Uzm. Dr. Ceren Can Bacanlı Kliniği
Altınkum Mahallesi 428. Sokak D:2 K:1 Çalışır Apartmanı, Konyaaltı 07030
ku...r
Ceren hanım şahane bir doktor. muayenesi,önerileri,uygulamaları ve bilgilendirmesi ile bir bütün olarak harika.Ceren hanım ile tedavimin güzel tamamlanacağını düşünüyorum
m....
Doktor Hanım çok insani ve empatik yaklaşımı ile hastalıklarımı muayene etmede, teşhiş aşamasında ve de tedavide bir fazla uzmanlğını kullanarak çok etkili ve iyi sonuç almamı sağladı.
ya...z
Sağ kolunda oluşan bir ağrı için gittim ve 2 seans nöral terapi aldım. İkinci seanstan sonra ağrılarımın kalmadığını farkettim ve koruma için 3 ncü seans randevumu oluşturdum,sizi tanımak çok değerli
hü...
Ceren hanım iyiki tanıştığım geldiğim bir doktor eklem yerlerim (el bileklerim tendinit ayak bileğim kıkırdak hasarı dizlerimde sıvı kaybı)ve kaslarım çok ağrıyordu 2 yıldır bir çok poliklinik gezdim daha önce gelmediğim için üzgünüm uyguladığı tedavi sonrası kendimi çok daha iyi ve hafif hissediyorum ekip olarak güler yüzlü ve ilgililer di
öz...
Ceren Hanım’a her ikidizimde ve boynumda ve el baş parmağımdaki sorunlarım için gittim . Birkaç seansta sorunlarım çözüldü . Tedavi yöntemi farklı , teşhis ve tedavide sürece hakim. Hastaya güven veriyor.Kesinlikle öneririm .
me...
Ceren Hocam, kendisi yanlızca bir doktor değil bir şifa mentorudur. Yaşamıma her anlamda şifa, farkındalık ve iyilik katan ruhumun aydınlığını bedenime yansıtmamı sağlayan güzel Doktorum, tüm vucudumu Bi zindana hapseden fibromiyalji we fıtık teşhişi konulan rahatsızlıklardan özgürleşmemi sağladı.
oz....
Çok ilgili ve bilgili. Boynum sürekli tutuluyordu. Ceren hanımın tedavi ve tavsiyeleri üzerine yaşam kalitem ve enerjim arttı. Sadece egzersiz değil beslenme düzeni üzerine tavsiyeleri de tam yerinde sonuçlar verdi.
me...n
Bu doktor tam bir peri!
Kendisine boyun ve sırt fıtığı sorunlarım için danıştım. Yıllardır acı çekiyordum, her sabah uyanmak benim için bir işkenceydi. Denemediğim yöntem, gitmediğim doktor kalmadı; hem Fransa’da hem de Türkiye’de birçok doktora göründüm. Ama birkaç seans sonrasında ağrılarım neredeyse tamamen kayboldu. Tabii ki kendimi fazla zorladığımda hafifçe geri dönüyorlar ama eski acılarla kıyaslanamaz bile.
Başka sağlık sorunlarım da vardı ve bunlar için tekrar geleceğimi söylediğimde bana çok net bir cevap verdi: “Ben sizi bir bütün olarak iyileştirmek için buradayım.” Ve gerçekten de birçok rahatsızlığımı tedavi etti.
Eşim ve çocuklarım da bu doktordan tedavi gördü ve hepsi harika sonuçlar aldı. Kendisi son derece sabırlı, hastalarını gerçekten dinleyen ve işini aşkla yapan biri. Bu sevgiyi her an hissettiriyor.
İyi ki varsınız, benim perim!
ce...a
Annem, yıllarca çözemediğimiz ve geçmez denilen fibromiyaljiye bağlı ağrılarından Ceren hocam sayesinde kurtuldu. Fizik tedavi uzmanlığını derin fonksiyonel tıp bilgisi ile harmanlayan doktorumuz hem ilgisi hem doğru teşhis ve tedavileri ile annemin yüzünü güldürdü. Özellikle fibromiyalji hastalarına ve fonksiyonel tıptan fayda sağlayabilecek tüm hastalara tavsiye ediyorum. Antalya'da başka doktorlar ile vakit harcamadan güvenerek gidebilirsiniz.
öz...n
2024 ağustos ayında başlayan sol bacak ağrım şiddetini arttırarak devam etti.8 aylık emzirdiğim bir bebeğim vardı,ilaçta kullanamıyordum. L5 S1 de patlamış fıtığım olduğu acil ameliyat olmam söyledi.Bebeğim olduğu için ameliyata hiç sıcak bakmıyordum ki Allah karşıma canım Ceren hocamı çıkardı.Onun için ne söylesem az.İşine o kadar hakim,kendinden o kadar emin ,işin ehli bir okadar da net, güleryüzlü samimi daha ne olsun.Zor yürüyerek girdiğim kliniğinde yaptığı 6 seanslık nöral terpi uygulaması ve ek tedaviler ile bütün ağrılarımı dindirdi hem bedenen hem ruhen yaşadığım karamsar tabloyu tersine çevirdi ailemize,hayatımıza güneş gibi doğdu.Bel fıtığı olup ameliyat olmanız gerektiği söyleniyorsa CEREN hocama gitmeden asla ameliyat olmayın kendisi bence Antalya da fizik tedavinin 1 numarasıdır.Her akşam bebeğimi uyuturken ettiğim dualarımda sizde varsınız Ceren hocam iyiki varsınız.