Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi
Beylikdüzü Büyükçekmece bölgesinde hizmet veren Kiana Psikoloji Danışmanlık Merkezi Uzman Klinik Psikolog Elif Demirci tarafından kurulmuştur. Kurum bünyesinde yetişkin, çocuk, ergen, çift, aile ala... daha fazla
Hakkımızda
Adres bilgisi
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi
Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı B Blok, Kat:7 D:58 Perlavista Residence
34528 , Beylikdüzü ,
İletişim Bilgileri
Hakkımızda
Kurum bünyesinde yetişkin, çocuk, ergen, çift, aile alanlarında psikolojik danışmanlık hizmeti verilmektedir.
Hizmetlerimiz
Dil ve Konuşma Terapisi
EMDR Terapisi
Kurumsal Danışmanlık
İşlemler
- EMDR (Sistematik Göz Hareketleri İle Duyarsızlaştırma)
- PSİKOTERAPİ
- WISC-4 ZEKA TESTİ
- WISC-R ZEKA TESTİ
- MOXO DİKKAT TESTİ
- CAS TESTİ
- BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI TERAPİ (BDT)
- ŞEMA TERAPİ
- ÇÖZÜM ODAKLI TERAPİ
- ANALİTİK TERAPİ
- PSİKODİNAMİK TERAPİ
- MMPI (MİNNESOTA ÇOK YÖNLÜ KİŞİLİK ENVANTERİ)
- SCL-90-R
- Aile ve Çift Problemleri
Tıbbi tesis tipi
- Diğer
Fotoğraflar
Bu klinikteki doktorlar hakkındaki görüşler
Dakiklik
Alaka
Mekan
Panik bozukluk rahatsızlığımda almam gereken psikoterapi için kendisiyle seanslara başladım. Yönlendirmeleriyle farkında olmadığım yönlerimi bana gösteriyor. Çok memnunum ve tavsiye ederim.
Kendisi hem iletişim olsun, hem ilgilenme olsun hem de alanındaki uzmanlık olsun çok ama çook memnun kaldığım bir uzman. Çok sağlıklı bir şekilde kilo verişim oldu, oluyor. İyi ki Nurseli hanım
Daha önce denemiş olduğum ve memnun kalamadığım üç psikolog deneyimimden sonra Atakan Bey’e denk geldim. Terapi sürecinde 2. ayımızı tamamladık. Terapiye ilk başladığımda duygusal olarak kendimi çok çökük hissediyordum. Olaylara karşı tepkilerimden, ağlama ataklarımdan ve kendimi genel anlamda kötü bir ruh halinde bulduğumdan dolayı Atakan Bey ile iletişime geçtim. 2 ayda bile ruh halimde çok büyük değişiklikler hissettiğimi söyleyebilirim. Kendimi tanımama, olaylara karşı nasıl yaklaşmam gerektiğine dair bana çok yardımcı oldu ve olmaya devam ediyor. Kendisini kesinlikle öneriyorum.
h....
Elif hanım ile ilk olarak 6 yaşında olan oğlumun oyun terapisi sürecinde tanıştık. Sonrasında hem benimle devam eden seanslar ve çocuğumla devam eden seanslar oldu. Hem oğlum için hem benim için faydalı süreçti. Çok farklı bakış açılarıyla bakmamı, daha önemlisi kendimi önemsemem gerektiğini anladığım bir terapiydi. Elif hanımla iyiki yollarımız kesişmiş. Hem çocuğuma. yaklaşımı hemde bana kattıklarından dolayı kendisine teşekkür ederim.
f.....
Elif hanım çok tatlı çok samimi birisi. Tesadüfen buldum kendisini gayet de güzel geçti hep , zamanla onun yanında daha iyi hissediyorsunuz. Kendisine teşekkür ederim.
Elif Hanım’a uzun araştırmalarım sonucu 5.5 yaşındaki kızımdaki özgüven sorunu için (bizim öyle düşündüğümüz) ve 1. Sınıf hazır olup olmama durumuyla ilgili danışmanlık almak üzere gittik. 3. Seanstan sonra kendisinden olumsuz ve bizim düşündüğümüz gibi özgüvenle ilgili bir durumun olmadığı bilgisini almak çok rahatlattı. Kızım da Elif Hanım’ı çok sevdi ve tekrar ne zaman oyun olunacağız diye bir kaç defa sordu. :)
Biz kızımızla ilgili özgüven sorunu olduğunu düşünürken ( bununla ilgili bir çok kitap okuyup, farklı kaynaklardan bilgi edinmemize rağmen) böyle bir sorunun olmadığını bir uzman tarafından duymak bizi çok rahatlattı. Bu süreçte sosyal aktivitelerin de kızımdaki değişimde büyük rol oynadığını düşünüyorum ki Elif Hanım’da aynı şekilde onayladı. Çocuk büyütmek gerçekten çok farklı ve bu süreçte çocuğa uygun şekilde davranışlar, eğitimler çok önemli. Bizim de bu süreçte bilinçli bir ebeveyn olduğumuzu ve süreci doğru yönettiğimizin bilgisini vermesi çok önemliydi. Dediğim gibi bir uzman tarafından bu bilginin verilmesi ilerleyen dönemlerdeki yaklaşımlarımız ve eğitimlerimiz için büyük destek oldu bize.
Bir sorunla karşılaşır ya da sorun olduğunu düşürsem tekrar Elif Hanım ile görüşmek isteyeceğimizden eminim.
Kendisine yardımları ve bilgilendirmeleri için çok teşekkür ederiz.
ay...a
Elif hanım ile yoğun geçen bir anksiyete dönemimde görüşmeye başladım. İlk defa o kadar yoğun hissettiğim bir dönemin içindeydim ve neyim olduğunu anlamıyordum. Elif hanım kendimi rahatlıkla ifade edebildiğim çok güzel bir ortam yarattı. Yönlendirmeleriyle beraber neye neden dikkat etmem gerektiğini ya da değiştirmem gerektiğini fark ettim. Bilmek ile fark etmek arasındaki farkı çok iyi gördüm ve yardımlarıyla hayatıma yerleştirebildim. Görüşmeye başlamamızın üzerinden nerdeyse 10 ay geçti. Seansları ortak müsaitlik durumlarımıza göre ayarladık ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Şimdi herhangi bir şikayetim yok ama aralıklarla bile olsa görüşmeye devam etmek istedim. Çünkü Elif hanım gerçekten çok iyi bir dinleyici. Uzun aralıklarla bile olsa beni dinleyen, iyi gelen biriyle konuşabiliyor olmayı bırakmam istemedim.
şi...
Elif hanım hayatımın en güzel tesadüflerinden biri oldu. Ben her zaman her yerde kendi kendime yeten biriydim, yaşadığım bir çok sebepten dolayı sürekli güçlü durmam gerektiğini biliyordum ama bilmediğim birşey vardı ki fazla güçlü durmak tükenmişlik sendromuna girmene sebep olabiliyormuş tam bu sebepten dolayı destek görmem gerektiğini fark ettim İnternet üzerinden elif hanımla tanışma şerefine nail oldum. Gerek insan olarak gerek uzman olarak kendisi tanıdığım mükemmel bir insan. Güler yüzü, sıcak yaklaşımı, telafati yeteneği, olağan üstü kendisi ile 9 ay boyunca seans gördüm halen devam eden bir sürecimiz var ben kendisinden çok memnunum bu karanlık dönemimde bana eşlik edip beni aydınlığa doğru çıkarttığı için kendisine çok teşekkür ederim iyi ki var
hü...
Merve hanım sizi çok iyi dinliyor ve anlıyor. Depresyonda olduğum ve umudumu kayıp ettiğim bir dönemde kendisinden destek aldım. Son derece şanlı hissediyorum kendisi ile tanıştığım için
y.....
psikolog merve celik e cocugumu goturdum. almanyada yasiyorum. oglumun ofke sorunu vardi. yaz taztili icin turkiyede kalacagim. bu sure icinde seanslara devam edecgiz. kendisine cok tesekkur ederim
İlgili aramalar
Beylikdüzü bölgesindeki Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Beylikdüzü Benton Görsel Bellek Testi
Beylikdüzü Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Daha fazla (15)Beylikdüzü Aile İçi İletişim Sorunları
Beylikdüzü Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Beylikdüzü Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Beylikdüzü Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Beylikdüzü Davranış Bozuklukları