2000 Evler Mah. Mavi Bulvar Arma Moda Sitesi D Blok No:218/B, Seyhan 01010

2 aylık Kızımın çok uyuması ve uyandırılamaması endişesi ile Ali seçkin beyle tanıştık. Ali beyin kendinden emin yorumları ve net söylemleri ayrıca üstün bilgi ve tecrübeleri bizi daha da rahatlattı.Aklımıza takılan herşeyi sorup cevabını alabildik. Şuan hala da devam etmekteyiz Ali bey ile.

2 çocuğumun da doktoru. 5 yıldız kendisine az bile canımız doktorumuz

• Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Randevu  •

Çok memnun kaldık A Z ye herseyı bırebır anlattı muayenemız çok güzel gectı çok kafamdakı tüm soru ısaretleri gittti

Ö

Ali bey ile 2017 yılında kızım 1 yaşında iken tanıştık. Okadar ilgili ki zaten ilk muayenede kafamızda asla soru işareti kalmadı. Kızım bugün 10 yaşında oğlum 4 yaşında. Oğlumun fmf hastalığını Ali bey sayesinde öğrendik. Bu hastalıkta şanslıysanız çocuk doktorunuz anlayabilir. Biz o şanslı hastalardık. Klinik bulguları öyle not almış ki benim bile gözümden kaçan ayrıntıları yakalamış. Minnettarız. İyi ki yollarımız kesişmiş Ali beyle. Kızım Elif ve oğlum Sadık Güney kadar şanslı olmasını isterim bütün çocukların. Çünkü çocuk doktoru demek aile olmak demek senele boyunca.

• Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Randevu  •

Oğlumuz doğduğundan beri hem hastalık hem de rutin kontroller için kendisine gidiyoruz. Her zaman ilgili, açıklayıcı ve içimizi rahatlatan bir yaklaşımı oldu. Yaptığı teşhisler ve yönlendirmeler sayesinde süreci güvenle atlattık.

Çocuğumuza yaklaşımı çok güzel, iletişimi kuvvetli bir doktor. Biz oldukça memnunuz, gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

• Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Kontrol Randevusu  •

Yıllardır aradığım doktoru sonunda buldum9 yaşında bir kızım var ve birçok doktor tanıdım sayesinde hiçbiri Ali Hocamızın verdiği güveni vermedi hep acaba dedirtti şu an 1 yaşında ama kırk gün küvez geçmişi olan bir bebeğim var antibiyotiğe gerek kalmadan tam zamanında nokta atışı yapıp tedavi etti bebeğimi .Boy ve kilo olarak geride olan bebeğim için tek tek yapmam gerekenleri daha ben sormadan anlattı hatta akşam yedirdiğim muallebi tarifine kadar verdi .Güler yüzlü ve engin bilgisiyle bize iyi ki dedirtti .Bir anne olarak aklınıza gelebilecek tüm ayrıntıları size anlatıyor yapılacak tedaviyi nedenleriyle birlikte sizin soru bile sormanıza gerek kalmadan açıklıyor .Gönül rahatlıgıyla minikleri emanet edebilirsiniz

• Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Randevu  •

Biz söylemeden ya da benim aklımdaki soruları daha ben sormadan hepsini cevapladı

• Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Kontrol Randevusu  •

Çok iyi bir doktor açıklamasıyla ilgisiyle aklımızdaki bütün soru işaretlerini giderdi herkese tavsiye ederim

• Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Randevu  •

Ali Bey le bugün tanıştık kendisi gayet net sıcak kanlı ayrıntılı herseyiyle alakalı muayene etti kızımızı biraz hizli olmasi dışında memnun kaldik ilk anneligim oldugu icin biraz daha detaylı uzun bir görüşme beklemiş olabilirim ama kendisiyle devam edeceğimiz kesin. Tavsiye ediyorum.

• Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Randevu  •

Adana’daki en iyi çocuk doktoru bana göre 2 çocuğumda da ondan başkasına asla güvenemem detaylı anlatım güler yüzlü hastalık tanısı çok iyi yani kelimelerle anlatmak yetmez bence