Uzm. Kl. Psk. Tuğçe Orel Cesur
Hürriyet Mahallesi Kurtuluş Caddesi Bella City Sitesi No:11 Blok: A3 Daire:16, Çorlu 59850

Tuğçe Hocayı DoktorTakvimindeki araştırmalarımız sonucu bulduk. Güvenilir kurumlardan eğitim alması ve bu alandaki tecrübesi tercih sebebimizdi. Çocuğumuz doğduktan sonra evliliğimizde ki değişimlere ayak uydurmakta zorlandığımız için eşimle gelmeye başladık. Görüşmelerde beklentilerimizi sorgulayıp bazı şeyleri yeniden şekillendirmemiz gerektiğini fark ettik. Ortam çok rahat, insan kendini yargılanmadan anlatabiliyor. İyi ki başlamışız diyoruz.

• Uzm. Kl. Psk. Tuğçe Orel Cesur Çift Terapisi  •

Kaygılarım ve kafamdaki bitmeyen düşünceler için başvurmuştum. Daha önce de gitmiştim ama çözememiştim. Görüşmeler ilerledikçe düşüncelerimi, kaygılarımı fark etmeyi öğrendim ve kontrol etme başladım. Daha sakin ve güçlü hissediyorum, iyi ki Tuğçe Hanım'la yollarımız kesişmiş.

• Uzm. Kl. Psk. Tuğçe Orel Cesur Bireysel Terapi  •

Evliliğimizde zorlandığımız bir dönemde yakın bir arkadaşımın da memnun kalması üzerine kendisine başvurduk. Tuğçe Hanım ilk günden itibaren kendimizi güvende hissettiğimiz, en zor ve hassas konuları bile rahatlıkla konuşabildiğimiz bir alan sağladı. Sadece dinlemeyip fark etmeden yaptığımız davranışların neye yol açtığını anlamamızı ve iletişim şeklimizi sorgulattı. Verdiği çalışmalar ve önerilerle evdeki dengeleri daha iyi kurmaya ve birbirimizi daha iyi anlamaya başladık. Artık daha sakin ve huzurlu bir iletişim kurabiliyoruz. Benzer zorlukları yaşayanlara kendisini tavsiye ederiz.

• Uzm. Kl. Psk. Tuğçe Orel Cesur Çift Terapisi  •

Psk. Tuğçe Hanım’dan uzun süredir terapi desteği alıyorum. Bana ve hayatıma kattıkları şeyler çok fazla. İletişim konusunda çok iyi, yaklaşımı ve bilgisi çok başarılı.

• Uzm. Kl. Psk. Tuğçe Orel Cesur Bireysel Terapi  •

Danıştığım konularda net cevaplara yaklaştırması çok faydalı oluyor.Seans dışında da her zaman danışanına vakit ayırıyor.

• Uzm. Kl. Psk. Tuğçe Orel Cesur Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •