Hakkımızda

Özkan Saracalıoğlu Muayenehanesi kadrosunda 1 adet diş hekimi uzmanı, bulunmaktadır. Özkan Saracalıoğlu Muayenehanesi İzmir ilinde 240 sokakno:5/1 Hatay adresinde bulunmaktadır.

Özkan Saracalıoğlu Muayenehanesi
Basın Sitesi Mahallesi İnönü Caddesi 166 Sokak No:2/2 Nilgül Apartmanı, Karabağlar 35150
  • Diğer (İade)

Restoratif tedavi sürecimde,dişimin doğal görüntüsü bozulmadan,sonucunda bu kadar estetik bir görüntü tahmin etmiyordum.Renk uyumu ve yüzey pürüzsüzlüğü beklentiler üzerindeydi.İşlem sonrası hassasiyet yaşamamış olmam tedavinin başarılı olduğunu gösteriyor.Yapılan işlemler sırasında kullanılan ekipmanların kalitesi ve Yiğit Bey'in operasyonel hakimiyeti güven vericiydi.Tanı, planlama ve uygulama aşamalarının her biri profesyonel bir disiplinle ilerleyerek,güvenli ve başarılı bir sonuç elde edildi.Sonuç olarak kaliteli ve güvenilir bir diş hekimi arıyorsanız,herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Dt. Yiğit Saracalıoğlu Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları  •

Arka üst azı dişimde uygulanan kanal tedavisinde ve sonrasında neredeyse hiç ağrısız bir tedavi süreci geçirdim. Yiğit Bey uygulanan tüm adımları ve sonrası için gerekli bilgilendirmeleri net bir şekilde sağladı. İlk kanal tedavim olacağı için tedavi öncesinde biraz gergin olsam da doktorumun yönlendirmeleriyle rahat bir tedavi süreci geçirdim.

• Dt. Yiğit Saracalıoğlu Kanal Tedavisi  •