Hakkımızda
Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı
Uzun süren psikolog arayışım sonucunda tavsiye üzerine Gülce hanıma gitmeye başladım. Anksiyetem ve temizlik konusunda gittikçe daha da takıntı haline dönüşen alışkanlıklarım en büyük sıkıntımdı. Zamanla her birinin aslında ne kadar kolay halledebileceğini gördüm. Yaptığı yönlendirmelerle daha sakin ve rahat hissetmeye başladım. Doğru psikoloğu bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
um...t
Hayatımda büyük bir değişim sonucu yaşadığım sıkıntılı süreçte terapiye gitmek konusunda çekimserdim. Oldukça kaygılı ve hayatımdaki bu değişimle ne yapacağımı bilmiyordum. Ancak 6 aylık tedavi süresince Gülce Hanımın yaklaşımı, bilgi birikimi ve tecrübesi bana olumlu anlamda çok büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Kendisini gönülden tavsiye ederim.
bu...r
Majör depresyon şikayeti ile başvurdum kendisine. Alanına oldukça hakim. Çok iyi yüzleştirmeler yaparak, hislerime ve durumuma farklı açılardan bakarak tedavi sürecime oldukça destek oldu. Hala devam ediyoruz ve kendisiyle konuşmak, hislerimi paylaşmak için terapi gününü iple çekiyorum. 2 yıldır kendisiyle görüşmeye devam ediyoruz ve kesinlikle büyük gelişim gösterdiğimi düşünüyorum.
g....b
Sinem hanımla 4 yaşındaki oğlumuzun geciken büyük tuvalet eğitimi için yolumuz kesişti. Büyük tuvaletini hiç bir şekilde bez dışında bir yere yapmayı kabul etmeyen oğlumuz Sinem hanımın desteği ve ilgisiyle bu davranışını aşmayı başardı. Tecrübesi, yol göstericiliği oğlumuza çok iyi geldi.
Psk. Sinem Erusta
Çok teşekkür ediyorum .
ay...n
Sinem hanımdan kızım için yardım aldık kızıma olsun bana olsun yaklaşımı çok iyi ve yapıcı tespitleri çok yerinde ve yönlendirmeleri çok olumlu sinem hanımı iyiki tanıdık
se...a
Sınav dendiğinde kuş gibi titreyip ağlayan bir kızım vardı.Sinem hocamın yol göstermesi ilgisi alakası sayesinde süreç artık bizim için çok daha kolay
ş.....
Geçen sene ergen kızımı Nişantaşı’nda bir profesöre haftanın 2 günü götürmeme rağmen kızım gitgide bizden uzaklaştı ve şans eseri Sinem hanımı internetten bulduk.İlk 2 seansta kızımızla ilişkimiz iyi bir seviyeye geldi.Diğer psikologlara gittiğinizde sürekli anne babayı suçlayıcı konuşuyor ama Sinem Hn.her iki taraflada empati kurabiliyor.Kendisine çok güveniyoruz ve iyi ki Sinem Hanımı tanımışız.
Psk. Sinem Erusta
Çok teşekkür ederim , işbirliğimiz çok daha iyi sonuçları edinmemizi sağlayacak .
Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı, Beylikdüzü şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı ile iletişime geçin.
Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı hangi hizmetleri sağlıyor?Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı, toplam 15 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Şema Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Evlilik Terapisi, Boşanma Terapisi, Benton Görsel Bellek Testi, Burdon Dikkat Testi, Cattell 2a Zeka Testi.
Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı kurumundan nasıl randevu alabilirim?Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta/danışan, Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı nerede?Tellmeinn Kariyer Danışmanlığı adresi Barış Mahallesi Karadeniz Caddesi No:7/B Aslan Residance Beylikdüzü şeklindedir.