Özel Tuba Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ergene Mahallesi Gediz Caddesi No:52/C Ercaba, Bornova 35040Sigortalar
Halk Sigorta, Diğer (İade)Uzmanlar
em...
Telefon numarası doğrulandı
Beş senedir doktorum. Eli inanılmaz hafif. Yaptığı tüm dişlerim kendi öz dişlerim gibi güzel kullandım ve kullanıyorum. Kesinlikle gözüm kapalı güvenirim tüm tanıdıklarıma tavsiye ediyorum Tuba hocam müthiştir..
m....ç
Telefon numarası doğrulandı
Kanal tedavisi dolgu ve diş çekimi yaptırdım.güler yüzlü anlayışlı ve dişçi korkusunun yenildigi hızlı profesyoneligin zirve yaptığı bir işletme tebrik ediyorum ve kesinlikle herkese öneriyorum.
mu...n
Telefon numarası doğrulandı
2 yıl önce tuba hocama genel muayene icin gittim dişçi korkusu olan biri olarak sevecen ve arkadaş canlısı tavrıyla beni okadar sakinlestirip tedavi icin motive etti ki implant yirmilik çekimi dolgu işlemleri agrisiz bir sekilde yapıldı ilgisi alakasiyla ondan başka bir hekime guvememeyip 2 yıl sonra yeniden eşim için geldik ona da farklı işlemler yapılacak sonucun bizi mutlu edeceğinden eminiz ellerinize sağlık hocam iyiki sizin gibi hekimler var
de...n
Telefon numarası doğrulandı
Öncelikle İçeriye girdiğiniz andan itibaren güler yüzle karşılıyorlar ve tuba hanımın hastasına olan ilgisi empatik yaklaşımı tane tane her işlemi anlatıp sonrasında işleme başlayıp işlem sırasında ki naifliği bir hastaya sunulabilecek en güzel davranış diş dolgusu diş temizliği ve 20lik diş çekimi mi yaptı kendisi elinin hafifliği hastaya göre yol çizmesi her işlemde işte şimdi çok acıyacak dediğim de bitti geçmiş olsun diyip tüm korkularımı yok etti kendisine ve ekibine başarılar diliyorum
se...
Telefon numarası doğrulandı
Seda sütçü olarak ikinci kez Tuba hanıma gidişim bu kadar naif bilgi veren tatlı dille dişi deliğinden çıkaran Bir diş doktoru daha görmedim çok memnun kaldım.
20lik diş çekimim 30 saniye icinde gerçekleşti artık olmaktan korktugum bir diş koltuğu yok şiddetle tavsiye ederim bundan sonraki dolgu tedavilerine baslayacagim.
Çocuklarım çok şanslı hali hazırda bir dis doktorları hep yanında ne mutlu bize
ö.....
Telefon numarası doğrulandı
Gittiğim en iyi diş doktoru. Her şeyi detaylı bir şekilde açıklıyor ve canınızın acımaması için elinden geleni yapıyor. Kanal tedavisi yapıldı ve hiçbir şey hissetmedim. Kendisini bulduğum için çok şanslıyım.
i.....
Telefon numarası doğrulandı
Ceren hanım cok enerjik ve anlayışlı diş ağrılarımı en kısa sürede çözüme kavuşturdu teşekkürlerrrrr
ka...k
Telefon numarası doğrulandı
Diş hekiminden korkuyorum demeyin, Tuba Hanımı deneyin. Bir kanal, üç diş dolgum vardı. Hem çabuk hem de kolay bir süreç oldu. Ayrıca ilgisi ve güler yüzlülüğü kendisine teşekkür ediyorum.
yb...t
Randevu doğrulandı
Kırık olan ön dişime yaptığı bonding ile harikalar yaratan hekim. Her yaptığı işlemi tek tek açıkladı ve tam 1 saat uğraştı, emeği için teşekkür ediyorum.
Özel Tuba Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Bornova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Tuba Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Tuba Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Tuba Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Tuba Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 60 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri.
Özel Tuba Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Tuba Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Tuba Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Tuba Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Tuba Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Tuba Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Tuba Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Tuba Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Tuba Çelik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Ergene Mahallesi Gediz Caddesi No:52/C Ercaba Bornova şeklindedir.