum işini aşkla özenle yapan birisi güler yüzlülüğü ilgisi motive edişi ve en sevdiğim arkadaşımın 10 senedir tedavi görüp sonuç alamayıp sizin tek seferde yaptığınız tüp bebek tedavisiyle bebek sahip olmasıydı tüp bebeğin en başarılı doktoru diyebilirim her kontrole gittiğimde tüp bebek hastalarına güzel haber vermesine denk gelmem
    Sezaryan doğumdan korktuğum halde 3.5 saat sonra ayaklandım ve bumu korktuğum doğum dedim ameliyathane ortamı hemşireler hepsi güler yüzlü hepsi sizinle ilginelip sizinle gülüyor eğleniyor sanki doğumda değilmişsiniz gibi rahat hissediyorsunuz doktorumun eli o kadar hafif ki sanki doğum yapmadım diyebilirim ve beni gören herkes normal doğum yaptım zannediyor doğum yaptım artık bitti demiyor sürekli odaya sizi ziyarete geliyor asla ilgi alakasını bırakmıyor sonuna kadar Emre Başer hocam diyorum Hem tüp bebek vedoğumda bu kadar iyi bir doktor da doğum yaptığım için çok sanşlıyım iyi ki varsınız iyi ki sizi tanımışım

• Doç. Dr. Emre Başer Diğer  •

Emre hocam bizim uzun zorlu ve kaygili sürecimizde herzaman her dakika bir telefon kadar uzagimizda olup bir abi gibi hep yanimizda oldu minik mucizemizi kucagimiza aldigimizda butun kaygi stresimiz sona erdi iyi ki bu zorlu zamanimizda sizin gibi bir hekime abiye denk geldik isinde basarili hastalarina sevecen ve guleryuzuyle iyi ki varsiniz Emre hocam

• Doç. Dr. Emre Başer Diğer  •

Histerektomi ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren, ilgisi ve güven veren yaklaşımıyla süreci çok rahat geçirmemi sağlayan Doc. Dr. Emre Başer ile yolumuzun kesişmiş olması benim için büyük bir şans. Mesleki bilgisi ve insanı rahatlatan yaklaşımıyla her zaman iyi ki dediğim bir hekim.

• Doç. Dr. Emre Başer Diğer  •

7-8 sene evvel ege universitesinde ameliyatimi yapti. Sonrasında baska bir doktora kontrole gittigimde ‘ameliyat olmus bir burun görmediğini sadece sol burun deligine bir iki torpu yapilmis’ seklinde yorumlamisti. Ki ileri derecede iki delikte de kemik egriligi olan birisiydim. Tekrar ameliyat olmak zorunda bıraktı beni.

• Doç. Dr. Sercan Göde Konka Cerrahisi  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

T

Tüp bebek tedavi sürecinde tanıştım Emre hocamız ile. Hastalarına olan yaklaşımı, içtenliği ve bilgisi ile aklımıDa soru işareti bırakmıyor. 18 aylık tüp bebek ve gebelik sürecimde kendimi en güvende hissetiğim doktorum oldu Emre hoca. Hep bir telefon uzağımızda oldu. Her türlü soru ve endişemizde yanıtladı. Alternatif bilgilerde iyi bir yönlendirici ve dinleyici oldu. Böylece çok huzurla aklımda soru işareti kalmadan tüp bebek tedavisi geçirdim ve ilk denemede pozitif sonuç aldım. Gebeliğimde aynı şekilde geçti geçen hafta kızımı kucağıma aldım. Yaklaşım ve bilgisine ameliyattaki başarısını da eklemeden geçmeyeceğim. Çevremdeki sezaryan olan arkadaşlarım bir ayda iyileştiklerini anlatırken ben 2. Gün ayaktaydım 4. Gün bantlarımı çıkardım ve ilk haftamı nerdeyse ağrı sızı kalmadan tamamladım. Emre hoca gibi işine bağlı ve yetenekli doktorlar iyi ki varlar.