Diğer kurumları göster

Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:10/6, İzmit 41050
  • Diğer (İade)

R

r ...y

Denize girdikten sonra bacagima giren krampla baslayan sonrasında bel agrisi ve vel fitigina donen yogun bir agriyla Abdullah hocama basvurdum. L5-S1 de fitik teshisine yonelik osteopati ve manuel terapi seanslari yaptik. 8 seansın sonunda isime geri dondum ve agrilarim gecti. Personel guler yuzluydu emegine saglik basarilarinin devamini dilerim

n ...y

Abdullah hocaya bel fıtığı şikayetiyle geldim ilk geldiğim gün çok kötü agriliydim yataktan kalkıp inmek çok zordu şiddetli bel ağrılarım vardı 10 seans fizik tedavi sonrası ağrılarım azaldı yaşam kalitem arttı personel ilgiliydi kendisine başarılar dilerim

m ...ö

Öncelikle Abdullah hocam ve klinkteki bütün ekibinden memnun kaldım. Diz ağrılarım ile ilgili seans aldım.Çok şükür daha iyiyim

ay...i

Büşra hanım sayesinde 13 kilo verdim. Benim için harika bir süreçti, profesyonel yaklaşımının yanında arkadaşınızla sohbet ediyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Hiçbir detay düşünmeme gerek kalmadan kafam o kadar rahat ilerlediki Büşra hanım sayesinde özgüvenimi enerjimi geri kazandım. İşini severek yaptığını size olan bütün yaklaşımından, sabrından ve enerjisinden çok iyi anlıyorsunuz

ez...l

Hiç diyet insanı olmayan ben kilom tartıda almış başı gidince sosyal medyada tanıştım sevgili Büşram ile, online diyete başladık. Enerjisiyle, samimiyetiyle, arkadaşlığıyla gerçekten çok memnun olduğum bir süreç yürüttük daha ilk aydan bile çevremdekiler ne kadar kilo vermişsin diyordu ve benim kilom 54 çok yüksek de değil zor veriyorum ama benden bir harika yarattı kendisi. Hiçbir zaman sadece danışan gözüyle bakmadı, arkadaşım gibiydi yeri geldi seansta derdimi dinledi hiçbir zaman listesini vereyim kapatayım şeklinde davranmadı keşke aynı şehirde olup da yüzyüze görüşebilseydik dedim hep, çok candan birisi. Yasaksız diyet oluşu beni çok motive etti, ipin ucunu kaçırdığım zaman hemen toparlıyorduk. Kendisini çok seviyorum ve iyiki diyorum

Y

y.....

Sizinle tanıştığıma o kadar mutluyum ki tam kendime olan inancımı kaybetmişken sizi bulmak büyük nimet. İlginiz ve desteğiniz çok güzel iyi ki varsınız

n ...

Vücudumda tutukluk şikayeti bel boyun ağrılarım vardı. Abdullah hocamla seans yaptık şuan daha iyi hissediyorum Personelin ilgisi çok iyiydi.

Uzm. Fzt. Abdullah Yahya Okur

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz sağlıcakla kalın

e....s

10 günlük refresh programını uyguladık Büşra Hanımla işini iş olarak değilde severek yaptığı o kadar belli ki sorularıma, isteklerime sabırla yanıtlar verdi şimdi de online diyete geçeceğiz mükemmel bir doktor defalarca diyetisyene gitmiş biri olarak sabrına, azmine hayran kaldım kesinlikle zayıflamak isteyen insanların tercih etmesi gereken biri iyi ki yollarımız kesişmiş

ge...a

Daha önce de 3 kez diyetisyen deneyimi olmuş biri olarak büşra hanım en motive edici ve kaçamaklara yasakla değil toparlayalım gözüyle bakan yaklaşımlarıyla motive eden ve tamamen sizin yaşam tarzınıza göre düzenlenmiş listeler veren tatlış mı tatlış bir diyetisyen. İyi ki yollarımız kesişmiş

b....u

Annemin yıllardır sıkıntısını çektiği bel fıtığı günlerce yataktan kalkamamasına sebep oluyordu. Doktor doktor gezdikten sonra son çâremiz iyi bir fizyoterapistti. Uzun araştırmalar sonucunda Abdullah hocamıza rastladık. İlgisi, hastaya yaklaşımı , tedavi süreci ve sonrası egzersiz çalışmaları sayesinde annem çok rahat bir şekilde günlük yaşantısına kaldığı yerden devam etti. Emekleriniz için minnettarız.

Uzm. Fzt. Abdullah Yahya Okur

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederiz