Binkonutlar Mahallesi Doç Dr. Halil Ürün Caddesi No:11/1, Selçuklu 42070

Hocamızın yaklaşımı çok samimi ve cana yakındı sorularıma karşı açık ve net bi şekilde cevaplar aldım anlatırken tıbbi terimler yerine herkesin anlayacağı dilden kelimeler kullanarak açıklaması herşeyi tüm detaylarıyla rahatca anlamamı sağladı kesinlikle tavsiye ederim.

• Dt. Kübra Solak Diş Hekimi Randevusu  •

Kızımın dişindeki çürük için Dt. Yaşar Güç’e gittik, kendisinden gerçekten çok memnun kaldık. 8 yaşında olduğu için diş tedavisinden korkuyordu ama Yaşar Bey çok sabırlı, sakin ve çocuklarla iletişimi harika biri. Tedavi sürecini adım adım anlattı, kızımın güvenini kazandı ve dolgu işlemini ağrısız şekilde tamamladı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Dt. Yaşar Güç

Çok teşekkürler güzel düşünceleriniz için geçmiş olsun

İlgi ve alakalı, doğrudan çözüm odaklı ve süreç hakkında sürekli bilgilendiren, bu özelliğini bilgi ve el pratikliği ile biz hastalara yardımcı olan bir özelliğe sahip.

Dt. Yaşar Güç

Eksik olmayın teşekkürler.Değerli görüşleriniz çok kıymetli ve mutlu edici

Hocam çok nazik ve sakindi 6 yaşında kızım için geldim gayet memnun kaldık. Kanal tedavisi uygulandı 2 aşamalı ilk aşamada asla ağlamadı bile kızım 2. Aşamada işlem kısa ve profesyoneldi

Dt. Yaşar Güç

Çok teşekkürler güzel görüşleriniz mutlu edici.Geçmiş olsun

Yaşar Bey bugün 1 adet dolgumu ve 1 adet implantımı gerçekleştirdi. Elinin hafifliği ile operasyonların yapıldığının bile farkına varmadım. Dolgu gayet titiz ve orijinal bir şekilde çıktı. İmplantta ise ayrı bir profesyonellik ile aynı seans içerisinde tamamlandı. Kontrol için birlikte filmden baktıgımızda mükemmel bir açı ve derinlikle yerleşmiş gördüm. Şuan ağrı vs. Hissetmiyorum. Süreç gayet güzel gidiyor. Üst yapıda da güzel bir sonuca ulaşılacağının inancı içerisindeyim. Kendisinin arkadaşça tavrı ve detaylı açıklamaları ile kaygı ve soru işaretlerinizin giderileceğine emin olabilirsiniz.
    Herkese geçmiş olsun

Dt. Yaşar Güç

Çok teşekkürler A.. Bey bu görüşleriniz bizi çokça mutlu edip motive ediyor.Geçmiş olsun

Kanal tedavisiyle başlayan diş yolculuğumda Yaşar Bey’in ilgisi, güler yüzü ve anlayışlı yaklaşımı sayesinde tüm süreci rahatlıkla geçirdim. Özellikle yapılan kaplamam o kadar doğal ve uyumlu oldu ki kendi dişimle farkı bile anlamadım. Şimdiye kadar iki dolgum yapıldı, son birkaç işlemim kaldı.

Bu süreçte gösterdiği özen ve güven veren tavrıyla her randevum daha kolay geçti.
    İyi ki Yaşar Bey’le yollarımız kesişmiş.

Dt. Yaşar Güç

teşekkürler ha.. güzel düşünceleriniz motive edici