Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Binkonutlar Mahallesi Doç Dr. Halil Ürün Caddesi No:11/1, Selçuklu 42070
e....k
Hocamızın yaklaşımı çok samimi ve cana yakındı sorularıma karşı açık ve net bi şekilde cevaplar aldım anlatırken tıbbi terimler yerine herkesin anlayacağı dilden kelimeler kullanarak açıklaması herşeyi tüm detaylarıyla rahatca anlamamı sağladı kesinlikle tavsiye ederim.
bu...u
Kızımın dişindeki çürük için Dt. Yaşar Güç’e gittik, kendisinden gerçekten çok memnun kaldık. 8 yaşında olduğu için diş tedavisinden korkuyordu ama Yaşar Bey çok sabırlı, sakin ve çocuklarla iletişimi harika biri. Tedavi sürecini adım adım anlattı, kızımın güvenini kazandı ve dolgu işlemini ağrısız şekilde tamamladı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Dt. Yaşar Güç
Çok teşekkürler güzel düşünceleriniz için geçmiş olsun
az...
İlgi ve alakalı, doğrudan çözüm odaklı ve süreç hakkında sürekli bilgilendiren, bu özelliğini bilgi ve el pratikliği ile biz hastalara yardımcı olan bir özelliğe sahip.
Dt. Yaşar Güç
Eksik olmayın teşekkürler.Değerli görüşleriniz çok kıymetli ve mutlu edici
mv...n
Hocam çok nazik ve sakindi 6 yaşında kızım için geldim gayet memnun kaldık. Kanal tedavisi uygulandı 2 aşamalı ilk aşamada asla ağlamadı bile kızım 2. Aşamada işlem kısa ve profesyoneldi
Dt. Yaşar Güç
Çok teşekkürler güzel görüşleriniz mutlu edici.Geçmiş olsun
ah...a
Yaşar Bey bugün 1 adet dolgumu ve 1 adet implantımı gerçekleştirdi. Elinin hafifliği ile operasyonların yapıldığının bile farkına varmadım. Dolgu gayet titiz ve orijinal bir şekilde çıktı. İmplantta ise ayrı bir profesyonellik ile aynı seans içerisinde tamamlandı. Kontrol için birlikte filmden baktıgımızda mükemmel bir açı ve derinlikle yerleşmiş gördüm. Şuan ağrı vs. Hissetmiyorum. Süreç gayet güzel gidiyor. Üst yapıda da güzel bir sonuca ulaşılacağının inancı içerisindeyim. Kendisinin arkadaşça tavrı ve detaylı açıklamaları ile kaygı ve soru işaretlerinizin giderileceğine emin olabilirsiniz.
Herkese geçmiş olsun
Dt. Yaşar Güç
Çok teşekkürler A.. Bey bu görüşleriniz bizi çokça mutlu edip motive ediyor.Geçmiş olsun
ha....
Kanal tedavisiyle başlayan diş yolculuğumda Yaşar Bey’in ilgisi, güler yüzü ve anlayışlı yaklaşımı sayesinde tüm süreci rahatlıkla geçirdim. Özellikle yapılan kaplamam o kadar doğal ve uyumlu oldu ki kendi dişimle farkı bile anlamadım. Şimdiye kadar iki dolgum yapıldı, son birkaç işlemim kaldı.
Bu süreçte gösterdiği özen ve güven veren tavrıyla her randevum daha kolay geçti.
İyi ki Yaşar Bey’le yollarımız kesişmiş.
Dt. Yaşar Güç
teşekkürler ha.. güzel düşünceleriniz motive edici
Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, toplam 91 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Cep Derinliği Azaltma.
Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta/danışan, Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?Safir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Binkonutlar Mahallesi Doç Dr. Halil Ürün Caddesi No:11/1 Selçuklu şeklindedir.