Hakkımızda

Beylikdüzü Büyükçekmece bölgesinde hizmet veren Kiana Psikoloji Danışmanlık Merkezi Uzman Klinik Psikolog Elif Demirci Çağlar tarafından kurulmuştur. Kurum bünyesinde yetişkin, çocuk, ergen, çift, aile alanlarında psikolojik danışmanlık hizmeti verilmektedir.

daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Psikolog

Psikolog

Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi
Adnan Kahveci Mah. Alemdağ Cad. Centro Beylikdüzü A Blok Kat:5 D:50 (Beylikdüzü Devlet Hastanesi Karşısı), Beylikdüzü 34528

Elif Hanım işini ciddiyetle yapan, bilgili ve son derece profesyonel biri. Onunla aylardır devam eden seanslarımızın çok faydasını gördük. Danışanları ile iletişimi çok güçlü ve onları anladığını hissettiriyor.

• Uzm. Kl. Psk. Elif Demirci Çağlar Psikoloji Randevusu  •

Ş

Elif hanımla gerçekten çok kötü bir dönemimde tanıştım büyük bir çıkmazdaydım.ilk günden beri sakinliği ve sıcak kanlılığıyla beni anlamaya özen gösterdi. Kendimi en iyi hissettiğim zaman kesinlikle onun yanındaki halimdir. Bazı şeyleri anlamam kesinlikle onun sayesindedir.

• Uzm. Kl. Psk. Elif Demirci Çağlar Bireysel Terapi  •

Elif Hanım’a bireysel terapi için başvurdum. Seanslardaki güler yüzü ve samimiyeti sayesinde kendimi çok rahat ifade edebildim. İşinde son derece başarılı ve profesyonel. Her seanstan kendimi daha iyi hissederek ayrılıyorum.

• Uzm. Kl. Psk. Elif Demirci Çağlar Bireysel Terapi  •

Betül hanıma kızımdaki kaygılar için başvurduk. Kendisi çok donanımlı ve ilgili bir uzman. Seanslarımız devam ediyor, aynı güleryüzlülükle aynı ilgiyle ve şuan çok güzel yol aldık, kaygıları epeyce azaldı. Güvenilir bir uzmandır kendisi. Biz çok yol aldık.

• Psk. | Bilim Uzmanı Betül Yılmaz Şahin Aile Danışmanlığı Randevusu  •

O kadar tatlı bir kadın ki , seanslar hiç bitmesin istedim :) bosanma sürecinde önce bizimle görüştü sonrasında da kızımızla oyun terapisti şeklinde görüştü . Bize daha sonra bilgilerini aktardı . Gerçekten harika bir gözlem , harika bir deneyimli bir pedagog . İyi ki karşımıza çıktı kızımız da çok sevdi

• Psk. | Bilim Uzmanı Betül Yılmaz Şahin Anne Baba Ayrılığı  •

Y

Verim aldım. Devamında daha iyi olacağımı tahmin ediyorum

• Psk. | Bilim Uzmanı Betül Yılmaz Şahin Bireysel Terapi  •

Odaklanma güçlüğü ve unutkanlık şikayetlerim nedeniyle dikkat testi için gitmiştim. Testin ardından detaylı bir geri bildirim alarak hangi alanlarda zorlandığımı öğrendim. Birkaç seans görüşme ile dikkat üzerine çalıştık. Tuğçe hanım sayesinde hem günlük düzenimi hem de çalışma alışkanlıklarımı değiştirdim. Benim için çok bilgilendirici ve destekleyiciydi.

• Uzm. Psk. Tuğçe Alemdar Aile Danışmanlığı Randevusu  •

Depremden sonra en ufak bir sarsıntıda bile yerimden fırlıyor, kalbim deli gibi atıyordu. Evde yalnız kalamıyor, geceleri uyuyamıyordum. EMDR terapisi sayesinde o an yaşadığım korkuyu tekrar ama bu kez güvenli bir ortamda işleyebildim. Seanslar ilerledikçe, vücudumun verdiği tepkiler azaldı. Artık deprem düşüncesi geldiğinde bile eskisi kadar yoğun bir korku hissetmiyorum. Terapide bana Tuğçe hanım sadece deprem korkusuyla baş etmeyi değil, genel olarak kendimi nasıl regüle edeceğimi de öğretti. Şimdi yaşamımı daha sakin ve güvende hissederek sürdürebiliyorum.

• Uzm. Psk. Tuğçe Alemdar Ağlama ve Öfke Nöbetleri  •

Boşanma sürecinde çocuğumun çok zorlandığını gördüm. Tuğçe hanım bu süreçte içtenliği ile ilaç gibi geldi. Çocuğumun duygularını ifade etmesine yardımcı oldu, ebeveyn olarak süreçte nasıl davranmamız gerektiğini konuştuk. Yer yer beni seanslara dahil etti. Bağı güçlendirdik. Ağır yaralar almadan o süreci geçmemizi sağladı diyebilirim. İyi ki onunla seanslara başlamaya karar vermişim.

• Uzm. Psk. Tuğçe Alemdar Online Terapi  •

K

Çocuğumun ayrılma kaygısı çok yoğun olduğu için kreşe gitmekte çok zorlanıyorduk. Tuğçe hanım seanslarda bize çok faydalı bilgiler sundu, neler yapılırı anlattı. Hem çocuğum hem de biz bu süreci daha sağlıklı yönetmeyi öğrendik. Artık ayrılma anlarındaki aglama yok ve çocuğum çok daha hızlı uyum sağlıyor. Destekten çok memnun kaldık.

• Uzm. Psk. Tuğçe Alemdar Aile İçi İletişim Sorunları  •