Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği
2000 Evler Mah. Mavi Bulvar Arma Moda Sitesi D Blok No:218/B, Seyhan 01010
Tam saatinde aldılar. 7 yaşındaki kızımın tüm muayenesini yaptı.
al...
Bilgisi ve bebeğime olan ilgisi çok iyiydi arkadaş tavsiyesi ile gittim çok memnun kaldım.
or...
Ali beyin çocuklara da ebeveynlere de yaklaşımını çok beğeniyorum. Hastaları detaylı muayene ediyor ve veliyi açıklayıcı şekilde bilgilendiriyor. Kliniği de ferah ve çocuklara hitap ediyor. Bir hekim olarak gönül rahatlığıyla gidiyoruz.
a....k
Ferah ortam güler yüzlü doktor ve asistanları her gittiğimizde yakından ilgilenmeleri
l.....
Bebeğimizin 1. Ay kontrolü için gittik. İlk defa gidiyoruz. Detaylı kontrol sağladı. Anlaşılır, net açıklamalar yaptı. Biz çok memnun kaldık, Ali hoca ile devam edeceğiz. Çalışanlar güler yüzlüydü.
zk...
İlk randevumuzdu ilgisi çok güzel kafada soru işareti kalmadan çıktık
a....k
Doktorumuz inanılmaz ilgili, sabırlı ve açıklayıcı. Bebeğimizle tek tek ilgileniyor, sorularımızı detaylı şekilde yanıtlıyor. Kendimizi çok güvende hissediyoruz. İyi ki yolumuz kesişmiş.
f....d
Çok ilgili açıklayıcı anlatımı bizi cezbetti artık sürekli doktorumuz Ali bey
s....s
Bebeğimde süt alerjisi vardı. Kaç doktor gezdik Ali hocam bir ay içinde tedavi etti. Gece gündüz 24 saat ulaşılabiliyor tüm sorularımı bıkmadan usanmadan cevaplıyor. Doktorumuz, kurumda çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü. Memnuniyetimizi anlatmaya kelimeler yetmez böyle bir doktorun Adana'da olması enn büyük şansımız.
İletişimi harika. Detaylı muayene yapıyor. Çocukları seviyor onlarla konuşuyor. Şu an için bronşit takibi yapılıyor. Verdiği ilaçlardan fayda gördük. Hastalığı inşallah anlattıktan sonra yine yazarım.