Sema Nur Atıcı
Kozluk Mahallesi Orduevi Sokak No:27/A, İzmit 41200

Z

Sema hanıma 2 yıl kadar gittim.kendimi daha iyi tanımak duygularımı daha iyi yönetebilmek adına başlamıştım.kendisi çok naif iyi bir dinleyicidir. ayrıca farkındalık konusunda beni çok iyi bir noktaya getirdi.kendisinden son derece memnun kaldım.

Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Her seans sonrası bana çok iyi geldiğini düşündüğüm canım hocam Teşhisleri ve izlediği yol benim aşamadığım birçok problemimi çözmemde çok işe yaradı iyi ki tanışmışız.

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

I

Bana o kadar iyi geliyor ki. Bence her insan hayatinij belli donemlerinde ara ara psikolojik destek almali. Bir süredir bana çözemediğim sorunlarda yardimci oluyor. Tespitleri çok iyi. çözümleri uygulanabilir. Tavsiyelerini deniyorum. Yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyorum. Var olan kaygilarimdan saglikli Bir şekilde sıyrılmaya alınmaya çalışıyorum yardımlarıyla. İyi ki denk geldik.

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Semanur hanımdan aldığımız terapi hayatımızın gidişatına tamamiyle etki etti. Herşeyden önce kendisi çok iyi niyetli egosuz bir insan en önemli şeylerden birisi budur… Güler yüzlü naif ve samimi yaklaşımı ile kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz sanki senelerdir kendisiyle tanışıyor gibisiniz ve seans anında zaman su gibi akıp gidiyor…Olaylara bakış açısı ve verdiği tavsiyeler direkmen danışana etki ediyor ve insanın hayata bakış açısı değişiyor,düşünceleri değişiyor yeniden doğmuş gibi oluyor. İnsanın farkındalıgı artıyor zihnindeki yorgunluk gidiyor resmen sıfırlanıyor insan…

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Eşimle kendisinden çift terapisi desteği aldık. Kendimi evlilikte değersiz ve önemsenmiyor hissediyordum. Süreç içinde ben eşimin eşim benim ihtiyaçlarımı fark etti. Yıllarca birikmiş sorunlarımızı nasıl çözeceğimizi öğrendik. Boşanmayı düşünürken birbirine sevgisini göstermeyi bilen, sorunları konuşan, çözen, birbirine destek olan bir ilişki inşa ettik. Sema hanımın uzmanlığı sayesinde sorunlarımızın üstünden geldik. Kendisini ihtiyaç duyan herkese tavsiye ederim.

• Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı Psikoterapi  •

Sema hanıma ilk olarak çok kaygılı olduğum, hayatımın çok yolunda gitmediği bir dönem gitmeye başlamıştım. İyi ki gitmişim diyorum kendisine. Kendisini araştırmalarım sonucu bulmuştum ve bana iyi gelip gelmeyeceği konusunda neredeyse hiçbir fikrim yoktu tabiki ilk psikolog deneyimimdi bir de benim. Sorunun kaynağını bulmada ve bunları çözüm aşamasında çok sabırlı ve çok yardimciydi ve asla önyargılı biri değildi. Tüm yaşadığım süreci rahatlıkla kendisiyle paylaşabildim. Ayrıca inanılmaz tatlı biri. Yani sorununuz ne olursa olsun kesinlikle tavsiye ederim kendisini.

Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Öfke problemlerim ve kaygılarım sebebiyle kendisine başvurmuştum, görüşmeler esnasında problemi çok iyi tespit ediyor ve destek oluyor, kaygılarımdan kurtulmama yardımcı oldu, son derece başarılı bir danışman.

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

R

İçtenliğini her kelimesinden anlayabiliyorsunuz. İş olarak yada vaka olarak değerlendirilmiyorsunuz. Benim kendimi görmemde ve kızımla, ailemle, arkadaşlarımla olan ilişkilerimi düzenlemem de çok yardimci oldu.

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Gözde Hanım ile terapiye 1 yıl önce kadar başladım.O zamanki ben ile şuanki ben arasında dağlar kadar fark var.Bu süreçte Gözde Hanım kendimi bulmamı ve harekete geçmemi sağladı.Korkularımı yendim ve insanlara sınır koymakta çok geliştim.O korkmuş,kaybolmuş halimden eser kalmadı diyebilirim.Bu süre boyunca kendisi gerek empati yeteneği gerek iletişim kurmadaki başarısı ile gözümün önünde olup da benim görmeye korktuğum şeyleri görmemi ve atlatmamı sağladı.Çevremdeki insanlar da bendeki bu olumlu değişimlerin farkındalar.Kendisiyle yollarımız kesiştiği ve kendisini tanıdığım için gerçekten çok mutlu ve memnunum.

Psk. Dan. Gözde Nazik İçer

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim

Sema Hanım’la okul sürecimin ve hayatımın aşırı stresli olduğu bir döneminde yollarımız kesişti.Stresi yönetebilmekte ve bunlara sebep olan şeyleri fark edebilmemde çok yardımcı oldu.Kendisinin kibar ve canı gönülden dinleyişi sayesinde kendimi çok rahat bir şekilde açabildim.Ağlayarak geldiğim seanslardan her seferinde bir şeyler fark ederek ayrıldım.Sürecin sonunda da streslerinin sebebini bulmuş ve kendine tanımaya başlamış bir birey olarak hayatıma devam ediyorum.