Op. Dr.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İzmir 1 adres
- Diz Kireçlenmesi
- Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
- Diz Ağrısı
- Ön Çapraz Bağ Yırtığı
- Menisküs Yırtığı
Işılay Saygın Sokağı, İzmir
Özel Sağlık Hastanesi
Işılay Saygın Sokağı, İzmir 35220
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
omuzumdaki kırık sebebiyle gittim. Şu an çok daha iyi durumdayım.
• Medicana International İzmir Hastanesi • Normal Randevu •
Z
ze...ş
birçok doktora başvurduk, birçok tedavi denedik ama hep yüzüme bakmaya bile üşenen doktorlar tarafından. bir hastanın iyileşmesinde yalnızca ilaçların değil, aynı zamanda hasta moralinin de ne kadar önemli olduğunu bilen ve bunu hastasına en güzel şekilde hissettiren doktorumuza teşekkür ediyoruz. genç yaşına rağmen birçok deneyimli doktorda bulamadığımız güven ortamını ve hasta bilgilendirmesini bulduk. ben ve ailem ömür boyu başarılı ve sağlıklı bir hayat dileriz ..
me...i
Doktor bey'in hastalarına karşı nezaketi, yüksek ilgi ve alakası, genç yaşına rağmen teknik ve pratik bilgisinin çok kuvvetli olması, hastasına her yönden hakim, saygılı olmasına ben ve ailem hayran kaldık..Bravo memlekete böyle hekimler lazım.
si...l
Genç yaşına rağmen çok başarılı olduğunu düşündüğüm bir doktor tüm iş hayatının böyle devam etmesini dilerim...
Koray Başdelioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Koray Başdelioğlu, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Koray Başdelioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Koray Başdelioğlu adresi nerede?Koray Başdelioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Işılay Saygın Sokağı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Koray Başdelioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Koray Başdelioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Koray Başdelioğlu hangi dilleri konuşuyor?Koray Başdelioğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Koray Başdelioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Koray Başdelioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Koray Başdelioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Koray Başdelioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Koray Başdelioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları