Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği
- Diğer (İade)
- Garanti BBVA Sigorta
- QNB Finansbank Sigorta
Çaglar bey
Beni dinledi ve anladı alt üst kaplama yaptı
Güzel estetik dişlerim oldu
Gülüş tasarım böyle olmalı
Kesinlikle tavsiye ederim
f....a
Diş taşı temizliği ve genel muayene için gittim. Açıklayıcı bilgileri beni çok rahatlattı. İşlemlerden de genel olarak memnun kaldım. Tavsiye ederim
e....u
20 lik diş çekimi,dolgu ve kaplama işlemi yaptırdım. Memnun kaldım. Ilgili, deneyimli.
ş....
Musa hocamın sempatik yaklaşımı ve işini severek yaptığı hemen fark ediliyor. Dişlerimdeki Renklenmeyi önlemek için tavsiye ettiği ürünleri nasıl temin edebileceğimi de sade bir dille açıkladı.
i̇...
Randevular tam zamanlı olarak gerçekleşti. Yapılacak işlemler detaylı ve ayrıntılı olarak konuşuldu. İşlem sırasında davranışlar ve konuşmalar rahatlatıcı idi.
nu....
Kanal tedavim sürecinde enfeksiyonlu dişimi antibiyotik tedavi esnasında iki günde bir temizledi. Bu arada ön dişlerimin arkasında tel olması sebebiyle teli çıkarmadan ince bir titizlikle işlemleri gerçekleştirdi. Dişime ilaç koyarak bir hafta bekledikten sonra estetik dolgu ile süreci tamamladı. Süreçte sorularıma cevap vermedi, detaylı açıklamalar yaptı. İşlem sonrası herhangi bir sorunum olduğunda anında ya da o gün içinde ilgilendi.
fu...
Özenli ve dikkatli bir hekim, yapılan dolgulardan memnun kaldım.
d.....
Kanal, kaplama, dolgu, kesim. Her türlü işlemde son derece nazik ve işinin ehli. Özellikle kronik dişçi korkunuz varsa Elif Hanım olabilecek en iyi seçim.
me...r
Çağlar bey, bence iyi ve başarılı bir hekim olmanın yanı sıra insan ilişkilerinde başarılı ve tedavide sonuç odaklı memnuniyet odaklı bir uzman kendisini çok başarılı buluyorum. Her zaman güvenerek Çağlar Yener diyorum
eg...t
Alanında oldukça tecrübeli ve iyi bir hekim. Yaklaşımı ve bilgilendirmesi cok çok iyi. Kafanızdaki tüm soru işaretlerini götürüyor. Hafızası da oldukça kuvvetli bir hekim. Tedavinin başında söylediğim bir talebi unutmadı:) Gönül rahatlığıyla tavsiye edilir.
Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği, Tepebaşı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 107 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Dental Anestezi, Kemik Grefti, PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması, İmplant, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Subgingival Küretaj.
Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 682 hasta/danışan, Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği adresi Hoşnudiye Mahallesi Şahin Caddesi No:76/A Ay Lounge Tepebaşı şeklindedir.