- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Tepebaşı
- Özel Ümit Hastanesi
Özel Ümit Hastanesi
Acil tıp doktoru daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Acil tıp doktoru
- Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı
- Beyin ve sinir cerrahı
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Dermatolog
- Diyetisyen (beslenme uzmanı)
- Enfeksiyon hastalıkları uzmanı
- Göğüs hastalıkları doktoru
- Girişimsel radyoloji uzmanı
- Hematolog
- İç hastalıkları uzmanı
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Kalp ve damar cerrahı
Tepebaşı 1 adres
Hakkımızda
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterÇocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Dermatolog
Diyetisyen (beslenme uzmanı)
Genel cerrah
Göz doktoru
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Kardiyolog
- Allianz Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Ray Sigorta
- SGK
- Ziraat Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
İletişim Bilgileri
Telefon Numarası
- Ace European Sigorta
- Ak Sigorta
- Allianz Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
a....y
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Nazan hocamla doğum dan beri beraberiz kızım prematüre doğdu ve ilk zamanlar çok zorlu süreçlerden geçtik fakat bu zorlu süreçlerimiz Nazan hocamın güzel yaklaşımları ile daha kolay ve güzel geçti benim minik kızım şuan 4 aylık ve bu 4 aylık sürecimle biricik doktorumuz gece gündüz demeden nöbet çıkışı demeden her zaman en güzel şekilde ilgilendi ve her durma olumlu yaklaşımlarda bulunup rahatlattı benim minik kızım Dr ablasını görünce bile heyecanlanıyor iyiki ki hocam la tanıştık iyiki kızımın Dr şiddetle tavsiye ederim doktorumu
za...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Burdan nargiz hocama çok minnettar olduğumu belirtmek istiyorum öncelikle. Bir hafta boyunca diş iltihabından kaynaklı apse yapmış lenf bezlerim için gitmediğim doktor yapıkmayan tedavi kalmadı fakat nargız hocamın uygulama tekniği ve tedavi süresince (3 günde) kurtuldum kesinlikle kbb alanında gidilmesi gereken doktor
mu...ş
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kızım buğlem’in bademcikleri çok şişti artık inmiyordu devamlı hasta oluyordu kaç doktora gittiysek tedaviler cevap vermedi ilaç verip gönderdiler. Sonra nargiz hocamızla tanıştık detaylı kontroller yaptı ve bademcik geniz eti ve kulak arkasında sıvıyı farketti tedavi ile geçmediği için ameliyat önerdi kendisine güvenerek kulak tüpü , bademcik ve geniz eti ameliyatını dün yaptırdık gayet ilgili çocukları seven detaylı açıklama yapan ilgili bir doktor hanım.
on...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
28 yaşıma kadar nefes alma konusunda sürekli problemler yaşadım ve Eskişehir’de birçok farklı hekime muayene olmama rağmen maalesef bir sonuç alamadım. Bir hastasının tavsiyesi üzerine Nargiz Hanım ile tanıştım; kendisi hem muayene hem de ameliyat sürecimi mükemmel yönetti.
Sayesinde gerçek anlamda nefes alabildiğimi fark ettim. Yıllardır süren gece horlamalarım ve sabahları hissettiğim kronik yorgunluk tamamen ortadan kalktı. Nergiz Hanım; alanındaki başarısının yanı sıra sabrı, ilgisi ve güler yüzüyle gerçekten örnek bir hekim.
m....o
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ocak ayında geçirdiğim miringoplasti ameliyatı sonrası sonuçtan oldukça memnunum. Süreç boyunca yapılan tedavi ve yaklaşım benim için olumlu geçti. Kulak tıkacı vb. şeyler kullanmadan duş alıp hayatıma rahatça devam edebilmek gerçekten çok konforlu
se...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Dilek hocamla tanışıklığımız bebeğimizin cinsiyetini öğrenmemizle başladı. O günden sonra gebelik sürecim boyunca bana destekçi oldu. Gerek mesleki tecrübesi gerek güleryüzü ve duygusal olarak yakın hissettirmesi korkularımı ve endişelerimi yenmeme vesile oldu. Bebeğimize kavuşmamıza, sağ Salim kucağımıza almamıza yine dilek hocamın sayesinde. Bu süreci yeniden geçirecek olsaydım yine düşünmeden tercih ederdim . Bebeğimize her baktığımızda onun için de dua edeceğiz. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz.
o....e
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Tedavi kontrol ü detaylı yapıldı. Kan tahlili istendi ve söylenilen sürede sonuçlandı hastalıkla ilgili açıklayıcı bir tavır sergilendi.İlaç kullanımıyla ilgili detaylı bilgi verildi.Güler yüzlü ve anlayışlı bir doktordu.
