Uzm. Dr. Mustafa Gürcan Muayenehanesi
Hoşnudiye Mah. Doktorlar Cad. İsmet İnönü-1 Bulvarı No:68 Daire: 8, Doktorlar cad. Kanatlı AVM karşısı Güzeloğlu Eczan, Tepebaşı 26130

Z

İlk kez gittik, ve kızımla nerdeyse 2 saat görüşme yaptı. 1 saati bile doldurmadan seansı bitiren doktorlardan değil. Kızıma DEHB teşhisi koyulmustu. Tedaviye Mustafa Beyle devam edicez inş.

• Uzm. Dr. Mustafa Gürcan Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Gayet başarılı bir görüşme gecirdigimi düşünüyorum .inşallah devam edeceğim.

• Uzm. Dr. Mustafa Gürcan Psikiyatri Randevusu  •

Doğum sonrası depresyona girmiştim. Çocuğumu dahi sevemiyordum. Herkes bana üzülcek ne var deyip bana kızıyorlardı. Ne denedimse depresyondan çıkamadım. Lohusalık yaşıyorsun geçecek abartma artık deyip durdular. Bende gerçekten bana ne olduğunu anlayamıyordum. Tedaviden 15 gün sonra kendime gelmeye başladım. Hayat enerjim yeniden geldi. İhmal ettiğim çocuğumla ilgilenmeye başladım. İyi ki tedavi almışım, çok zor günlerdi, tek başıma çıkamazdım

• Uzm. Dr. Mustafa Gürcan Psikiyatri Randevusu  •

Eskişehir e daha onceden katkısı ıolmuş (sehır hastenesi Yegap kurucusu) ve şimdide devam eden doktorum Mustafa Gürcan tecrubesıyle dogru bır tespitte bulunup hastalığımın teshis edip stresten kurtulmama ve bu zorlu surecı geçiş sürecinde etkili bir sebep olmuştur.

• Uzm. Dr. Mustafa Gürcan Diğer  •