Mimar Sinan Mahallesi 1399. Sokak No:25 Alsancak, Konak 35220
  • Beyşehir Ticaret Odası
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Care & Create
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Fiba Emeklilik
  • Fiba Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • TEB Sigorta
  • Tarsim Sigorta
  • Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
  • Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
  • Terme Ticaret Borsası
  • Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Türk Exim Bankası
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

P

10 gün önce doktorum Dr. Gülçin Çetin Uysal tarafından laparoskopik cerrahi yöntemiyle miyom ameliyatı gerçekleştirdim.
    Kendi branşı dışında gelişen veya gelişme olasılığı bulunan tüm semptomlar için konsültasyon aldı. Ameliyat sonrası ilgiliydi.
    Dr Gülçin hocamızın kontrolündeyseniz sizden önce sizden çok herşeyi düşünür ve çözer.

C

Emre hocam gebeliğim boyunca hem yaşıma hem hamilelikte karşımıza çıkan yüksek tansiyonuma rağmen süreci en iyi şekilde yürüttü. Emre hocamın muhteşem tecrübelerine, bizden esirgemediği doğum öncesi ve sonrası tüm desteği için minnettarım yolu hep aydınlık olsun.

• Doç. Dr. Emre Başer Randevu  •

Tüp bebek sürecine başladığımız gün içimizde hem büyük bir umut hem de derin bir korku vardı. 26 Mart 2025’teki embriyo transferi sırasında eşimin gözlerinde “ne olur güzel olsun” duasını ve “başarabilecek miyiz?” endişesini gördüm. Ben güçlü durmaya çalışsam da içimde fırtınalar koptu. Sekiz gün sonra gelen pozitif beta hCG sonucuyla yaşadığımız mutluluk tarif edilemezdi; o sevinci bize yaşatan sizin emeğinizdi hocam. Zorlu süreçte tansiyon dalgalanmaları, protein kaçağı şüphesi, su sınırı ve uykusuz geceler bizi yordu. Eşim adım atmaya bile çekindiği anlar yaşadı. O dönemlerde sizin sakinliğiniz, açıklamalarınız ve “kontrolümüzde” deyişiniz bize güç verdi. Kızımız 36+5’te 2960 gram doğduğunda hissettiğim tek şey şuydu: Bu mucize eşimin gücü, Rabbimin lütfu ve sizin emeğinizle oldu. Hocam, bize umut oldunuz. Minnetimiz sonsuz. Saygılarımla,

Bu süreçte gösterdiğiniz sabır, ilgi ve titizlik kalbimizde çok özel yer olarak kalacak. Sizin desteğinizle her adımı güçlü atlattık.

• Doç. Dr. Emre Başer Randevu  •

30/06/2025 tarihinde yumurtalık kist ameliyatı geçirdim ameliyatımı başarılı bı şekilde yaptı size minnettarız iyi ki varsınız hocam Sevgi & Saygılarımla

• Doç. Dr. Mehmet Hakan Yetimalar Over Kist Ameliyatı  •

Emre hocam
    Hayatımızın en büyük mucizesini saglıklı bir şekilde kucağımıza almamızı sağladı hamileligimin en başından beri birlikte ilerledik iyiki yollarımız birleşmiş iyiki sizin gibi mükemmel bir doktoru tanımışız hamileligim boyunca çok rahat bir gebelik geçirdim saat farketmeden gece gündüz sizlere ulaşabildim her konuda desteğinizi esirgemediniz bir doktordan çok fazlasınız bizim için herşey için minnettarız size emre hocam

• Doç. Dr. Emre Başer Diğer  •

Emre beyin sürecimizin yarısında bizi kabul edip ilgiyle karşılaması bizim için çok kıymetliydi. Ani gelişen durumlara karşı bizi yönlendirmesi ve müdahalesi sayesinde sürecimizi sağlıkla tamamladık. Desteğini ve ilgisini süreç sonrasında da sürdürmeye devam etti. Aynı zamanda doğum anındaki ekibi doğum anı için çekinceleri olan bir kişiyi rahatlatma ve konfor sunma konusunda büyük bir özveri gösterdiler. Hamileliğiniz süresince her zaman iletişim halinde kalabiliyor olmak anne adayını fazlasıyla rahatlatmakta ve kafa karışıklıklarını gidermesinde büyük rol oynamakta.

• Doç. Dr. Emre Başer Randevu  •

Gülçin Hanım ile çok zorlu bir dönemde tanıştım. Onun sayesinde bu süreci beklediğimden çok daha rahat, sorunsuz ve güven içinde atlattım. Hysterectomy ameliyatımı hem profesyonelliği hem de içten desteği sayesinde en ufak bir problem yaşamadan tamamladık.

Sadece ameliyat öncesi ve sonrası değil, tüm süreç boyunca benimle birebir ilgilendi. Her zaman ulaşılabilir olması, en küçük detaya kadar açıklama yapması ve son derece temkinli yaklaşımı bana büyük bir güven verdi.

Gerçekten işini severek yapan, hem bilgisiyle hem insanlığıyla fark yaratan bir hekim. Gülçin Hanım’ı tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Tek keşkem onu daha önce tanımamış olmak — eminim o zaman bu süreç ameliyata bile gitmeden çözülebilirdi. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• Op. Dr. Gülçin Çetin Uysal Diğer  •

Erem Bey, benim için oldukça zorlu bir mesane duvarı ameliyatını büyük bir hassasiyet ve incelikle gerçekleştirdi. Sürecin her aşamasında yoğun sorularımı büyük bir anlayış ve sabırla eksiksiz ve saat gözetmeksizin bizzat cevapladı. Sürekli takip etti. Uzmanlığını, hem nazik hem de profesyonel kişiliğiyle birleştirmiş nadir bir hekim ve bir okadar da mütevazı bir insan.

• Doç. Dr. Erem Asil Diğer  •

Gülçin Hanım, yıllardır aile doktorumuz. İlgisi, güvenirliği, tedavisi ve empati kurarak gerçekleştirdiği işi ile gerçekten çok memnun kaldığımız bir insan. Yıllardır kaçtığım endometriozis ve rahim ameliyatıma sadece Gülçin Hanım'a sonsuz güvenimden dolayı girdim ve başarıyla çıktık. İlgisini hiç eksik etmedi.Emeklerinden ve işine olan özverisinden dolayı çok memnun kaldık

• Op. Dr. Gülçin Çetin Uysal Diğer  •

Gülçin hanımla doğum sürecinde tanıştık 3 cocugumda güvenle gittim çok ıyı bı doktor herkese tavsıye ederim iyiki tanımısım iyiki yollarımız kesişmiş 3 çocuğumu da saglıkla kucagıma aldım

• Op. Dr. Gülçin Çetin Uysal Randevu  •