- Ana Sayfa
- Psikolog
- Beylikdüzü
- Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi
Hakkımızda
Beylikdüzü Büyükçekmece bölgesinde hizmet veren Kiana Psikoloji Danışmanlık Merkezi Uzman Klinik Psikolog Elif Demirci Çağlar tarafından kurulmuştur. Kurum bünyesinde yetişkin, çocuk, ergen, çift, aile alanlarında psikolojik danışmanlık hizmeti verilmektedir.
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterPsikolog
Daha fazla bilgi
Diller
- Türkçe
- İngilizce
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi
Adnan Kahveci Mah. Alemdağ Cad. Centro Beylikdüzü A Blok Kat:5 D:50 (Beylikdüzü Devlet Hastanesi Karşısı), Beylikdüzü 34528İletişim Bilgileri
Telefon Numarası
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Elif Hanım işini ciddiyetle yapan, bilgili ve son derece profesyonel biri. Onunla aylardır devam eden seanslarımızın çok faydasını gördük. Danışanları ile iletişimi çok güçlü ve onları anladığını hissettiriyor.
ş....ö
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Elif hanımla gerçekten çok kötü bir dönemimde tanıştım büyük bir çıkmazdaydım.ilk günden beri sakinliği ve sıcak kanlılığıyla beni anlamaya özen gösterdi. Kendimi en iyi hissettiğim zaman kesinlikle onun yanındaki halimdir. Bazı şeyleri anlamam kesinlikle onun sayesindedir.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Elif Hanım’a bireysel terapi için başvurdum. Seanslardaki güler yüzü ve samimiyeti sayesinde kendimi çok rahat ifade edebildim. İşinde son derece başarılı ve profesyonel. Her seanstan kendimi daha iyi hissederek ayrılıyorum.
n....e
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Betül hanıma kızımdaki kaygılar için başvurduk. Kendisi çok donanımlı ve ilgili bir uzman. Seanslarımız devam ediyor, aynı güleryüzlülükle aynı ilgiyle ve şuan çok güzel yol aldık, kaygıları epeyce azaldı. Güvenilir bir uzmandır kendisi. Biz çok yol aldık.
bu...e
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
O kadar tatlı bir kadın ki , seanslar hiç bitmesin istedim :) bosanma sürecinde önce bizimle görüştü sonrasında da kızımızla oyun terapisti şeklinde görüştü . Bize daha sonra bilgilerini aktardı . Gerçekten harika bir gözlem , harika bir deneyimli bir pedagog . İyi ki karşımıza çıktı kızımız da çok sevdi
y.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Verim aldım. Devamında daha iyi olacağımı tahmin ediyorum
fa...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Odaklanma güçlüğü ve unutkanlık şikayetlerim nedeniyle dikkat testi için gitmiştim. Testin ardından detaylı bir geri bildirim alarak hangi alanlarda zorlandığımı öğrendim. Birkaç seans görüşme ile dikkat üzerine çalıştık. Tuğçe hanım sayesinde hem günlük düzenimi hem de çalışma alışkanlıklarımı değiştirdim. Benim için çok bilgilendirici ve destekleyiciydi.
se...ç
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Depremden sonra en ufak bir sarsıntıda bile yerimden fırlıyor, kalbim deli gibi atıyordu. Evde yalnız kalamıyor, geceleri uyuyamıyordum. EMDR terapisi sayesinde o an yaşadığım korkuyu tekrar ama bu kez güvenli bir ortamda işleyebildim. Seanslar ilerledikçe, vücudumun verdiği tepkiler azaldı. Artık deprem düşüncesi geldiğinde bile eskisi kadar yoğun bir korku hissetmiyorum. Terapide bana Tuğçe hanım sadece deprem korkusuyla baş etmeyi değil, genel olarak kendimi nasıl regüle edeceğimi de öğretti. Şimdi yaşamımı daha sakin ve güvende hissederek sürdürebiliyorum.
a/...g
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Boşanma sürecinde çocuğumun çok zorlandığını gördüm. Tuğçe hanım bu süreçte içtenliği ile ilaç gibi geldi. Çocuğumun duygularını ifade etmesine yardımcı oldu, ebeveyn olarak süreçte nasıl davranmamız gerektiğini konuştuk. Yer yer beni seanslara dahil etti. Bağı güçlendirdik. Ağır yaralar almadan o süreci geçmemizi sağladı diyebilirim. İyi ki onunla seanslara başlamaya karar vermişim.
k....ö
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Çocuğumun ayrılma kaygısı çok yoğun olduğu için kreşe gitmekte çok zorlanıyorduk. Tuğçe hanım seanslarda bize çok faydalı bilgiler sundu, neler yapılırı anlattı. Hem çocuğum hem de biz bu süreci daha sağlıklı yönetmeyi öğrendik. Artık ayrılma anlarındaki aglama yok ve çocuğum çok daha hızlı uyum sağlıyor. Destekten çok memnun kaldık.
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi, Beylikdüzü şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi, Beylikdüzü şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Aile Danışmanı, Pedagog, Aile Terapisi.
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi, toplam 91 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Aile Danışmanlığı, Çift Terapisi, Online Terapi, Aile Danışmanlığı Randevusu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Rehberliği, Aile Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 140 hasta/danışan, Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi nerede?Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi adresi Adnan Kahveci Mah. Alemdağ Cad. Centro Beylikdüzü A Blok Kat:5 D:50 (Beylikdüzü Devlet Hastanesi Karşısı) Beylikdüzü şeklindedir.
- Beylikdüzü bölgesindeki Aile Terapisi klinikleri
- Beylikdüzü Aile İçi İletişim Sorunları
- Beylikdüzü Stres
- Beylikdüzü Sınav Kaygısı
- Beylikdüzü Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Beylikdüzü Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Beylikdüzü Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Beylikdüzü Davranış Bozuklukları