Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
- Diğer (İade)
be...r
Randevuya diş ağrısı şikâyetiyle gittim. Randevum planlanan saatte başladı ve bekleme süresi çok kısaydı. Doktor son derece güler yüzlü, sakin ve ilgiliydi. Muayene sırasında yapılacak işlemleri açık ve anlaşılır bir şekilde anlattı, tüm sorularımı sabırla cevapladı. Tedavi süreci boyunca kendimi güvende hissettim. Hem hasta ile iletişimi hem de yaptığı işin özeni ve profesyonelliği beni çok memnun etti. Klinik ortamı temiz ve düzenliydi. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
be...n
İlk defa bir diş kliniğine gittim , diş taşı temizliği yaptırdım ve Kübra hanımdan çok memnun kaldım, çok ilgili ve sürekli bilgilendirme yapması harikaydı , herkese özellikle Bursa Emek bölgesinde oturanlara şiddetle tavsiye ediyorum
ö....ç
Çok ilgili hekim, hastalarına çok değer veriyor,dolgu yaptırdım çok memnun kaldım.
a....k
Doktor Fatma Hanım 'a öneri üzeri ulaştım.Kanal tedavisi,dış eti çekilmesi,diş aşınması tedavileri için başvuru yaptım.Tedavi süreci öncelik sıralaması içinde,;gerekli açıklamalar yapılarak ve seçenekler belirtilerek yapıldı.Bütün işleyen süreçlerden memnun Ayrıca empati/iletişim tarzı , güven verici.
Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Osmangazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 70 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Cep Derinliği Azaltma, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Diş Beyazlatma, İmplant.
Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta/danışan, Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Şifa Emek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Emek Adnan Menderes Mahallesi Yakup Aktaş Caddesi No:62 Osmangazi şeklindedir.