ö.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Dilek Hanıma yıllar önce genel kontrol için gitmiştim ve nezaketine, elinin hafifliğine hayran kalmıştım. Gebeliğimi öğrendiğimde ilk işim Dilek Hanımdan randevu almak oldu, sayesinde sorunsuz bir gebelik geçirdim. Her muayeneden içimiz rahat ayrıldık aklımızda hiç bir soru işareti bırakmadı. Doğum ve sonrasında da herşey yolunda gitti, kendisi tüm bu süreç boyunca günün her saatinde sorularıma dönüş yaptı, ultrasonda bebeğimi sevdi, başka doktorların patavatsızlıklarıyla yarattığı hayal kırıklıklarını silip attı. Nahifliği, güler yüzü ve profesyonelliği ile sevgili doktorumuz iyi ki var.
ü....k
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Sivilcelerim ve sedef hastalığımdan dolayı doktor beye gitmeye başladım. Herşeyi detaylıca anlattı , benim tercihimle önce sivilce tedavisine başladık. Şu an sadece izler kaldı. Düzenli takip sağlandı. Sivilce tedavisinde sona yaklaştık inşallah sedefte de aynı başarıyı yakalarız .
g....k
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Öncelikle dün doğum yapmış biri olarak kendisine doğum sürecini o kadar iyi yönettiği sakinliği ve güler yüzlü tavrı ile 6 dk da normal doğumla evladımı kucağıma almama sebep olduğu için kendisini ve ekibini tebrik ediyorum . Tüm gebelik sürecinin Dilek hanımla yürüttük bebeğimin gelişimi için en sağlıklı şekilde yol haritası çizdi.Bu süreçte anne olarak benim psikolojim in bozulmaması için elinden geleni yaptı ve gebelik sürecinde gösterdiği destek sayesinde hem kontrolü kilo alımı yaşadım hemde sürecin normal doğumla gitmesi için tüm dediklerini uyguladım egzersiz vb gibi söylediği herşeyi uygulayarak hem gebelik hem doğum hem sonrası hızlı iyileşme mi sağladı hastaneden bugün çıktık. Ve çok şükür sayesinde bende ayakta evladım la kendim ilgileniyorum .Güzel bir gebelik ve doğum süreci için kendisi tek tercih olmalı bence iyi ki varsınız
Özel Ümit Hastanesi, Tepebaşı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ümit Hastanesi, Tepebaşı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Gastroenterolog, Göz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Girişimsel Radyoloji Uzmanı, Hematolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Onkolog, Psikiyatrist, Psikolog, Radyolog, Biyokimya Uzmanı, Ürolog.
Özel Ümit Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ümit Hastanesi, toplam 996 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Artroskopik Cerrahi, Bebek Kalça Ultrasonu, Kırık Ve Burkulmalarda Sabitleme Ve Alçıya Alma, Kırık Cerrahisi, Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu), Omuz Artroskopisi, Randevu, Rotator Kılıf (Cuff) Onarımı, Artroskopik Akromioplasti, Biseps Tenodezi.
Özel Ümit Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ümit Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ümit Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ümit Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Ümit Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Ümit Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Ümit Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 1003 hasta/danışan, Özel Ümit Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ümit Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Ümit Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Ümit Hastanesi nerede?Özel Ümit Hastanesi adresi Batıkent, Gerekli Sk. No:13 Tepebaşı şeklindedir.
- Tepebaşı bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Tepebaşı bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
- Tepebaşı bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
- Tepebaşı bölgesindeki Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Tepebaşı Baş Dönmeleri
- Tepebaşı Kulak Çınlaması (Tinnitus)
- Tepebaşı Bel fıtığı
- Tepebaşı Ağrılı Adet
- Tepebaşı HIV, AIDS
- Tepebaşı Anemi
- Tepebaşı Alerji
- Tepebaşı Ankilozan Spondilit (AS)
- Tepebaşı Anosmi (Koku Alamama)
- Tepebaşı Eklem Burkulması
- Tepebaşı Bademcik Hastalığı